چی باعث میشه که دوربین هایی مث
Fujifilm FinePix S2000HD
Fujifilm FinePix S2500HD
Fujifilm FinePix S1800
در مقابل sx120 کم بیارن؟روی کاغذ بهتر به نظر میان.واقعا" تو کیفیت تصویر (که اصل هم همینه) ضعیف تر از sx120 عمل میکنن؟
چی باعث میشه که دوربین هایی مث
Fujifilm FinePix S2000HD
Fujifilm FinePix S2500HD
Fujifilm FinePix S1800
در مقابل sx120 کم بیارن؟روی کاغذ بهتر به نظر میان.واقعا" تو کیفیت تصویر (که اصل هم همینه) ضعیف تر از sx120 عمل میکنن؟
سلام من می خوام دوربین بخرم لطفا راهنماییم کنید که nikon D3000 بخرم یا fuji S200
دوستان بين بحثهاي حرفه ايتون احتمالا جايي هم براي پاسخ دادن به سوال ما پيدا مي كنيد؟:46:نقل قول:
سلام دوستان. دوربين خوب در حدود 500 هزار تومان چي بخرم خوبه؟
دوستان من میخوام حتما یه FZ35 بگیرم. فقط موندم از اینجا بگیرم یا خارج (خواهرم کاناداست میتونه برام بگیره)
تو سایتهای فروش که میگشتم این لینک رو دیدم ، زده 311 دلار!
حالا برام دو تا سوال پیش اومدهکد:http://www.portagadgets.com/canada/product.php?productid=36333
یکی اینکه اگر از اونجا بگیرم گارانتی اونجا به درد من می خوره یانه؟ مثلا اگر بین المللی باشه گارانتیش تو ایران قابل استفاده هست یا نه؟
دوم اینکه اصلا میشه از اونجا به ایران دوربین فرستاد. منظورم اینه تو گمرک گیر میدن یا بازش میکنن؟ ممکنه به دستم نرسه یا خراب بشه؟ کسی تا حالا همچین کاری کرده؟ (خواهرم گفت با پست هوایی 10 تا 14 روز طول میکشه تا بیاد)
ممنون میشم اگر کسی از دوستان تجربه ای تو این زمینه داره راهنماییم کنه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
خرید دوربین عموما یه خرید سلیقه ایست اما داخل فروم فرق میکنه دوستانی که زحمت میکشند و دوربینی را پیشنهاد میدند برحسب کانفیگ دوربین و ریویو های سایت های خارجی است ...
آمار فروش دوربین عکاسی دیجیتال در دنیا به شرح زیر است :
کانن- نیکون - پاناسونیک مقام های اول تا سوم را دارند در دنیا و سونی در دنیا مقام ششم را تو فروش به خودش اختصاص داده .
توی ایران یکم جابجایی وجود داره به این صورت که اول تا سوم هم کانن - نیکون - پاناسونیک و سونی مقام چهارم را داره ... این نشون دهنده نفوذ سونی تو ایران است ...
به جز اینکه میشه dpi چاپ مارک های مختلف را هم قیاس کردکه کانن dpi های بالای داره ! (مستند نیست )
اما نمیشه از 60 سال سابقه تو عرصه دوربین دیجیتال کانن چشم پوشی کرد . در مقابل 20 سال سابقه سونی قرار داد .
من خودم تو رنج 200 تا 300 فقط sx120 خرید میکنم قیمت 220. البته sx120 از سری پاورشات کانن است که بیشتر در این سری به امکانات توجه شده تا شکل ظاهری و ظرافت دوربین .
اما میشه تو این رنج به دوربین های سری ایکسوز کانن هم فکر کرد که در این سری ظرافت اولویت داره به امکانات مثلا ixus 110 یا معادلش ixy510 است قیمت 240 .
ixy930 هم میتونی بهش فکر کنی قیمت 265 .
توی نیکون l100 , L110 هم هست اما کانن بهتر جواب داده .
توی سونی w350 , تا w390 هست که میشه روشون فکر کرد . (توصیه نمی کنم )
امیدوارم برات مفید بوده باشه و بیشتر سردرگمت نکرده باشم
:11::11::11:
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
سلام دوست مننقل قول:
دوربین خوب یه درخواست کلی است . اگه شما لطف کنید و بگید چه انتظاراتی از یه دوربین دارید بهتر میتونند دوستان راهنماییتون کنند .
مثلا زوم بالا و یا نویز پایین .. کیفیت فیلم برداری بالا . و ...
اما خودم روی Sx20 فکر میکنم تو این محدوده قیمت ...:11::11:
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
سلامنقل قول:
دو رده مختلف را داری باهم قیاس میکنی
اما من شاید d3000 را میخریدم . به نظرم به خودتون بر میگرده و انتظارتتون از دوربین
سلام دوست مننقل قول:
تو سایت آمازون یعنی اینجا [HTML]http://www.amazon.com/Panasonic-DMC-FZ35-Digital-Optical-Stabilized/dp/B002IKLJU0[/HTML]
هم اونا 320 دلار زده ! کلا اگه میشد خرید کرد از اونجا من خودم پایه ام چون خودم تو مغازه دارم میسوزم از اینکه اون طرف برای مصرف کننده قیمت خیلی پایینی است و اینجا ما یعنی از بازرگانی می خریم چقدر تفاوت میاره !
راستی به فکر گارانتی نباش که گارانتی توی ایران هیچ ارزشی نداره . :11::11::11:
به نظر من ارسال بسته از کانادا به ایران هزینه در پی داره و از طرفی گارانتی بین المللی در ایران کاربرد ندارهنقل قول:
پس در صورت امکان از همین جا خرید کنید بهتره
البته این کاهش قیمت جهانی تا چند وقت دیگه در ایران هم تاثیر گذار خواهد بود
پس اگر کمی صبر کنید با قیمت مناسب تری میتونید از ایران خریداری کنید
دوربین های کوچک :31:نقل قول:
panasonic lx3
panasonic tz10
canon g11
canon s90
دوربینهای بزرگ:31:
panasonic fz35
canon sx20
البته باید یکم بیشتر دوربین مورد علاقه خودتون رو شرح میدادید
اما سوال کلی خوب جواب کلی هم داره:11:
نقل قول:
میشه خواهش کنم دوستان منو راهنمایی کنند. این دوربین از نظر شما چطوریه ؟
کسی میتونه یه آدرس دقیق از یه مغازه برا خرید دوربین تو شیراز بهم بده؟
اگه تا ساعت 10.5 یا 11 کسی پیدا شد لطفا" به دادم برسه !!!!
ممنون ...
دوستان بین G11 و fz35 موندم. زوم بالا برام مهم نیست. بیشتر کیفیت عکس مهمه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست من دوربین خوبیه . اما نمی دونم چرا فروش نداره ! نه تو مغازه من نه مغازه همکارام همه دارند می نالند از فروش پایین این دوربین !نقل قول:
خوب خرید دوربین یه خرید سلیقه ایست . من خودم تو این رنج بجاش sx120 می خرم .
شنیدم نویز تصویر این دوربین در شب خیلی پایین تر از sx200 است .
مسلما از لحاظ كيفيت عكس ، G11 به مراتب از FZ35 بالاتره . در خريد G11 به خاطر عكسهاي خوبش شك نكن .نقل قول:
1- لطفا بگین بین دوربین های زیر کدام مناسبتر است:
Canon IXUS 100 IS قیمت حدود 215 تومان
Canon IXUS 200 قیمت حدود 255 تومان
Canon IXUS 120 قیمت حدود 250 تومان
راستش تا اونجایی که فهمیدم IXUS 100 IS منظره یاب اپتیکال داره و بقیه نداره
IXUS 200 نمایشگر 3 اینچ لمسی ولی اون دوتا 2.5 و 2.7 اینچی و غیرلمسی است.
IXUS 200 باطری لیتیومی NB-6L و اون دو تا NB-4L دارند.
IXUS 200 زوم اپتیکال 5X داره و اون دو تا 4 و 3X.
IXUS 100 IS تنظیم دستی شاتر داره و اون دوتا نداره.
حال با این تفاسیر و با توجه به قیمت کدوم مناسبتره؟
2- چه تفاوتی بینIXUS و IXUS IS و PowerShot و SX و ... است. کدام برای مصرف کننده آماتور بهترین انتخاب است.
سلام دوست مننقل قول:
اول سوال 2 -
سری ایکسوز کانن : در این سری کانن بیشتر به زیبایی و نازکی دوربین توجه کرده . دوربین ها خوبی اند مخصوصا ایکسوز 110 و ایکسوز 200 . و میشه گفت دوربین پوفروشی است ایکسوز 100 ! ( البته به نظرم نویز تصویرش زیاده اکسوز 100)
سری پاورشات کانن : در این سری توجه بیشتر به امکانات دوربین است تا ظاهر نازک آن ! این سری معمولا ظاهری بزرگتر از سری ایکسوز دارند . البته جنس بدنه سری ایکسوز آلومینیوم و ضد خش است و سری پاورشات اغلب پلاستیک فشرده است .
ixsus is :
is علامت اختصاری لرزشگیر دستی دوربین است
Sx:به دوربین های کانن که قابلیت تنظیمات نیمه حرفه ای دارند ابتدای آنها بکار میره . و در کل جز خانواده پاورشات محسوب میشوند . جنس بدنه بهتر - تنظیمات نیمه حرفه ای ساده و یا حتی پیشرفته - زوم اپتیکال زیاد از خصوصیات این سری sx از سری پاورشات هست .
خدایش خسته شدم دیگه تایپ کنم ..
شاید اگه برای خودم میخواستم از این چندتایی که شما میخوایید انتخاب کنید ، خودم ایکسوز 110 و یا 120 و یا 200 را روش فکر میکردم . انتخاب از بین این چند تا بسته به سلیقه داره من ایکسوز 200 میخریدم .:11::11:
راستی تصور نکنم ایکسوز 100 تنظیمات دستی سرعت شاتر داشته باشه !!!!:10::10:
IXUS 100 تنظیمات دستی شاتر و اندازه دیاف نداره
SX120 تنظیمات دستی کامل داره ولی فیلمبرداری HD نداره :)
پس چی شد این جریان خرید از کانادا .نقل قول:
اصلا به فکر گارانتیش نباش من خودم برات با هزینه کمی گارانتی میکنم و حتی بیمه نامه هم بهت میدم ! :11:
شما چطور از کانادا خرید میکنید ؟؟:10:
البته فکر کنم قیمت دبی هم همین حدود باشه :)نقل قول:
اگه اونجا هم آشنا دارید می تونید بخرید
سلام به تمام دوستان عزیز:
دوربین عکاسی می خواستم با قیمت 200تا 300 تومان فقط هم کیفیت عکاسی می خواهم اصلا برام فیلمبرداری مهم نیست چون برای فیلمبرداری سونی با هارد 60 گیگ دارم .(dcr-sr85)
از نظر عکاسی می خوام که حرف نداشته باشه واگر مدلی پیشنهاد می کنید که از نظر عکس برداری عالی است اما از رنج قیمت 200تا300بیشتر هست پیشنهاد کنید تا برسی کنم.
با تشکر از تمام دوستان
هادی
Canon SX120 IS به قیمت ۲۵۰ هزار توماننقل قول:
Canon SX200 IS به قیمت ۳۲۰ هزار تومان
و اگه بیشتر خواستید :
اگه روم اپتیک بالا می خواید Canon SX20 IS یا Panasonic FZ35 به قیمت حدود ۴۵۰
و اگه روم براتون زیاد مهم نیست Canon G11 به قیمت ۵۰۰ هزار تومان که تو کیفیت عکس خیلی بهتر از قبلیاست :))
همه این مدل هایی رو که گفتم تنظیمات دستی کامل دارند. FZ35 و G11 هم فرمت RAW رو پشتیبانی می کنند
بعد از تحقیق زیاد و با کمک rostamiani ودیدنreview های مختلف به این نتیجه رسیدم که این 2 مدل را تهیه کنم:
Canon SX120 IS به قیمت ۲۵۰ هزار تومان
Canon SX200 IS به قیمت ۳۲۰ هزار تومان
از یک نظر مدل دوم هم خروجی hdmi داره , 12 مگاپیکسل هست ,زوم اپتیکال : 12x ,زوم دیجیتال : 4X , بسیار شیک
از یک نظر هم مدل اول با کارایی های کمی پاین تر اما 70تومان ارزان تر .
نظر دوستان چه است ارزش داره مدل دوم را بخرم ؟
با تشکر از همه ی دوستان .
هادی
همون 70 تومن بیشتر ارزش دارهنقل قول:
sx200 من شخصا از SX210 بیشتر می پسندم نویزش کمتره
[/COLOR]نقل قول:کم نمیارند بلکه نوع کاربرش و نحوه استفاده ازشون فرق داره(به آسونیه SX120 نیستند)کلا نگاه فوجی و کنون متفاوتهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232204&page=37
کاملا موافقمنقل قول:
ولی فکر کنم منظورتون SX120 بود نه SX210 :31:
راستش خریدنش از کانادا تا حدودی زیادی قطعیه . فقط دارم تحقیق میکنم راجع به اینکه وقتی وارد ایران میشه گمرک گیر میده یا نه. اخه دوربین چیز حساسیه ممکنه بازش کنن اینور اونور بشه ضربه بخوره یا خراب بشه . اینو میخوام بفهمم سیستم ایران چطوره (چون کلا این مملکت صاحب نداره باید یکم احتیاط کرد تو اینجور قضایا :31:)نقل قول:
نحوه خریدش هم اینطوریه که از اون سایتی که لینکشو گذاشته بودم شما خرید میکنی . چون شیپینگش فقط تو کاناداست خب باید حتما یکی اونجا داشته باشی آدرسشو بدی برات بفرستن به اون آدرس . بعد اونطرف برات با پست هوایی میفرسته ایران که حدود 10 روز طول میکشه تا برسه اینجا.
در مورد گاراتنی که گفتین شما خودتون گارانتی میکنین میشه توضیح بدین قضیه چطوریه؟
سلام
دوستان لطفا یک دوربین در حد 500 تا 600 که جز عکاسی عالی زوم خوب و فیلمبرداری HD داشته باشه معرفی کنید.
نظرتون درباره
Fuji HS10
Panasonic fz35
Nikon P100
Canon SX20
Sony HX1
چیه؟
نهنقل قول:
SX200 رو به SX210 ترجیح میدم نویزه مدل جدید یکمی بیشتره
سلامنقل قول:
گارانتی در ایران به معنی دادن یه برگه به مشتری است !:27: همین و هیچ ارزش دیگه ای نداره . برگه های گارانتی ایده ال پر است تو مغازه . و همین طور بیمه های اطمینان آن هم همینطور !
خوب این به معنی بی اعتباری بیمه اطمینان نیست .
دوست من نمایندگی ایده ال است تو اصفهان و قرداد داره باهاشون برای بیمه نامه . من هم بواسطه ایشون از بیمه آنها گاهی اوقات استفاده می کنم . به این خاطر گاهی اوقات ، چون من خودم با شرکت دیگه کار میکنم که بیمه ایران بهم میدند . شاید بتونم بیمه ایران هم به شما بدم !
:11::11:
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
تایید میشه . استقبال هم نداره این مدل جدید :11:نقل قول:
:11::11:سلام دوست مننقل قول:
ببینید دوست من مسله 70 تومان نیست
قیمت sx120 الان 220 است . و sx200 الان 315
شاید جاش باشه یکمی از تفاوتهای این دو هم بگم
درسته هر دو در کلاس نیمه حرفه ای ساده هستند اما :
فوکوس دستی sx120 زیر یک متر را شامل نمیشه ! در حالی که sx200 از صفر سانتی متر شامل میشه ! که این مورد برای من که خیلی مهم است !
سرعت شاتر sx120 از 15 تا 1/2500 , 2000 است اما sx200 از 15 تا 1/3500 است
کلا اگه به عکاسی در حالت ماکرو برات اهمیت داره باید sx200 بگیری .
و در غیر اینصورت نیازی نیست حدود 90 تومان هزینه اضافی را انجام بدی . دوربین فوق العاده ایست Sx120 .
:11::11:
جواب من رو هم بدید ثواب دارهنقل قول:
:11::11::11:سلام دوست مننقل قول:
راستش
خرید دوربین بیشتر یه امر سلیقه ایست و یا بهتر بگم بسته نوع کارت انتخاب متفاوتی میتونی داشته باشی
hs10 کانفیگ خوبه داری و تصورم اینه که عکاسی در شب و نور کمش از بقیه بهتر باید باشه (با توجه کانفیگ ) سوپر زوم داره 30x زوم بالاییه . اما وزن بالایی داره - و کیفیت فیلم برداریش فول اچ دی است . اما نمی دونم زوم اپتیکال فیلم برداری هم مثل Sx20 داره یا نه !محدوده سرعت شاتر پایینتری داره نسبت به گزینه های دیگه
من خودم شاید s200exr می خریدم
خوب ازش خوشم میاد ولی تا حالا باهاش کار نکردم . hx1 نمی خریدم !
sx20 دوربین عالی یست .
در حد سوادم بود ! شرمنده . امیدوارم دوستان دیگه بتونند بهتر کمکت کنند
Panasonic FZ35 و Canon SX20 تو کیفیت عکس خیلی شبیه هستندنقل قول:
Nikon P100 و Sony HX1 نویزشون یکم زیاده و بهتون توصیه نمی کنم :)
Fuji HS10 رو زیاد نمیشناسم ولی خیلی جالب به نظر میاد :31: ممکنه بهترین گزینه همین باشه ولی بهتره اساتید دربارش نظر بدند
و البته به نظر من قضیه بیشتر علمی هست تا سلیقه ای :46:
نظر من panasonic fz35 هست چون در عکس و فیلم کیفیت خوبی ارائه میکنهنقل قول:
sony hx1 در فیلمبرداری کیفیت بهتری از fz35 داره اما در عکس fz35 خیلی بهتره
nikon p100 زیاد ازش تعریفی و ریویویی که تاییدش کرده باشه ندیدم کلا نیکون در اتوفوکوس یکم کند هست و کیفیت بالایی نداره
fuji hs10 هم با 30x زوم با توجه به نیازتون دوربین خوبی میتونه باشه اما مصرف باطری بالایی داره و نویر در ایزو بالاتر از 400 زیاد هست
........
خط رو خط شد با مهدی عزیز
درباره fuji hs10 کسی اطلاعات بیشتری نداره؟ از معایبش اگه صحبت کنید ممنون میشم.
اینم ۲ تا ریویوو از Fuji HS10 :نقل قول:
کد:http://reviews.cnet.com/digital-cameras/fujifilm-finepix-hs10/4505-6501_7-33966391.html
ظاهرا مشکل باتری جدیه . تو ریویووی دوم تو مدت ۱۰-۱۵ دقیقه ۴ تا باتری ۲۷۰۰ میلی آمپر خالی شده .تو این مدت فقط ۲۲ تا عکس و ۳ تا کلیپ کوتاه 1080p باهاش گرفته بودند :13:کد:http://cameratown.com/reviews/fujifilm_hs10/index.cfm
ولی کیفیت عکس و فیلم خوبه :)
با این شرایط فکر می کنم Panasonic FZ35 یا Canon SX20 بهتر باشند :31:
دوربین خودم FZ35 هست. اگه در موردش سوالی داشتی بپرس :10:
hs10 تو ایزوی بالا خیلی نویز میندازه. لطف کنید یک دوربین معرفی کنید که تو ایزوی بالاهم نویز نداشته باشه.
:11:روی s200EXR هم فکر کن :31:نقل قول:
[HTML]http://www.dpreview.com/news/0907/09072208fujifilms200exr.asp[/HTML]
sx20 نویز تصویر خیلی پایینی داره
:11::11::10:
SX20 دوربین خوبیه
فقط یکم بزرگه ،یکم رنگ ها اجتیاج به اصلاح داره (البته در نهایت رنگ ها خیلی بهتر از رقبا میشن) و فیلمبرداری HD هم نداره
ولی دوربین خیلی خوبیه :))
سلام دوسته عزیزنقل قول:
من یه چیزی می خوام که قدرتش ( از نظر کیفیت،بزرگ نمایی و Option هایی که در اختیار عکاس می زاره ) با دوربینی مثل DSLR برابری کنه و یا حتی از اون سر تر باشه.DSLR کیفیت عکس رویایی داره که این کیفیت برروی LCD هایی با رزولوشن بالا واقعا قابل احساس هست.و من هم دنبال همچین گزینه هایی می گردم و که واقعا شعف عکاسی رو در انسان چند برابر می کنه.
از پیشنهاد هایی که کردید تشکر تام دارم ولی خواهشمندم چیزی رو بهم معرفی کنید که بتونم باهاش کیفیت رو احساس کنم.همونطور که گفتم قیمت چندان مهم نیست و من از DSLR دوستم واقعا راضی هستم هر چند سر رشته چندانی از درون دوربین ندارم ولی چیزی رو می خوام بهم پیشهاد کنید که چند سال دیگه با اومدن دوربین های جدید و مقایسه تفاوت های کیفیتی و حرفه ای بودن عکس احساس پشیمانی از خرید دوربینم نکنم.
با تشکر