خبر مهممممممممم::
دوستاني كه در xvision ورژن قديمي شو دارن اگر اين ورژن 1.37 رو نصب كنن فريز دستگاشون خيلي كم ميشه
Printable View
خبر مهممممممممم::
دوستاني كه در xvision ورژن قديمي شو دارن اگر اين ورژن 1.37 رو نصب كنن فريز دستگاشون خيلي كم ميشه
اين هم لينك دانلودش
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/Downloads/XDVB-111_USB_SW_V1.37_20100226.zip
سلام خدمت دوستانتغيير قيمت Set-Top Box پروويژن مدل T-7
(تاریخ تحویل از 08/03/89)
نمایندگی گیرنده دیجیتالی پروویژن با اعلام این خبر در سایت خود قیمت دستگاه را 15 هزارتومان کاهش داده است.
من به تازگی حدود 10 روز پیش یه گیرنده دیجیتال ایکس ویژن خریدم
حالا نیازی بهش ندارم میخوام بفروشم
قیمت نوش 79 تومن هست
من حدود 10 روزه خریدم و کلا 3 بار ازش استفاده کردم
گارانتی تا 31.1.90
فاکتورش هم موجوده
کارت قرعه کشی کلوب مادیران هم روشه
قیمت پایه 69 هزار تومن
10 تومن زیر بازار
هزینه پست /پیک با من
5 شبکه تهران
العالم /پرس/جام جم یک
شبکه استانی اردبیل/مستند
10 تا شبکه رادیویی
آپدیت اتوماتیک
ضبط برنامه ها از طریق یو اس بی
منو فارسی
مورد تایید سازمان صداوسیما
درصورت تمایل پیام خصوصی بدین
نقل قول:
سلام و خسته نباشید ممنون که جواب دادید باز هم رسیدگی می کنم امیدوارم همه جواب بگیرند من هم جواب بگیرم راستی من هر چی دنبال دکمه تشکر گشتم پید نکردم مرورگرم هم opera هست
با vlc player نشون داد البته با خطا در ضمن کیفیت یک ضره نا هماهنگه در کل عین اون چیزی نمی شه که مستقیماً از خود دستگاه پخش می شه
ممنون
نقل قول:
سلام و خسته نباشید
ممنون من دکمه تشکر رو پید نکردم وگرنه تشکر می کردم در ضمن فعلا دفتچه راهنما هم نمی دونم کجاش می شه بگین تو صفحه ----
ممنون
سلام و خسته نباشیدنقل قول:
از کجا باید ورژن را بفهم و ابن فریز که می گید یعنی چی
ممنون
فقط تو تهران داي رشده يا تو شهر هاي ديگه هم هست ؟
سلام
ببخشید کسی میدونه ----T تو شیراز راه افتاده یا نه ؟
توي تهران و كرج رسمينقل قول:
توي بقيه شهر ها: به صورت آزمايش. ولي پخشش هيچ وقت متوقف نميشه. ادامه ميابد تا رسمي بشه
سلام يه سوال شايد تكراري باشه.
كسي ميدونه اون علامت --- كه روي ريسيورها (همون گيرنده كانالهاي ماهوارهاي )ميزنه قابل استفاده براي --- t خودمون هست يا نه چون من ميخام يه كي بخرم .ميشه با يه تير 2 نشون زد.يا منظورش همون گيرنده ديجيتاله:13:
نه دوست عزیز اینها دو سیستم مجزا از هم هستندنقل قول:
در مورد صدا و سیما ----T است. و در ماهواره ها ----S و ----S2 هست. با هم فرق میکنه
البته یکسری از رسیورهای جدید استرانگ هستند که هر دو رو ساپورت می کنه