بچه ها برنامه تغییر صدا برای گوشی هست؟
یا حق (:
Printable View
بچه ها برنامه تغییر صدا برای گوشی هست؟
یا حق (:
سلام به همه دوستان ....بالاخره فکر کنم فهمیدم n-gage2 رو 5700 جواب نمیده!!!!!!نقل قول:
به گفته یکی از دوستام ::::رابط گرافیکی سیستم عامل 5700 هنوز کامل نیست!!!! من این حرفش رو قبول دارم چون 5700 تو بازی های جاوا و بعضی از sis ها مشکل داره!!!!!
اصلا مثل اینکه نوکیا از قصد رابط گرافیکی 5700 رو ناقص گزاشته تا ngage2 روش اجرا نشه!!!! :18:
البته نباید قصه بخورید فقط دعا کنید نوکیا تو آپدیت های بعدی این مشکل رو حل کنه!!!
5700 همچنین تنها گوشی بود که نوکیا برای auto rotate قفلش کرده!!!!!!!
rainysky50 جان مرسی عزیز
ولی اون آواتورت رو چرا اینطور کردی؟ البته درسته آرسنال که مالی نیست...
Rohallah_tavakoli جان مرسی عزیز
ولی امضات رو ویرایش کنی بهتره داداش
آخه شماره تلفن چرا گزاشتی؟!!!
یا حق (:
نقل قول:
سلام دوست عزیز auto rotate چی هست؟؟؟؟ بیشتر توضیح دهیذ....
نقل قول:
چشم داداش !!!! :10:
روح الله جان تبریک میگم ....
بالاخره مثل اینکه 5700 رو خریدی ... درسته ...؟
سلام دوست عزیز..... بله...بالاخره شایعات به حقیقت پوست:27:نقل قول:
راستی باسه من از این لنز بزرگاست (چه فرقی داره؟؟)
لنز بزرگ ...؟؟؟؟؟؟
منظورت لنز دوربینه .... برای تو بزرگتره ......؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
بله!!! من تو چند تا پست قبل عکسشو گزاشته بودم که باسه گوشی عموم بود......
خودتون که میدونید.....لنز 5700 درست شکل 3250 است...
ولی مثل اینکه نوکیا جدیدا داره 5700 رو ویرایش شده میزنه!!!
با اجازه ی کسوتهای 5700 :اگه اپدیتی در کار باشهنقل قول:
ورژن گوشیت چنده ....؟نقل قول:
نقل قول:
در کار خواهد بود:::
flash lite 3
کامل شدن رابط گرافیکی
و..................
نقل قول:
ورژن 3.83.1
نوکیایی که هر یک ماه(تقریبا) یک گوشی بیرون میدهد فکر میکنی بعد یکسال و اندی هنوز به فکر این گوشی هستنقل قول:
احتمالش زیاده چون 5700 فروش خوبی داشته!!!نقل قول:
منم بعيد ميدونم آپديتي در كار باشه
رابط گرافيكي گوشي چه مشكلي داره مگه؟ صبر ميكردي n78 مخريدي چرا 5700 خريدي آخه؟
نقل قول:
اگه n78 قیمت مناسبی داشته ....من هم سریع گوشیم رو آبش میکنم ...... و n78 میخرم!!!
این هم از عکسی که قولش رو داده بودم!!!
لطفا گیر ندید چرا بزرگه!!!! چون فوتوشاپ ندارم تا خوشگلش کنم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اون وسط دوربین 3 برابر بزرگتر شده!!!!!!حالا تست کن ببین نویز ها هم از بین رفتن؟؟؟؟:18::18::5:
نقل قول:
بله .....کم شده ولی نه زیاد....قابل تحمله!!!!!
نقل قول:
در سری های بعدی n-gage برای 5700 هم میاد ...
مبارکه ...:11::11:نقل قول:
درسته ..انگار لنزش بزرگتره ...
نقل قول:
من هم اول تعجب کردم ولی گوشی اصل مجاره!!!!:18:
برنامه تغییر صدا برا این گوشی هست؟
یا حق (:
لودر NGAGE2 حتما باید مخصوص گوشی باشد......دوستانی هم که رو 6120 اجرا کردند مشکلاتی دارد و به روانی N95 نیست........پس باید صبر کرد تا لودر NGAGE2 برای 5700 بیاد.....:19:نقل قول:
تو سایت N-GAGE چیزی ننوشته؟؟؟؟
نقل قول:
منظورت از تغیر صدا چیه یاسین جان ...؟
نقل قول:
نوشته بود که برای ان73 و ان 93 اومده و برای دیگر گوشی های سری 60 ورژن 3 هم میاد ....
نقل قول:
سلامت باشید..:11:
نقل قول:
نوشته بود که برای ان73 و ان 93 اومده و برای دیگر گوشی های سری 60 ورژن 3 هم میاد ....
اگه اینطوره که عالیه!!! پس 100 در صد آپدیت بعدی هم خواهد آمد!!!!
برای گوشی های n73 و n93 نگفته اومده . گفته خواهد اومد .
سلام دوستان.گوشی من جدیدا برای اولین بار ارور مموری فول داد و برنامه ها و ویدیوها رواجرا نکرد و ری استارتش کردم خوب شد.مشکل از کجا می تونه باشه!!!!!!
من گوشی رو از همون اول که گرفتن فارسی رو پشتیبانی نمی کرد
راهی هست کاری بکنم که فارسی رو پشتیبانی کنه ؟ یا حداقل حروف گ چ پ ژ رو بخونه و بنویسه ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام...
بچه ها دو تا مشكل هست...
يكي اينكه نمي دونم چشه اين گوشي صابمرده... جديدا وقتي رفرش مي كنم يه چندتا مي ره بعد گير مي كنه... استپ هم كه مي زني... ديگه نه رفرش مي كنه نه آهنگيو مي خونه... از دستش زله شدم... اگه خاموش روشن كني... آهنگ مي خونه ولي رفرش كني همون بصاته واس همين آهنگاي جديدي كه مي ريزي تو موزيك پلايرش نمياد... مشكلم با يه فرمت مموري حل ميشه و منم تا الان دو دفعه اين كارو كردم ولي ديگه نميشه هر روز يه فرمت كني كه... اين مشكلو چند نفر ديگه هم تو اين روم داشتن.... اگه مي دونه كسي جواب بده...
دوم اين كه هر كي گفته كه 4 gig ساپورت مي كنه حرف مفت ميزنه... رو قوطي و سايت نوكيا نوشته 2 gig منم از هر مغازه داري پرسيدم گفته 2.... هرتكي نيست كه ميگين 4... دقيقا منبع معتبر بيارين بعد... من هم مي تونم بگم تو سايت نوكيا نوشته 5700 دوربينش 5 مگاپيكسله... سند بيار داداش... سند من قوطي گوشي خودت...
ضمنا از لحاظ سيستمي و تخصصي گوشي هايي كه حافظه موقت بالايي دارن مي تونن 4 gig رو ساپورت كنن...منظورم ram هستش... و هيچ ربطي به سي پي يو نداره... مطمئنا تو اين جا كسي نيست كه رم 4 گيگو حتي امتحان كرده باشه...
البته من نميگم كه اصلا نمي خوره ولي طبق اطلاعات من نمي خوره...
ضمنا نه نوكيا نه 5700 مال باباتون نيست... لطفا اشكالاتو ناديده نگيريد...تا 10 سال ديگه هم بازي هاي n gage روي 5700 اجرا نخواهد شد... هر كي گفته دروغه...اگه رو اين گوشي ارزون نصب شه...پس نوكيا گوشي گروناشو چطوري بفروشه...
اين طور كه معلومه از ورژن جديد خبري نيست... ولي بگما... من فكر كنم واسه اروپا ورژن جديد زده باشه... ولي واسه خاورميانه نزده... مي دونيد كه واسه هرجا بايد جدا بزنه...
همين ديگه...
دوست عزيز با اپديت يا فلش ميشه...نقل قول:
اگه اپديت كني بهتره..مطمئن ترم هست
يكم صبر كن فيرم ور جديد اومد خبرتون ميكنم همه اپديت كنيد...با ساپورت زبان فارسي!!
تو رو خدا کمک کنید.
گوشی رو من حدود 3 4 ماه خریدم . فکر میکنم دست دوم است که برای من بنام گوشی تازه و کار نکرده داده چون:
جوی استیکش پایین اومده بود. سال ساخت نوشته 2007/06/22.و جعبه گوشی باز بود یعنی گوتیش پلاستیک نداشت.
سوال دوم:
چطور میشه لکه هایی که روی گوشی افتاده رو پاک کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام علی جاننقل قول:
منظورت از تغیر صدا چیه یاسین جان ...؟
همینی که برای کامپیوتر هم هست
صدای مرد رو به زن تبدیل میکنه و بالعکس
یا حق (:
خفته یا بهزاد سابق جان فقط باید اهنگاتو در پوشه ی موزیک یا attachment بریزی تا در موزیک پلیر add بشن!
نه,اصلا ربطی نداره،آهنگات هر جای مموری باشن و موزیک پلیرت رو ریفرش کنی میاد توش.:13:نقل قول:
نچ!!!فقط در اونجاهایی که گفتم!بهزاد شما تست کن نتیجشو بگو!!!