بازم سلام.
ممنون امیر جان.
بالاخره مشکلش مشخص شد...سی پی یو مرکزی( ساندیچی) موبایلم سوخته...
دادم برایم عوض کنن، شاید بتونن عوض بکنن...شاید هم نه؟
Printable View
بازم سلام.
ممنون امیر جان.
بالاخره مشکلش مشخص شد...سی پی یو مرکزی( ساندیچی) موبایلم سوخته...
دادم برایم عوض کنن، شاید بتونن عوض بکنن...شاید هم نه؟
واسه استفاده از اینترنت، باید برم تو قسمت Multimedia و از اونجا گزینه Web رو انتخاب کنم. درسته ؟نقل قول:
براي استفاده از اينترنت ايرانسل فقط تو قسمت اينترنت اكانت برو و يك ديتا كانكشن جديد بساز و اسمش رو هر چي خواستي بزار.فقط اكسس پوينت رو بزار mtnirancell
همين تموم شد.حالا شما ميتوني از اينترنت ايرانسل استفاده كني.البته فكر كنم اگه سيمكارتت ثبت نام شده باشه جواب بده.
بعد انتخاب این گزینه، این ارور رو میده :
"No Internet accounts have been set up. Set up an account in Control pwnel"
با این سیم کارت رو گوشی های دیگه اینترنتش کار میکرده، ولی من نتونستم باهاش رو چوشی خودم به اینترنت وصل بشم. نمیدونم اشکال کارم از کجاست..
بابا شما آخرشي.....:31:نقل قول:
شما اول بايد از تو كنترل پنل يه ديتا كانكشن بسازي بعد بري تو وب.مثل كامپيوتر...:27:
شما از استارت منو سمت چپ پايين از قسمت كانكشن گزينه منيجر رو انتخاب كن.
بعد از منو بالاي صفحه ستينگ و بعد اينترنت اكانت رو انتخاب كن.
بعد دوباره از منو بالاي صفحه گزينه نيو اكانت و بعد ديتا رو انتخاب كن.
قسمت اول كه اسمش هست رو هرچي دلت خواست بزار.
تو قسمت دوم كه آدرس هست بنويس: mtnirancell
حالا گزينه سيو رو بزن و اگه پرسيد كه ميخواي اضافه بشه yes بزن.
تموم شد حالا شما ميتوني بري اينترنت.
موفق باشي.:10:
مجيد قرار بود آموزش كانكت شدن رو از طريق وايرلس بزاري ، چي شد ؟
آموزشش ساخت كانكشنشو بزار
سلام به همه
من چند تا سوال داشتم
1) شارژ اصلی 990 چند میلی امپری هست 700 یا 450 میلی امپری؟
2) چند روز میتونه شارژ نگه داره 990؟
3) شارژه من 450 میلی امپری هست و تو بهترین حالت 1 روز شارژ نگه میداره می خواستم بدونم باطریم مشکل داره یا گوشی؟
1- باطریش 950 هست - شارژر من 750 بود . انگار باید همین قدر باشه 450 مناسب نیست.نقل قول:
2- دو روز به طور متوسط یعنی باید شب شارژ میکردم وگرنه روز سوم دیگه خاموش بود...
3- نه باطری نه گوشی... شارژرت استاندارد نیست... ( البته اگر تا حالا باطریتو به گ* نداده باشه) :دی
:10:
خوب اینو هر کسی میدونه. ولی بابت آموزشت ممنون. آخه چند تا نکته رو جا گذاشته بودم..نقل قول:
شما اول بايد از تو كنترل پنل يه ديتا كانكشن بسازي بعد بري تو وب.مثل كامپيوتر...
کارهایی رو که گفتی، مو به مو و دقیق انجام دادم ولی باز همون ارور رو میده !
"No Internet accounts have been set up. Set up an account in Control pwnel"
من تو Internet accounts گوشیم اینارو دارم :
Ad-Hoc Bluetooth PAN
DefaultWIFIAccount
Emad که طبق گفته های خودت ساختم
Irancell-GPRS که با توجه به تنظیمات اینترنتی که ایرانسل از طریق اس ام اس میفرسته ساخته شده.
داشتن دوتا کانکشن با یه ویژگی تو Internet accounts مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
با توضیحاتی که دادی، دیگه نیازی نیست تنضیمات رو ایرانسل واسم اس ام اس کنه ؟
راستی، ممنون که پیگیر مشکلم هستی و جواب سؤالهام رو میدی.. :11:
سلامنقل قول:
از اينكه شما رو كمي ....... فرض كردم عذر ميخوام.
شما اگه تنظيمات رو از اس ام اس گرفتي ديگه نبايد مشكل داشته باشي.
