من امروز از یه فروشنده پرسیدم که این clp315 را بلاخره میشه شارژ کرد
گفت فابریکش رو نمیشه ولی یه نوع کارتریج اومده براش که کارتریج فابریکش نیست ولی میشه شارژش کرد دونه ای 30 تومن
فقط هم من دارم و خودم وارد کردم و هیچکی نمیدونه
دوستان نظرشون چیه
Printable View
من امروز از یه فروشنده پرسیدم که این clp315 را بلاخره میشه شارژ کرد
گفت فابریکش رو نمیشه ولی یه نوع کارتریج اومده براش که کارتریج فابریکش نیست ولی میشه شارژش کرد دونه ای 30 تومن
فقط هم من دارم و خودم وارد کردم و هیچکی نمیدونه
دوستان نظرشون چیه
تا حالا همچین چیزی نشنیدم.ممکنه به پرینتر ضرر برسونه.نقل قول:
سلام
میخوام یه چاپگر رنگی بگیرم که قابلیت چاپ تا سایز a4 رو داشته باشه. برای شرکت میخوام. هزینه شارژ مناسبی داشته باشه و از لحاظ خشک شدن جوهر، پایین آمدن کیفیت بعد از هر بار شارژ و... هم کمترین دردسر را داشته باشه. هر چی فکر می کنم نمی فهمم چی بگیرم. شما بگید چی بگیرم.
hp 3505 بگير، حدود 700 تومن، اگه وضع ماليت خوبه و حجم پرينت رنگيت تو روز بيشتر از 100 برگ است، hp 4700 بگير، حدود 1.300نقل قول:
با سلام دوستان . من يه پرينتر اچ پي دارم . بيشتر وقتها كه كابلشو به كامپيوتر وصل ميكنم علامت مياد بالا كه usb كار نميكنه ولي بعد از اينكه چند بار كابل رو جابجا كنم مشكل رفع ميشه . بعضي موقعها اصلا درست نميشه . در ضمن حداكثر كابل بايد چند متر باشه ( مال من 1.5 متر هست)
شما کابل رو عوض کنین یه مرغوبشو بگیرین.نقل قول:
محدودیت چندانی وجود نداره.من خودم پنج متریش رو استفاده می کنم.
باورت ميشه تا حالا 4 تا كابل عوض كردمنقل قول:
كابل هاي لگن يكي دو تومني همشون يكي هستن؛ برو پايتخت، تو زير زمين. يه كابل دايو بگير مشكلت حل ميشه.نقل قول:
من بندرعباس هستم گفتي كابل دايو ؟ چطور جنسش خوبه
شما باید از یه نفر کابل رو بگیرین که کارش همین باشه،نه نمیدونم کافی نتی سر کوچه.پرینتر حساسه به کابل.نقل قول:
معمولا در هر شهر یه فروشگاهی هست که اینجور چیزا رو می فروشه،فن و کابل و تبدیل و اینجور چیزا.