خیلیا دارن ! شما استقلالی نیستی نبین !نقل قول:
دیگه کی طاقت دیدن بازی استقلال بدون فرهاد مجیدی رو داره؟؟
Printable View
خیلیا دارن ! شما استقلالی نیستی نبین !نقل قول:
دیگه کی طاقت دیدن بازی استقلال بدون فرهاد مجیدی رو داره؟؟
پیام صادقی برای مجیدی: او بود که در روزهای سخت به من آرامش می داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدافع تیم استقلال گفت:اگر روزی دلم از این فوتبال گرفت،فرهاد مجیدی بود که آرامم کرد و او بود که گفت تمرین کن و تمرین کن و تمرین کن و به مشکلات بخند.
وی در پیامی به مناسبت خداحافظی فرهاد مجیدی از دنیای بازیگری نوشت:
آقا فرهاد هم رفت جزو پیشکسوتان استقلال.عجب حکایتی است این فوتبال .
نمی دانم مگر فصل ما تمام شده که آقا فرهاد را دیگر نبینیم؟یعنی در تمرین سه شنبه کاپیتان را نمی بینیم؟من باور ندارم.
عجبا که تا دوشنبه شب، او هیچ به من نگفت و به یکباره؛وقتی دید می خواهم بخوابم رازش را بیان کرد.
امیر حسین فردا خداحافظی می کنم.
زبانم قفل شده بود.حرفی نزدم.ساعت ها گذشت و گذشت و رسیدیم به بازی .بازی داشت تمام می شد.شوک دیشب را اصلا یادم نبود.گفتم خدا را شکر گذشت.بعد که پیراهنش را در آورد دیدم که ....الان فکر می کنم هر آنچه از جلوی چشمانم در بازی با مس گذشت،رویایی بیش نبوده.
باز هم نمی توانم باور کنم یک دوست،برادر بزرگتر و مشاور دلسوز را از این پس دیگر در کنارم نمی بینم و شب های اردو،از گذشته،حال و آینده در اتاق های هتل المپیک و این اواخر هتل اوین حرف نمی زنیم.
بیان جمله هم برایم در این شرایط سخت است چه برسد به اینکه بخواهم کلامم را بنویسم.آقا فرهاد در همه سالهایی که گذشته من را در روزهای سخت یاری داد.
اگر روزی دلم از این فوتبال گرفت،او بود که آرامم کرد و او بود که گفت تمرین کن و تمرین کن و تمرین کن و به مشکلات بخند.7 آبان را اما به خاطر 7 دوست داشتنی هواداران آبی هیچ گاه فراموش نمی کنم.
اظمینان دارم او با آن دل پاک و قلب صافش همچنان با ماست.
می آید تا دوباره برایش بخوانند:تو ستاره فوتبال ماییی...
به گزارش اوج و به نقل از سایت امیر حسین صادقی
آی بدو آی بدو
یادش بخیر چه فراری کرد و چه گلی زد
دوباره این گل دانلود کنید الان یه لذت دیگه ای داره دیدنش...
شانسی که تو جامه حذفی اوردیم تو هیاهوی خداحافظی مجیدی گم شد
خوب یه طرف جدول فولادو تراکتور و پرسپولیس بودن که هر سه تاشون هنوز تو جدول هستن
ولی این طرف جدول استقلال .نفت تهران .سپاهان.صبا تیم های قدر بودن که سپاهان و صبا هم حذف شدند...تا فینال سخت ترین بازی ممکنمون با نفت تهرانه!!! بعد بازی با کاسپین هم با ملوان بازی داریم...
فوتبالیست دوپینگی مجیدی نیست!
دکتر احمد هاشمیان خاطرنشان کرد: ما تا پایان هفته رای خود را اعلام میکنیم و اگر نسبت به این حکم اعتراضی نباشد، مشخصات کامل بازیکن دوپینگ کننده را منتشر خواهیم کرد، اما مطمئن باشید این بازیکن فرهاد مجیدی نیست.
رییس کمیته پزشکی تصریح کرد: ما علاوه بر خود بازیکن به مدیرعامل و کادرفنی باشگاهی که آن بازیکن حضور دارد درباره دوپینگ اطلاع دادهایم و تمامی آنها از این موضوع مطلع هستند.
او در پاسخ به این سوال که بازیکن دوپینگی چه کسی است، گفت: اگر به هوش خبرنگاری خود مراجعه کنید، متوجه خواهید شد که این فرد کیست. ما این نتیجه را تا چند روز آینده اعلام خواهیم کرد.
دکتر هاشمیان درباره هجمههای اخیر به کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال نیز اظهار کرد: ما برحسب قرعهکشی آزمایشات خود را از ورزشکاران انجام میدهیم و به هیچ عنوان به نام اشخاص کاری نداریم. من برای کسانی که این حملات را به ما داشتند متاسف هستم. البته ما به این هجمهها عادت کردهایم ولی کار خودمان را به نحو احسن انجام میدهیم.
او تصریح کرد: این بازیکن هم اکنون تعلیق موقت است و ما هیچ ابایی از معرفی فردی که دوپینگ کرده نداریم، همانطور که سال پیش بازیکنان خاطی پرسپولیس و استقلال که شناخته شده بودند را معرفی کردیم.رییس کمیته پزشکی افزود: امیدوارم روزی فرا رسد رویکرد رسانههای ما نسبت به این مسائل تغییر پیدا کند و مانند برخی سایتها و یا روزنامهها این اتهامات را به کمیته پزشکی وارد نکنند.
به گزارش قدس آنلاین
شماره هفتی که تا لحظه آخر هم بوی خداحافظی نمیداد/ تقصیر خودت است که محبوبی
محتوای مخفی: .........
تو تک ستاره فوتبال مایی .. آهای فرهاد مجیدی :n12:
من موندم با سایپا 11 نفر رو چجوری باید چید !!
سوال برای من پیش آمده:
1-باشگاه استقلال خبر داشت که مجیدی می خواد خداحافظی کنه؟یا خبر داشت یا نه
اگه خبر داشت پس چرا مثل خداحافظی مهدوی کیا اینقدر تنها و مظلومانه؟
اگه خبر نداشت نباید به امیر قلعه نویی حق داد که استراتژی آیندش با خداحافظی مهاجمی که بیشترین گل این فصل را زده و درصد بالایی امتیاز برای تیم آورده،به هم بخوره؟
من رو خداحافظی باقری انتقاد داشتم از کریم.یهو تو یه بازی اومد و گفت خداحافظ فوتبال درسته نیمکت نشین بود اما رو همون نیمکت هم تیم رو جمع می کرد.خود دایی هم رو این قضیه خداحافظی ناگهانی باقری انتقاد داشت
بغض سكوت بهت :n28:
از دیشب تا الان یه سره اهنگ "مثه پاییزی و میری" شهاب رمضان رو دارم گوش میکنم :n03:... 24 ساعته هر موقع خبر و عکسای بازی دیشب رو میبینم بغض میکنم در حدی که میخوام خفه بشم :n28:
تیم حال و روز خوشی نداره مشکلات مالی داره کمر تیمو میشکنه دیگه تا یه حدی امیرخان میتونه ریش گرو بزاره پول از اینجا و اونجا بگیره
اندو هم زمزمه جداییش داره به گوش میرسه
واقعا این روزای پاییزی خیلی سرد تر و خشک تر از روزای زمستون داره سپری میشه ....
" تو این روزای بی رویا دارم جون میکنم اما نمــــــــــــــــیمیرم"