اين كار رو هم بكن اگه جواب نداد ديگه من نميدونم بايد چي كار كرد:
تو همون اينترنت اكانت از تب گروپ روي اينترنت كليك كن و همه گزينه ها رو تيك بزن.بعد برو ببين جواب ميده يا نه؟
يه بار هم بعد از اينكه كانكشن ها رو درست كردي اول رياستارت كن بعد برو تو وب ببين ميره يا نه.
موفق باشي.
بسم الله الرحمن الرحيم....نقل قول:
براي ساختن كانكشن وايرلس شما از منو استارت (گوشه پايين سمت چپ) گزينه كانكشن و بعد وايرلس رو انتخاب ميكني.
بعد از منوي بالا گزينه اول رو تيك ميزني تا وايرلس فعال بشه.
بعد دكمه اسكن رو ميزني تا بگرده ببينه چيزي پيدا ميشه يا نه؟
اگه چيزي پيدا نشد كه كار تمومه و شما نميتونيد از وايرلس استفاده كنين.:31:
اگه پيدا شد بستگي داره كه كنارش قفل كشيده باشه يا نكشيده باشه....
اگه كنارش قفل نكشيده باشه شما دكمه كنار اسكن(كه دو تا فلش رو برو هم هست) رو ميزني تا كانكت بشه.
در حين كانكت شدن خودكار كانكشن ساخته ميشه و شما با چند بار yes زدن ميتونيد به وب وصل شيد.اسمش هم ميشه هموني كه عماد خان نوشته يعني:DefaultWIFIAccount
اگه قفل داشته باشه در حين ساختن اتوماتيك كانكشن گير ميكنه و از شما يوزرنيم و پسوورد ميخواد.شما بايد پوزر نيم و پسوورد رو از متصدي ارائه دهنده وايرلس بگيرين(مثلا مسئول سايت دانشكده يا مسئول سمعي بصري شركتتون يا ... )
اينا همه براي استفاده از اينترنت بود كه توسط يك مركز ارائه دهنده وايرلس ارائه ميشه.شما ميتونيد از اينترنت رايانه هم تو گوشي از طريق وايرلس استفاده كنين.به درد اونايي ميخوره كه adsl و لپتاپ دارن.تنظيمات اون يكم فرق فوكوله كه الان يادم نيست.بايد از يه بنده خدايي بپرسم.
موفق باشيد.
عماد جان شما تنظيمات رو از ايرانسل بگير ، وقتي مي خواي كانكت بشي بهت ميگه از طريق كدوم كانكشن ميخواي كانكت بشي ، همين ايرانسل رو انتخاب كن ، ببين حل نميشه ؟نقل قول:
داشتن دوتا کانکشن با یه ویژگی تو Internet accounts مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
با توضیحاتی که دادی، دیگه نیازی نیست تنضیمات رو ایرانسل واسم اس ام اس کنه ؟
در ضمن مرورگر گوشيت رو هم يه چك بكن ببين پ*روكسي چيزي نزدي توش ؟
مجيد جان يه استعلام بگير ببين كانكشن ad-hoc رو وقتي ميسازي ميتوني هم لپتاپ و هم گوشي هر دو به وسيله وايرلس كانكت باشه ؟ چون من شنيدم فقط گوشي ميتونه كانكت باشه و لپتاپ اينترنتشو ميده به گوشينقل قول:
شما ميتونيد از اينترنت رايانه هم تو گوشي از طريق وايرلس استفاده كنين.به درد اونايي ميخوره كه adsl و لپتاپ دارن.تنظيمات اون يكم فرق فوكوله كه الان يادم نيست
پس من اگه با شارژره 700 میلی شارژ کنم بهتره اخه یه بنده خدایی بهم گفت که اگه با 700 میلی شارژ کنه باطری داغون میشه ولی من دیروز شارژه یه 990 رو دیدم که 700میلی بود شک کردم و این سوال رو پرسیدمنقل قول:
سلام به همگی
من یه مشکل پیدا کردم با گوشیم.
عکسایی که باهاش میندازم خراب هستند یعنی نشونشون نمیده و آیکنشونم شده یه کاغذ پاره.
به نظرتون با هک پروفایل دوربین درست میشه؟ تاثیری داره؟
ممنون از توجهتون
احتمال زیاد مموری شما مورد پیدا کرده سعی کن با یه مموری دیگه تست کنی یا اینکه مسیر ذخیره شدن عکسها رو از مموری کارت منتقل کن به مموری گوشی مجددا تست . 99 درصد به جواب میرسی.:10:نقل قول:
اصلا شارژر اصلی باید میلی آمپرش 700 باشه مال جی700 منم که باطریش با 990 یکیه شارژرم 700 هستنقل قول:
تو پست بالایی گفتم 750 اشتب شد حواسم نبود همون 700ئه . اگر به فروشنده دسترسی داری برو شارژز 400 رو با نمام قدرت بکوب تو سرش:31:
باعرض پوزش براي p990iچه بايد كرد(براي فارسي ساز كرن)
درست شنیدی.....:27:نقل قول:
اما منظورت رو از اینکه هر دوشون میتونن کانکت باشن یا یکیشون نگرفتم.
موفق باشی
اگر بخوای فقط فارسی بخونی با ریختم فونت فارسی روی مموری درست میشهنقل قول:
اما اگه بخای کیبرد فارسی داشته باشی به تاپیک هک یو آی کیو سر برنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242524
اگر بخای منوهات فارسی بشه بهتره بی خیال شی که ارزش دردسرشو نداره و درست هم جواب نمیده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
درضمن خوش اومدی رفیق
:40:
دوستان سوال داشتم اینکه این p990 ها master password داره ؟ یعنی یه پسورد داره که بشه Phone lock رو باز کرد ؟!
فكر كنم اين مشكل با فلش حل بشه ، كد خاصي نداره ؟نقل قول:
كد گوشيت يادت رفته ؟
تو كه انقدر خنگ نبودي مجيد ، از اين واضح تر ؟ :31:نقل قول:
يعني هر دوشون اينترنت دارند يا نه ؟ هر دو مي تونن همزمان از اينترنت استفاده كنند يا نه ؟
بازم بگم ؟....
نه مستر کد ندارننقل قول:
با برنامه فون ایکس اس میشه. همون اول که گوشی رو وصل میکنی و میشناستش کدشو هو بهت میگه
نه پسورد را فراموش نکرده ام فقط می خواستم بدونم آیا امکان داره گوشی من دسته کسی بیوفته و از همه چی توش با خبر بشن ؟نقل قول:
پس شما میگی که آره امکان داره!
اگر اونقدر حرفه ای باشه که بلد باشه با phone xs فلش کنه آره میتونه.نقل قول:
سلامنقل قول:
چه كنيم زندگي و هزار دردسر و مشغله بالاخره آدمو خنگ ميكنه.....
بله همزمان ميشه هردوشون به اينترنت وصل شن.يعني در واقع لپتاپ اينترنتشو با گوشي شير ميكنه.
خط بعد رو فقط سامان بخونه::5:
از همون بنده خدايي كه ميشناسي بپرسي بهت كامل توضيح ميده.فقط با يه آواتار خوب برو جون بچت.:31:
موفق باشي.
تو تب گروپ هیچ چی نیست که من تیک بزنم !نقل قول:
تو همون اينترنت اكانت از تب گروپ روي اينترنت كليك كن و همه گزينه ها رو تيك بزن.بعد برو ببين جواب ميده يا نه؟
تو اینترنت اکانت دو تب وجود داره :
اکانت
گروپ
درسته ؟
تو تب اکانت، کانکشن هایی که ساختم وجود دارن :
ولی تو تب گروپ، هیچ چی نیست که من بخوام انتخاب کنم !نقل قول:
ad-hoc bluetooth pan
defaultwifiaccount
emad که طبق گفته های خودت ساختم
irancell-gprs که با توجه به تنظیمات اینترنتی که ایرانسل از طریق اس ام اس میفرسته ساخته شده.
خیلی ممنون :10:نقل قول:
يعني چي هيچي نيست؟:18:نقل قول:
بايد يه گزينه اينترنت باشه اونجا كه سه تا عكس كره زمين هم كنارش باشه.
اگه نيست شما از منو بالا گزينه نيو اكانت رو انتخاب كن.
بعد گزينه آخر يعني گروپ اكانت رو انتخاب كن و اسمشو هر چي خواستي بزار.اگه بزاري internet بهتره.
بعد يه بار ديگه اكانت ايرانسل رو بساز و هنگامي كه پرسيد تو كدوم كروپ ذخيره بشه ، اينترنت ( يا هر چيزي كه اسمشو گذاشتي ) انتخاب كن. ببين جواب ميده يا نه؟
موفق باشي.
:20:نقل قول:
خوب اینو از اول میگفتی.
ما هم به جمع اینترنتی های موبایل پیوستیم :31:
واقعاً ممنون :11:
پس مشکل من همین بود..
خودم باید دستی این گروپ رو می ساختم یا خودش به صورت پیش فرض این گروپ رو باید میداشت ؟
با سلام
با هزار زور و زحمت گوشیم رو آپدیت کردم
ولی بعد از آپدیت گوشیم رو حالت فیلم برداری فوکوس نداره
از اساتید کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم، فیلمبرداری p990 فوکوس نداره و فقط واسه عکاسیشه که فوکوس میکنه..نقل قول:
همین الآن هم امتحان کردم، موقع فیلبرداری فوکوس نمیشه..
اگه کسی اطلاعات کاملتری داره دوستمون رو راهنمائی کنه..
990 درحالتفیلمبرداریفوکوسنمیک نه!
مجيد جان دلبندم ! اميدوارم بشناسي منو ....
اينو اينجا ميپرسم تا اگه بقيه هم اين مشكلو دارن مشكلشون حل شه !
وايرلس عادي رو كه وصل ميشم مثل عرشه دانشكده خودمون
ولي خوابگاه قضيش فرق ميكنه
به وايرلس كانكت ميشي
page خود خوابگاه رو هم ميبيني
ولي براي به اينترنت وصل شدن بايد user pass بزني
بايد --- بسازي
داخل security يه --- accounts داره
وارد كه بشي زده new --- accounts
ولي --- جديد نمي سازه
ميگه there is no internet account or policyregistered
اينو خيلي جاها امتحان كردم
عرشه - خوابگاه زنجان - طرشت3
اگه نتونم حلش كنم تو خوابگاه نت ندارم
راستي coreplayer كه flv رو ساپورت كنه برا uiq3 با كركش گير نيومد ؟
ممنون
بچه ها با اون روشی که توی صفحه 10 بود (Format internal memory یا شبیه این) اتفاقی نیفتاد، گوشی رسیت شد ولی به تنظیمات اول برنگشت. لطفا کمک کنید.
ممنون
مگه ميشه ؟ :13:نقل قول:
شما وقتي format internal disk ميكني همه ي تنظيمات و هك ها ريست ميشه . الان يه مستر ريست هم بكن ببين درست ميشه يا نه
نه، نتیجه هر دو یکیه. فعلا دارم update می کنم.
.
.
.
update کردم، وقتی صفحه انتخاب زبان میاد، بعد از انتخاب زبان ریست میشه. دارم دوباره update میکنم. ... هیچی،نشد. اگه چیزی به نظرتون می رسه بگید. ممنون
.
.
.
memory رو در اوردم و آپدیت شد ولی مشکلات برجاست. اگه بخام برنامه نصب کنم، تم یا خوندن مسیج گوشی، بعضی وقتا جواب دادن تلفون،گوشی ریست میشه. وقتی میاد بالا میگه "برای افزایش کارایی گوشی ریست شده" . یه نکته در مورد مستر ریست و اون روش صفحه 10، بعد از بالا اوندن دوباره همون پیغام بالا رو میده، در واقع اصلا ریست نمیشه.
کمک
.
.
.
از اونجایی که دیدم با در آوردن memory آپدیت شد، گفتم شاید اشکال از اون باشه، تو گوشی خاستم فرمتش کنم که گوشی ریست شد، با کامپیوتر فرمت کردم، بعد با گوشی ، به روش صفحه 10 ریست کردم، درست شد.(امیدوارم)
گفتم اینجا باشه شاید یه روزی به درد کسی خورد.
سلا به همه
نميدونم چرا وقتي عكس ميندازم پايين عكسام مات هست بعضي عكسهارو درست ميندازه
كسي ميدونه چطوري ميتونم لنز گوشي مو باز كنم يعني از رو برد جدا كنم
ايا همه 990 ها همين طوري عكس ميندازن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی که P990 قابلیت فوکوس کردن داره. قبل گرفتن عکس، چند ثانیه دکمه ای که میزنی عکس بگیره و نگه دار (یعنی فشار بده، ولی نه اینکه عکس رو بگیره) تا فوکوس کنه، بعد عکست رو بگیر ببین بازم عکس هات اینجورین..نقل قول:
زمانی که فوکوس درست انجبم بشه، پایین تصویر سمت چپ که عکس دوربین کشیده (رو صفحه ی گوشیت) توی عکس دوربین دایره ی سفید، رنگش سبز میشه..
واسه بهتر عکس گرفتن هم یه سری تنظیمات دیگه داره که تو setting هست و باید با اونا کار کنی که من خیلی اطلاع ندارم. از دوستای دیگه کمک بگیری کمکت میکنن..
یه تاپیک بود که بچه ها عکس هایی که با گوشیشون میگرفتن رو توش میذاشتن. اگه اینجا جوابت رو نگرفتی میتونی سؤالت رو اونجا هم مطرح کنی..
عكسانداختنو بلدم اخه وقتي از يه محيط با تو تا 990 عكس ميكيرم 990 من اين طوري عكس ميندازهنقل قول:
احتمالا مود فوکوس گوشی شما روی macro هست که برای عکسای نزدیکه . شما یه بار بزارش روی normal ببین بازم این طوری هست یا نه .نقل قول: