سلام
یوهووووووووو
زنده باد رئال
کجاست این ممد که بهش بگم واس چی رائول باید بازطی کنه.
خیییلی بازیکن توپیه این رائول
عجب دایو قشنگی کرد
خدا خیرش بده
ایشالا نیمه دوووم بیشتر میزنیم
سلام
یوهووووووووو
زنده باد رئال
کجاست این ممد که بهش بگم واس چی رائول باید بازطی کنه.
خیییلی بازیکن توپیه این رائول
عجب دایو قشنگی کرد
خدا خیرش بده
ایشالا نیمه دوووم بیشتر میزنیم
ایول !! می گم این هیگوین چه جو گرفتش !!نقل قول:
مومیائی جسد پوتیفار عزیز مصر کشف شد و پس از بررسی رشتی بودن او تائیید شد !!!big grin
نه بابا!یحتمل داره فکر میکنه که چی بگه درباره رائول!: دینقل قول:
گفت که بین دو نیمه میام ....
یحتمل الان داره کانکت میشه .....:دی
ممد شوخی میکنیم بابا...بیا دیگه...
بقیه کجاااااان؟!؟!
لابد فکر کرده استخره !! :ذی :ذینقل قول:
عجب دایو قشنگی کرد
نقل قول:
مومیائی جسد پوتیفار عزیز مصر کشف شد و پس از بررسی رشتی بودن او تائیید شد !!!big grin
وحید قاطی کردی؟!؟!؟!؟!: دینقل قول:
ایول !! می گم این هیگوین چه جو گرفتش !!
من اینجام ......
فروم پی30 .... صفحه 668 تاپیک رئال ....:دی
اینم به افتخار رئال !!! :ذی بعدا برید بخونید !! :ذی
کد:http://sms-cell.blogfa.com/post-157.aspx
یحتمل !!! :ذینقل قول:
وحید قاطی کردی؟!؟!؟!؟!: دی
کسی هست؟!؟!؟
ایشالله تا هفصد و خورده ای می ریم !! :ذینقل قول:
من اینجام ......
فروم پی30 .... صفحه 668 تاپیک رئال ....
اقا زنده باد رئال
خدایشش عجب گل قشنگی بود.
امیدوارم نیمه دوووووم بیشتر از اینا خوب بازی کنیم و گل بزنیم
در ضمن میگم رافا فان در فارت کجاس نیستش ؟
وسلی به نظر من بازی همیشگی خودش رو انجام نمیده.
اما گاگو خدایش داره مثل همیشه عالی بازی میکنه
نقل قول:
اینم به افتخار رئال !!! :ذی بعدا برید بخونید !! :ذی
یحتمل نه!100٪!!!: دینقل قول:
یحتمل !!! :ذی
نشنیده بگیرید از من!نقل قول:
اما خوب بازی نمیکنم!کلن من با بودن کنار دیارا مشکل دارم!البته خوب بازی میکنم اما نه مثه همیشه!خودم از خودم راضی نیستم!چی شد؟!: دی
عجب گلی زد خداییش !!! الان دیدم !!!نقل قول:
اقا زنده باد رئال
خدایشش عجب گل قشنگی بود.
امیدوارم نیمه دوووووم بیشتر از اینا خوب بازی کنیم و گل بزنیم
در ضمن میگم رافا فان در فارت کجاس نیستش ؟
وسلی به نظر من بازی همیشگی خودش رو انجام نمیده.
رافائل روی نیمکته !!
ما رفتیم...بعد بازی بیاید حتما...
حالا تو هم گفتی ! بزا منم بگم !!! :ذینقل قول:
نشنیده بگیرید از من!
اما خوب بازی نمیکنم!کلن من با بودن کنار دیارا مشکل دارم!البته خوب بازی میکنم اما نه مثه همیشه!خودم از خودم راضی نیستم!چی شد؟!: دی
این دفاع چیه جلوی ما کاشتن ؟؟؟ همش گل می خورم !! :ذی
گل خوردیم ......
مثل اینکه با شتر دیر میرسیم من همین الان با هواپیما میرم سر وقت کالدرون ! مرتیکه .... !!!!
کجایی وحید؟!؟!اون شترا رو بیار که من باید برم یه نسل داور کشی راه بندازم و بیام!
