شما هم بايد توى اون مرحله لوح دعاى باد را دنبال خودت ببرى سپس اونجا که باد مياد به فيور برسى و بزنى x.xx.xx مثل همون دعاى بارون تا جهت باد عوض بشه.نقل قول:
شما هم بايد توى اون مرحله لوح دعاى باد را دنبال خودت ببرى سپس اونجا که باد مياد به فيور برسى و بزنى x.xx.xx مثل همون دعاى بارون تا جهت باد عوض بشه.نقل قول:
لوح دعای باد رو از کجا پیدا کنم؟نقل قول:
شما به احتمال زياد ورژن فريمورتون زير ۴.۰۱ هست چون توى اين ورژن بدون مشکل اجرا ميشه.اگه درست گفتم تنظيمات زير را انجام بده تا مشکلت حل بشه.نقل قول:
شما بايد به منوى ريکاورى برى سپس به قسمت configuration وسپس free rigion را enabled کنيد وumd mode را روى sony np9660 تنظيم کنيد.حالا به راحتى مي توانيد بازى را اجرا کنيد.
البته اگه از فريمور ۴.۰۱ استفاده ميکنيد و باز اجرا نشد اين فريمور free region نداره و فقط همون umd mod را تنظيم کنى کافيه
توى يکى از مرحله ها بهت ميده.شکل همون لوح بارون هست فقط رنگش فرق داره.اونجايى که دارى سپاهت را مرتب ميکنى اون ستون که پرچم دار روش ايستاده يک دايره هست اونجا ميتونى اون لوح هايى که دارى را ببينى.نقل قول:
`پست منو كسي نديد؟؟!!!
نقل قول:
راستي اون پلاگين رو كه براي اجراي تم هاي ctf لازمه رو نصب كردم ولي بازم هرچي تم ctfميريزم تو پي اس پي چيزي توي تم ها ديده نميشه
محمد خان شما بايد اون پلاگينى که براى اجراى تم هاى ctf نصب ميکنى هماهنگ با ورژن فريمورت باشه.يعنى براى همون ورژن نوشته شده باشه.وهم تم هاى ctf که استفاده ميکنى اونا هم بايد براى همون فريمور نوشته شده باشه.نقل قول:
در کل خيلى دردسر داره به نظر من بيخيال ctf شو برو تو کاره همين ptf ها که دردسر هم نداره.
موفق باشيد.
ببخشید، میشه یه نفر یه توضیح کلی بده که این پاتاپون چه جور بازی یی اِ؟ یعنی فقط باید یه سری دکمه رو با آهنگ بزنیم؟ اگه بخوام به یه نفر یه بازی هدیه بدم، ارزشش رو داره این رو بهش بدم (سنش 12- 13 ساله)؟
نمیدونی کدوم مرحله؟!نقل قول:
من مرحله های قبلشو 4 بار رفتم پیدا نکردم!
بازی استراتزی هم هست واسه psp.................؟؟؟
پاتاپون سبکش خاصه اکشن نقش آفرینی استراتژی :31: آره باید 4 تا دکمه رو هماهنگ با آهنگی که میشنوی یزنی.........برای من که خیلی سخت بود! یه بار دیگه خواستم بازی کنم نتونستم! اصلا بهم نمیسازه این بازی ها!نقل قول:
شما باید با ترکیب 4 تا کلید pon و pata و chika و don که به ترتیب میشه کلید دایره-مربع-مثلث-ضرب در آهنگ هایی که یادت میده را بزنی که هر کدووم یک کاری میکنه.مثلا pta pata pata pon که بزنی سپاهت راه میره یا اگه بزنی pon pon pata pon حمله میکنن و....نقل قول:
باید ارتشت را قوی کنی و به مبارزه بپردازی.
ظاهر بچه گونه ای که بازی داره هرکسی که میبینه میگه بچه شدی داری این بازی را بازی میکنی اما این بازی یک بازی فوق العاده سخت و فکری هست.بر خلاف ظاهری که داره.:46:
به نظر من به درد 12-13 ساله نمیخوره.
اگه بازی میخواهی هدیه بدی به نظر من بازی Ratchet and Clank-size matters خیلی خوبه هم قشنگه هم به درد اون سنی که گفتی میخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده چون بازی را خیلی وقت پیش تموم کردم یادم نیست.نقل قول:
درسته باید در حالی که دستگاه رو آوردم بیرون میرفتم جلو.نقل قول:
البته این نسخه من کلا مشکل داره، دیالوگ ها رو دیر به دیر میاره. صدا ها رو بعضی وقت ها بعد از دیالوگ میاره.
آخر مرحله penthouse که میگه هلیکوپتر میاد دنبالت، یک بار اصلا هیچ اتفاقی نیافتاد مجبور شدم دوباره اون قسمت رو برم.
از اطلاعاتتون ممنونم. به نظر که بازی جالبی میاد. این بازیه که معرفی کردید همونی نیست که تو بازی نمای این ماه هم بود؟نقل قول:
شما باید با ترکیب 4 تا کلید pon و pata و chika و don که به ترتیب میشه کلید دایره-مربع-مثلث-ضرب در آهنگ هایی که یادت میده را بزنی که هر کدووم یک کاری میکنه.مثلا pta pata pata pon که بزنی سپاهت راه میره یا اگه بزنی pon pon pata pon حمله میکنن و....
باید ارتشت را قوی کنی و به مبارزه بپردازی.
ظاهر بچه گونه ای که بازی داره هرکسی که میبینه میگه بچه شدی داری این بازی را بازی میکنی اما این بازی یک بازی فوق العاده سخت و فکری هست.بر خلاف ظاهری که داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من به درد 12-13 ساله نمیخوره.
اگه بازی میخواهی هدیه بدی به نظر من بازی Ratchet and Clank-size matters خیلی خوبه هم قشنگه هم به درد اون سنی که گفتی میخوره.
این کسی که می گم، GoW بازی می کنه و خیلی هم از این جور سبک ها (مثل PoP، AC) خوشش می آد!!! به جز این بازی، بازی های خوب چی هست (منظورم از "این بازی"، همونی بود که معرفی کردید)؟ که گرافیکش هم خیلی خوف باشه؟
از جوابهاتون ممنونم.
می گم بعد از final fantasy دیگه بازی درست و حسابی واسه psp چی اومده؟
من تو یه مرحله از پاپتون که دونفر دارن باهم مبارزه میکنن وکلی آدم دور و ورشون و یه نفر دیگه هم کنار یه برج ایستاده گیر کردم
اینجا باید چیکارکنم؟
Choory جان خیلی ممنونم ازت تونستم پاتاپون اجرا کنم
بله این همون بازی هست که توی بازی نما شماره 43 در موردش صحبت شده.خودم هم دارم بازی میکنم خیلی جالب و سرگرم کننده هست.نقل قول:
همینطور که طوی مجله گفته و من از خیلی ها شنیدم بازی daxter هم خیلی جالبه.(راستی بچه ها کسی میدونه حجم فایل iso بازی daxter چقدر هست؟)
بازی lego indiana jones هم خیلی خوبه.
راستی شما نمیدونید شماره 44 بازی نما منتشر شده یا نه؟؟؟؟
شما اگه منظورت اینجا هست که هنوز وارد مرحله های بازی نشدی.:31:نقل قول:
ممکنه یکم با عکس زیر فرق داشته باشه.
اینجا در حقیقت محل قبیله تو هست و اون افراد هم افراد قبیلت هستند و جشن گرفته و دارند پای کوبی میکنند.
شما باید به کمک کلید R به سمت راست بری اونجا یک ستونه سیاه هست ضربدر بزن برو داخل مرحله را انتخاب میکنی بعد دوباره ضربدر میزنی میری توی یک صفحه که باید سپاهت را مرتب کنی سپس کلید select را میزنی و میری داخل مراحل بازی.
خواهش میکنم.وظیفمونه.نقل قول:
نباید راه بری چون لو میری !نقل قول:
احتمالا بازی ریپ شده هست
ممنون chooryجاننقل قول:
:10::11:
بازی ریپ شده نیست. چون همه چیز رو داره.نقل قول:
البته به گفته دوستان ، Cpu Clock Game رو گذاشتم روی 333/166 و در جاهایی که گیری وجود داشت، به این طریق مشکل حل شد.
البته با این به اصطلاح اورکلاک کردن با این سرعت خاص من مشکل داشتم. نسخه من m33 3.90 هست.
وقتی با این سرعت اور میکنم، موقع بازی یک دفعه دستگاه خاموش میشه. و باید دوباره روشنش کرد.
یک بار هم کلا قفل کرد و مجبور شدم دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا دستگاه خاموش بشه .
مشکل از چیز خاصی هست؟
ممنون.
خیلی ممنون.نقل قول:
بله این همون بازی هست که توی بازی نما شماره 43 در موردش صحبت شده.خودم هم دارم بازی میکنم خیلی جالب و سرگرم کننده هست.
همینطور که طوی مجله گفته و من از خیلی ها شنیدم بازی daxter هم خیلی جالبه.(راستی بچه ها کسی میدونه حجم فایل iso بازی daxter چقدر هست؟)
بازی lego indiana jones هم خیلی خوبه.
راستی شما نمیدونید شماره 44 بازی نما منتشر شده یا نه؟؟؟؟
اطلاعات جدیدترین شماره مجله بازی نما هم روی سایت بازی نما دات کام هست.
راستی شرمنده الان که دقیق خوندم دیدم اون بازی که توی مجله بررسی کرده بود سری بعدی این بازی هست در حقیقت اسمش هست secret agent clank که بعد از بازی Ratchet and Clank-size matters اومده در تاریخ 17/6/2008 اما داستان بازی بین قسمت های tools of destruction و size matters هست.نقل قول:
333\166 منظورت چیه؟ جفتشو بزار 333 ....(البته نمیدونم این قدر به ریکاوری سر نزدم همه چی یادم رفته)نقل قول:
فریم ویرت رو آپدیت کن به نظرم
علی آقا برای تنضیمات cpu clock فقط گزینه های زیر وجود داره.نقل قول:
-10/20
-37/75
-50/100
-66/133
-111/222
-133/266
-150/300
-166/333
که بیشترینش همون آخری هست.نمیشه جفتش را گذاشت روی 333 حتما حتما یک سر بزن به ریکاوری چیزه خوبیه.
من که میگم مشکل از بازیش هست.بریه از یک جای دیگه بازی را بگیره حل میشه.
[URL="صدای پای پی اس پی 3000 نزدیکتر می شود[/URL]
20 08 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویر منتشر شده پی اس پی سری 3000
میکروفن داخلی و صفحه نمایش LCD با کیفیت بالاتر از ویژگی های جدید این سری به حساب می آید. قرار است در ماه 14 اکتبر میلادی (23 مهر ماه 87) پی اس پی سری جدید PSP-3000 Announced در اروپا و آمریکای شمالی توزیع شود.
منبع:
کد:http://pspcenter.wordpress.com/
آره هیمنا بودنقل قول:
اصلا حال و حوصبه و اعصاب ندارم حالم خیلی داغونه اگه سوتی میدم ببخشید
دوست عزیز بهتر بود صفحات قبل را میخوندی در باره 3000 خیلی بحث شده.خبری هم که دادی تکراری هست.صفحه 563 تا 565نقل قول:
خواهش میکنم علی آقا قصدی نداشتم.نقل قول:
آره هیمنا بود
اصلا حال و حوصبه و اعصاب ندارم حالم خیلی داغونه اگه سوتی میدم ببخشید
امیدوارم زود مشکلت حل بشه تا حال و حوصلت بیاد سر جا.ما هم دعا میکنیم.
قصد چی نداشتی؟!!نقل قول:
خواهش میکنم علی آقا قصدی نداشتم.
امیدوارم زود مشکلت حل بشه تا حال و حوصلت بیاد سر جا.ما هم دعا میکنیم.
ممنون ولی فک نکنم به این زودی ها حال و حوصلم بیاد سر جاش
خبری از تکن جدید برای psp هست یا نه؟
پس من اونی که تو بازی نما بود رو می گیرم مرسی.نقل قول:
راستی شرمنده الان که دقیق خوندم دیدم اون بازی که توی مجله بررسی کرده بود سری بعدی این بازی هست در حقیقت اسمش هست secret agent clank که بعد از بازی Ratchet and Clank-size matters اومده در تاریخ 17/6/2008 اما داستان بازی بین قسمت های tools of destruction و size matters هست.
تو بازی های PSP3000 مثل DS از میکروفون استفاده میشه، یا فقط برای skype؟نقل قول:
صدای پای پی اس پی 3000 نزدیکتر می شود
psp هایی که الان موجوده میکروفون نداره و باید یه وسیله جانبی بگیری تا میکروفون بهش اضافه شه.......باید منتظر موند و دید که 3000 با میکروفون چه میکنهنقل قول:
تو بازی های PSP3000 مثل DS از میکروفون استفاده میشه، یا فقط برای skype؟
دوستان یک خبر بد.
برای psp یک مادر بورد جدید با اسم TA-088v3 اومده که متاسفانه کپی خور نمیشه.به احتمال زیاد توی psp 3000 هم از همین ورژن مادربورد استفاده بشه.
دوست بدبخت خودم رفته از دبی خریده که ارزون تر گیر بیاره بدبخت مادربوردش از این نوع بود.خودم نتونستم کپی خور کنم 3-4 جا هم دادم اونها هم با پاندورا نتونستن کپی خور کنن.
با sAsAn.K عزیز صحبت کردم گفت مادربورد های جدید با ورژن TA-088v3 کپی خور نمیشن.
پس فعلا سعی کنید از خارج از ایران نگیرید که این بلایی که سر دوست من اومد سر شما ها هم نیاد.
برنامه PSPident برای تشخیص نوع مادربورد Psp هست اما نمیدونم میشه این برنامه ها را با psp هایی که کپی خور نشده اجرا کرد یا نه.
طریقه نصب:
بعد از دانلود برنامه از لینک زیر فایل را توسطWinRAR یا هر برنامه ی فشرده ساز دیگه فایل رو Extract کنید .
پوشه ی PSPident_0-3 رو به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید و برنامه را از داخل psp اجرا کنید.
لینک دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/53688246/85e4a2e0/PSPident_0-3.html?dirPwdVerified=4ac1960a
سلام
من یه سوالاتی در باره این کنسول داشتم که متشکر میشم جواب بدین
1 _ این کنسول زود خراب میشه یا نه ؟
2 _ بازیهاش چندن؟
3 _ از نظر شما xbpx360 بهتره یا psp ؟
سلامنقل قول:
-خیالت راحت باشه کنسول های سونی به این زودی ها خراب بشو نیستند.حتی اگه 24 ساعته باهاشون بازی کنی.
-بازی های کپی هم 1000 تومن اما 500 هم میتونی گیر بیاری.اگه adsl هم داشته باشی میتونی دانلود کنی.حجمه بیشترینش 1.8 گیگ هست
-این 2 تا کنسول اصلا با هم قابل مقایسه نیست.چون xbox یک کنسول خونگی هست اما این قابل حمل.باید ببینی خودت به کدوم بیشتر احتیاج داری.اگه بیشتر خونه ای همون xbox چون بازی های با گرافیکی داره.اما اگه دوست داری هر جا که میری سر گرم باشی psp باز باید خودت ببینی کدوم بیشتر نیازت را بر طرف میکنه.هر چند از نظر قیمت هم اختلاف زیادی دارند.
به نظر من هر دو عالی هستند.
خودمم میخوام اگه بشه یک xbox360 بخرم.
سلام
بچه ها من با يكي از دوستام ميخواستم فيفا 08 دو نفره بازي كنيم همه ي كارارو انجام ميداديم
ولي وقتي ميرفت تو لوديگ كه وارد بازي بشه يه ارو ميداد
و نميتونستيم بازي كنيم مشكل از كجاست؟؟؟
یکی از فامیلامون frimware 4.05 ( که خبر نداشت کپی خور نشده ) رو ریخته رو psp ش ! بعد حالا هر کاری می کنه هیچ بازی و نرم افزاری ( به دلیل این که اصل نیست) نمیاره و هر نرم افزاری که برای کپی خور کردن می ریزه رو psp و ارور کپی بودن می ده ...
بدبختی اینه که frimware 4.01 رو به دلیل این که پایین تر از frimware4.05 هست ، دستگاه قبول نمی کنه ...
می خواستم ببینم باید چکار کنه ؟
فکر کنم با پاندورا کردن درست بشه ولی اگه نرم افزاری می شناسید ( مطمئنید عملی ه ) معرفی کنید .
هزینه پاندورا کردن چقدره ؟
تنها راه پاندوراست !
اصفهان پول خون باباشون رو میکیرن 20 تومان
البته مطمئن باش که به زودی همین frimware هک میشه و راحت میتونی کپی خور کنی !!! ولی اگه الان میخوای "-: پاندورا :D
1- نه، نه به اون شکل. خب عمر هر کنسولی به طرز استفاده با اون کنسول ربط داره. این کنسول، کنسول نسبتا محکم و خوبیه. مشکلاتی که ممکنه براش پیش بیاد خیلی جزئی هستند که با مراقبت درست میشه ازشون پیشگیری کرد. ولی اگر نگران این موضوع هستی، میتونی براش از این قاب های محافظ هم بگیری.نقل قول:
سلام
من یه سوالاتی در باره این کنسول داشتم که متشکر میشم جواب بدین
1 _ این کنسول زود خراب میشه یا نه ؟
2 _ بازیهاش چندن؟
3 _ از نظر شما xbpx360 بهتره یا psp ؟
2- تقریباً مجانی! اگه کپی خورش نکنی، 20 تا 40 یورو و اگه کپی خورش کنی، هر DVD اش که یک یا چند بازی داره با قیمتی حدود 1500 تومن گیر میاد. با یه خط پرسرعت هم میتونی مجانی از روی اینترنت دانلود کنی.
3-این مقایسه چندان جالب نیست. اول از همه، شما کنسول خانگی لازم داری یا دستی؟ باید به نوع بازی هایی که برای این دو کنسول میاد هم توجه کنی و ببینی عنوان های انحصاری سونی رو بیشتر دوست داری یا عنوان های بسیار زیاد 360 رو. البته گرافیک 360 بیشتر از PSP اِ ولی گرافیک PSP هم خوبه. در ضمن، بازی های 360 از PSP گرون تره و قیمتش هم بیشتره (البته به مدلش هم بستگی داره. elite گرون تره).
این هم عکسشون:
تنها راه پاندورا هست.به هیچ روش دیگه هم نمیتونی.نقل قول:
هزینه پاندورا هم 5 الی 10 تومن بستگی به انصاف فروشنده.
البته از روشی که توی تاپیک زیر هست هم میتونید برید.که خیلی راحته.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621