خداروشكر مشكل از مرورگر من بود .
گفتم يا امام زاده هوشنگ ، پي30ورد و پاپ آپ ؟؟!!!
داريم ؟ ميشه واقعا ؟؟
Printable View
خداروشكر مشكل از مرورگر من بود .
گفتم يا امام زاده هوشنگ ، پي30ورد و پاپ آپ ؟؟!!!
داريم ؟ ميشه واقعا ؟؟
برا ما که پاپ آپ نیومد.نقل قول:
/
لطفا اگه حتی همچین اتفاقی هم افتاده نگید که این مدل تبلیغات مسخره و اعصاب خوردکن پاش به اینجا باز نشهنقل قول:
واقعا مزخرفه این pop up :sq_10:
برای منم باز نمیشه همچین چیزی
سلام
قبلا دوتا گزنيه بود :
1- مشاهده پست هايي كه در آنها از "شـيـفــو" تشكر شده است .
2- مشاهده پست هايي كه "شـيـفــو" از آنها تشكر كرده است .
حالا اين عمليات رو چطوري انجام بديم ؟؟
آره انگار قبلا بود الان نیست!نقل قول:
حالا میخوای چیکار لازم میشه مگه؟ نکنه میخوای مچ یکیو بگیری ببینی تشکر کرده یا نه؟! :31:
یه چیزی ولی شاید کار نده:
مثhل تو یه فروم دیگه اگه اون گزینه فعاله برو ببین لینکش رو چی میده. یه جوری میتونی لینکی که اون میده به فروم پی سی تغییر بدی شاید بشه اینطوری : دی
مام هر جور ترفندی در میاریم! دی
آره جواب نداد ، اين شد نتيجه :نقل قول:
شماره كاربري : 241344
یه سوال خیلی مبتدی اما نمیدونم خب !! :31:
وقتی میخوای آدرس یه لینکی رو بزاری به جای اینکه بخوای آدرس کل اون لینک رو توی قسمت لینک کپی کنی چه جوری باید آدرس لینک رو به یه کلمه یا جمله دلخواه تغییر بدی
مثالا نوشته اینجا کلیلک کنید بعد میره توی همون آدرس لینک اصلی و یا جمله دیگه که روش کلیلک کنی توی لینک مورد نظر میری !!
ممنون
یه سوال دیگم داشتم وقتی یک پستی رو جناب آکوا عزیز حالا به هر دلیلی حذفش میکنند باید چه جوری اون پست رو حداقل برای خودم دوباره پیدا کنم و داشته باشم ؟!!
یا کلا دیگه اون پست برای همیشه رفته رو هوا و دیگه نمیشه پیداش کنم و برای خودم داشته باشم ؟
كلمه رو انتخاب ميكني بعد روي عكس سمت چپ اسمايل ها ( پنجمين عكس از سمت چپ ) كليك ميكني ، لينك رو وارد ميكني .نقل قول:
قبلا اين امكان فقط براي بالايي ها بود الان آزاد شده .
حذف پست تو انجمنا دو شکل داره دارهنقل قول:
حذف عادی:در این شکل مدیرای اون قسمت پست رو میبینن ولی شما نمیتونی دسترسی داشته باشی و ببینی
حذف دیتابیس:در این شکال حتی ادمین هم نمیبینه پست رو
در هر صورت نمیتونی ببینی
میتونید از مدیر یا ناظر مربوطهی اون انجمن درخواست کنید، اگر صلاح دیدن، متن پستتون رو در اختیارتون قرار میدن.نقل قول:
راه حلي نيست ؟ از سرچ اگه ميشه براي همين منظور استفاده كرد چطورياست ؟؟؟نقل قول:
مدیران گرامی گوگل کروم بعضی صفحات انجمن رو که دارای فایلی از سرور up. i ranblog هستن رو بلاک میکنه و اخطار malware detected میده...از جمله این صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اون آپلود سنتر که خیلی وقت پیش از بین رفت!!
بازم بخوای درست کنی لینکاش نیست!
دوستان نحوه گذاشتن تصاویر بند انگشتی در انجمن چطور هست ؟
یعنی اون آدرسی که به عنوان
Thumbnail for Forum
میده، چطور باید وارد کزذ تا درپست فقط پیش نمایشش بیاد و بعد با کلیک بزرگتر بشه ؟
اون آدرس رو مثل متن بزارش تو پست.خودش تبدیل میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون. من این کا رو انجام دادم ولی مثل عکس بالا ولی وقتی روش کلیک میکنم میره به صفحه اصلی عکس، یعنی صفحه ای که آدرس لینک های اون عکس ، اونجا هست.
ولی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطور میشه عکس رو طوری قرار داد که با کلیک روی اون، فقط خود عکس در اندازه بزرگ نمایش داده بشه ؟
[URL=http://img.upload724.com/viewer.php?file=33361784158037735591.jpg] [IMG ]h ttp://img.upload724.com/images/33361784158037735591_thumb.jpg [/ IMG] [ /URL]
راه حل دستیش اینه که اون viewer.php?file= رو برداری به جاش images/ بذاری
[URL=http://img.upload724.com/images/33361784158037735591.jpg] [IMG ]h ttp://img.upload724.com/images/33361784158037735591_thumb.jpg [/ IMG] [ /URL]
راه حل اصولیش با دوستان :31:
آره درست شد اینطوری.نقل قول:
ولی سخته اینطوری، منتظر راه حل اصولیش از دوستان هستیم.
این مشکل از چیه ؟؟؟میخواستم تاپیکی رو باز کنم امد
منم خیلی دوست داشتم این روشی که شما میگی رو یاد بگیرم اما از هرکس پرسیدم بلد نبود :|نقل قول:
متاسفانه خیلی از صفحات سایت این جوری شده...امیدوارم زود تر حل بشه....(اینو مطمئن نیستم اما احتمال میدمبعد از بلاک شدن up.i ranblog سرور های دیگش با دامنه های up8.i ranblog , .... هنوز توسط انجمن بلاک نشده...حالا هرکی عکس های امضاش رو تو این سایت ها آپلود کرده ویروس شناخته میشه مرورگر اجازه ی اتصال به اون صفحه رو نمیده...البته من خیلی از لحاظ فنی این چیزا رو بلد نیستم :دی)نقل قول:
Thumbnail رو در پست هایلایت کنید و روی آیکون لینک کلیک کنید و آدرس Direct Link رو بدید...نقل قول:
متاسفانه ایران بلاگ که زیاد هم بچه ها داخلش آپلود کردن آلوده شده..نقل قول:
بهتره اون پستهایی که شامل شاتهای قرار داده شده در این سایتند ادیت بشن...با استفاده از آپلودسنتر خود انجمن دیگه امید میره از این دست مشکلات کمتر بشه
ممنون ولی بازم نیدونم چرا نشد.نقل قول:
Thumbnail رو در پست هایلایت کنید و روی آیکون لینک کلیک کنید و آدرس Direct Link رو بدید...
منظورت از Thumbnai الان چی بود ؟ من لینک Thumbnail for Forum رو در پست کپی کردم و هایلاتش کزدم و بعد آدرس Direct Link رو بهش دادم.
ولی بازم با کلیک روی عکس، میره به صفحه حامل خود عکس. جایی رو اشتباه انجام میدم ؟
این حل میشه ولی فکر کنم عکس بزرگش رو نشون میده! :دینقل قول:
شما میتونید تو یه سایت مثلا img4up عکس رو آپ کنید اونجا لینک بند انگشتی میده از اون طریق ببینید میتونید عکسهای دیگه رو درست کنید یا نه.
یه سوال دیگه که فکرمو به خودش مشغول کرده این که چطوری میشه دو تا یوزر هم نام تو فروم وجود داشته باشه؟ من دیدم بود یکی از دوستان هم گفته بود یکی دیگه هم دیده!!
درود.
در گذشته که آپلودسنتر راه اندازی نشده بود میتونستین عکس رو مستقیما از پنل آپلود کنید.
این روزا باید از قابلیت ضمیمه ( اگه براتون وجود داره ) استفاده کنید و نمایــــــــــه ی عکس رو
در حالت Thumbnail قرار بدین.
Thumbnail همون تصویر بند انگشتیه که میزارید... حالا اونرو گذاشتید، انتخابش کنید(اگر نیامد یکبار پیش نمایش بحث رو بزنید یا راحتتر اینکه بین ادیتورها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سویچ کنید)، بعد آیکون قرار دادن لینک رو بزنید و آدرس دایرکت لینک رو بدید
[ویرایش] فکر کنم تصویری بزارم روشنتره
راه دیگه هم بصورت دستی اینکه... آدرس Thumbnail این شکلیه:
[PHP] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/PHP]
اون بخش روبروی =URL رو با آدرس دایرکت لینک یا هر آدرس دلخواه جایگزین کنید ، به این صورت:
[PHP] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/PHP]
نتیجه
نه درسته و مشکلی ندارهنقل قول:
البته راه حل اصولیش رو گفتن باید لینک رو بذاریم تو ادیتور بعد بریم به حالت پیشرفته حالا به جای لینک، خود عکس تو ادیتور هست که اون وقت باید لینک مستقیم رو بدیم بهش
در مورد دو تا یوزر فکر نمیکنم باشه یعنی اونایی هم که هست فکر میکنم خطای دید باشه چون یه کاراتکتر این ور اون تاثیرگذاره مخصوصا وقتی کارکتر معمولی نباشه که ممکنه به چشم نیاد
اوکی. درست شد. (وقتی لینک بند انگشتی رو کپی میکردم، بعدش حتما باید برم به حالت پیشرفته، اونجا لینک مستقیم رو بهش بدم، من تو همون ادیتور معمولی، لینک رو بهش میدادم.)نقل قول:
این کار به زیبا تر شدن تاپیک ها به نظرم بعضی مواقع کمک خوبی میکنه.
شما تو لیست کاربرا ببینید دو تا مافیا هست تو صفحه اول!نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
این کار به زیبا تر شدن تاپیک ها به نظرم بعضی مواقع کمک خوبی میکنه.
اگه منظورت این دو تا هستن که یه کاراکترشون فرق داره دیگه
این سومی هم هم شبیه هست ولی نه دقیقا
به نظرم از یه کاراکتر هم ایراد میگرفت!!
حالا نمیدونم شاید من اشتب میکنم.
سلام
منوی اطلاع رسانی نارنجی شده
جالب شده
مرسی
من یه لحظه فکر رنگ های مانیتورم بهم ریخته ، آره اینطوری بهتر شدشنقل قول:
سلام
چطوری میشه مثلا بخوام یه لینک بزارم بجاش یه نوشته بزارم که وقتی اون نوشته کلیک میکنی به لینک مورد نطر بره؟
چندتا پست قبل هستنقل قول:
سلام
چطور می تونم پست های قدیمی خودم رو ویرایش کنم؟
ممنون
امکانش برداشته شده انگار!نقل قول:
سلام میدونید پستتون کجای انجمن هست؟!!نقل قول:
سلامنقل قول:
آموزش/ نحوه استفاده از امکانات انجمن > نحوه ی شرکت در بحث ها > ویرایش پست
- در صورتی که شش مـاه از ارسال پسـت شما گذشته باشد، دیگر امکان ویرایش آن برایتان مقدور نیست، در
صورتی که تمایل به ویرایش پست مورد نظر خود را دارید لطفا با ناظرین و مدیران انجمن مربوطه مکاتبه فرمایید.