بابا شورشو دراوردن دیگه..کی میخوان شکایت کنن اینا؟!؟!
گلشون آفساید بود!
اخ اخ نمیدونم این هاینزه احمق رو کی راه داده تو تیم.
اخه هر کسی بود اون صحنه عالی رو گل میکرد بجز این ابله .
عصابم خرابه برای چی باید اینقدر دفاع ما خراب باشه .
په په چی شد رفت بیرون من ندیدم؟
لعنت کنه خدا این شوستر رو به جان خودم مارسلو از این احمق بهتره اگه اون بود جای این اون صحنه قشنگ رو گل میکرد.
عصابم بدجور قاطیه.
بیرون کشیدن اشنایدر و هیگواین اشتباه محض بود نمیدونم چرا بازیکنای که خوب دارن بازی میکنن رو این شوستر احمق میکشه بیرون.
دیگه گلی رو نمیبینیم و یه شکست دیگه همین.
نمیدونم چرا اینقدر رئال بد بازی کرد ...
لعنت به شوستر لعنت به این مربی گند.
رئال کجا شوتسر کجا
کالدرون این هر دو برن بیرون چقدر خوب میشه گلستان میشه تیم ما.
فقط برن بیرون
اینم یه شکست دیگه همین یه شکست .
بچها با تمام ناراحتی که قلبم رو احاطه کرده و میفشارد از همگی شما تا فردا خدافظی میکنم.
گند بزنن به این دفاع و راموس که خیلی بد کار کرد رو گل.
تو برو...من اول باید برم با این داورها یه صحبت محترمانه داشته باشم!باورکنید کاری نمیخوام بکنم بابا!یه صحبت مردونه فقط!: دینقل قول:
مثل اینکه با شتر دیر میرسیم من همین الان با هواپیما میرم سر وقت کالدرون ! مرتیکه .... !!!!
گلم می شد اون کمک داور احمق افساید گرفته بود !!نقل قول:
اخ اخ نمیدونم این هاینزه احمق رو کی راه داده تو تیم.
اخه هر کسی بود اون صحنه عالی رو گل میکرد بجز این ابله .
عجب .........نقل قول:
جدا" گلشون آفساید بود ؟؟؟
بابا خیلی قاطی کردی احمداااا!بیخیال...گلستان کجا بود؟!من همون اول گفتم برکناری کاپلو بیجا بود..هنوز باور نمیکنم که اون رفت...اما خب الانم باید از شوستر حمایت کنیم...خداییش تقصیر! داورانه دیگه!نقل قول:
کالدرون این هر دو برن بیرون چقدر خوب میشه گلستان میشه تیم ما.
فقط برن بیرون
موافقم خیلی خره !!! اگه هیگویین بود دقیقه ی 93 گل می زد ..!! :ذی شرط می بندم !! :ذینقل قول:
بیرون کشیدن اشنایدر و هیگواین اشتباه محض بود نمیدونم چرا بازیکنای که خوب دارن بازی میکنن رو این شوستر احمق میکشه بیرون.
دقیقا...مثه آفسایدی که از هیگواین گرفته شد...نقل قول:
گلم می شد اون کمک داور احمق افساید گرفته بود !!
------------------------
حالا دقیق نمیدونم!اما تو اون شرایط که حالم گرفته شد،یه لحظه دقت کردم گل آفساید بود....نقل قول:
عجب .........
جدا" گلشون آفساید بود ؟؟؟
آره والا ....:19:نقل قول:
اقا تقصیر استکبار جهانیه و دسیسه هایی که بر علیه طرفداران مسلمان ( و البته ایرانی ) درست کردند و این ها همه و همه تهاجم فرهنگی هست !! :ذی
: دی....وحید امشب اصلا حالت خوش نیستاااا!ولی من میگم اگه هیگو میبود دقیقه 92 گل میزد!!!:د ینقل قول:
موافقم خیلی خره !!! اگه هیگویین بود دقیقه ی 93 گل می زد ..!! :ذی شرط می بندم !! :ذی
نه جان ما بیایم با خودمون رو راست باشیم.
بازیکنا عالین خییلی خوبن اما معلومه که مشکل چیه تنها و تنها مشکل سیستم بازی ما هستش و اونم فقط از مربی سر منشا میگیره.
من نمیدونم چی بگم به نظر من تا شوستر هستش این مشکلات هم هستشو
داور یه اشتباه کنه اما رئال باید که مقابل تیمهای مث المریا و بیلبائو باید 5 تا 6 تابزنه که دیگه جای برای این حرفا نمونه مشکل از داوری نیس لا اقل در این بازی.
مشکل از خودمونه باید یه تغییر کادر فنی رو انجام بدیم.
ادامه بده!یه چند شبه که نخندیدیم!بگو شاد شیم و این باخت رو فراموش کنیم!!: دینقل قول:
اقا تقصیر استکبار جهانیه و دسیسه هایی که بر علیه طرفداران مسلمان ( و البته ایرانی ) درست کردند و این ها همه و همه تهاجم فرهنگی هست !! :ذی
دیارا چه قدر بد بازی کرد !!! روی گل که اوول راموس توپ رو لو داد بعد اون !! اصلا دیارا خوب بازی نکرد !!! اصلا حال نکردم ! باید به جای دیارا گوتی رو می اوورد یا حداقل به جای روبن !!!
امکان نداره کالدرون مدیر باشه دوره بعد. محاله !
یا پرزه یا اون یکی یارو !
اشکال تیم کجاست به نظر شما ؟
من میگم مدیریت گند کالدرون گاو ! "ما به بازیکن نیاز نداریم !""فقط رونالدو !"و ....
این کالدرون باید آبدارچی بشه !
وسط فصل تغییر مربی بدیم؟!؟!؟!نقل قول:
مساوی برای رئال یعنی باخت اگه که در خانه یه تیم نه چندان خوب مث المریا باشه دیگه میشه سوپر باخت همین.
به نظر من که رئال اصلا نیمه دوم خوب بازی نکرد و کشیدن وسلی و هیگواین اشتباه محض بودش.
راستی اقا این په په برای چی بیرون کشیده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
دقیقا ما الان از نظر مهره بهترین دفاع ها رو داریم !!! کاناووارو خودش یه خط دفاعه ! په په هم که توی بهترین مدافع های ام ملت ها بود ! راموس هم که درش شکی نیست بهترین دفاع راسته !! فقط یه ذره از دفاع چپ مشکل داریم !!نقل قول:
نه جان ما بیایم با خودمون رو راست باشیم.
بازیکنا عالین خییلی خوبن اما معلومه که مشکل چیه تنها و تنها مشکل سیستم بازی ما هستش و اونم فقط از مربی سر منشا میگیره.
من نمیدونم چی بگم به نظر من تا شوستر هستش این مشکلات هم هستشو
داور یه اشتباه کنه اما رئال باید که مقابل تیمهای مث المریا و بیلبائو باید 5 تا 6 تابزنه که دیگه جای برای این حرفا نمونه مشکل از داوری نیس لا اقل در این بازی.
از نظر تعداد گل هم موافقم ! الان بارسا میاد به اینا 5 تا 5 تا گل می زنه ! چرا ما نتونیم !! قربونش برم بارسا تاکتیک ماکتیک که یختی ! همش روی حرکت های فردی هست !! ما امشب همه از خود گذشته شده بودن !!! اون از رائول که اعصابم رو خورد کرد !! اون از روبن که اصلا دریبل نکرد !!
بابا حشن!: دینقل قول:
امکان نداره کالدرون مدیر باشه دوره بعد. محاله !
یا پرزه یا اون یکی یارو !
اشکال تیم کجاست به نظر شما ؟
من میگم مدیریت گند کالدرون گاو ! "ما به بازیکن نیاز نداریم !""فقط رونالدو !"و ....
این کالدرون باید آبدارچی بشه !
آبدارچی که داریم!الکی پول باشگاه رو دور نریز!
آقا من میگم همین حسین(سم فیشر) خودمون رو بزاریم مدیر خب!باور کن کارش رو بلده!تازه میتونه از امین(امین ی که مدیره..)کمک هم بگیره...تیم مدیریتی خوبی میشنااااا!: دی
به همون دلیلی که اشنایدر و هیگویین رو کشید بیرون 1!!!نقل قول:
راستی اقا این په په برای چی بیرون کشیده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نگو شترها قهر می کنن مجبوریم از بیابون پیاده طی طریق کنیم !!! (ادب و کمالات رو دارین !!! :دی)نقل قول: