نقل قول:
مودمو خودت زحمت میکشی میخری اگه امام رضا میشینی برو مخابرات سه راه اگه نور و محموداباد میشینی برو مخابرات هراز
واسه کانفینگشم هر وقت گرفتی بکو شمارمو میدم بهت میگم چیکار کنی :( نصاب هم نمیخاد بیاری تا بابات بفهمه کتکت بزنه :sq_25::sq_8:
Printable View
نقل قول:
مودمو خودت زحمت میکشی میخری اگه امام رضا میشینی برو مخابرات سه راه اگه نور و محموداباد میشینی برو مخابرات هراز
واسه کانفینگشم هر وقت گرفتی بکو شمارمو میدم بهت میگم چیکار کنی :( نصاب هم نمیخاد بیاری تا بابات بفهمه کتکت بزنه :sq_25::sq_8:
در ضمن چرا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالا نمیاد
شما کدوم شهری؟نقل قول:
تو نور وضعیت اسفباره
(مخابرات دانشگاه )
چیزی به نام سرعت شبانه وجود خارجی نداره
در شب سرعت ۲۰ کیلوبایت بر ثانیه
در روز سرعت ۱.۱ مگابیت بر ثانیه
نکته جالبش اینجاست که سرعت آپلود چه در روز و چه در شب کاملا فیکس و ثابت و همیشه روی ۱.۵ مگابیت بر ثانیه است
من موندم آخه این احمقا نمی دونن که به خاطر مسایل امنیتی هم که شده نباید سرعت آپلود باما به کاربراشون بدن و در عوض می تونن سرعت دانلود بالاتری رو مهیا کنن
من از ۱۵ مهر امسال سرویسم رو گرفتم (البته قبلش شاتل داشتم و بنا به نصیحت دوستان در این فروم این کارو کردم)
تا ۲۳ مهرماه همه چی خوب بود و من شبی ۶ گیگ دانلود داشتم اما از اون روز به بعد دیگه چشت روز بد نبینه
شد همینی که در بالا گفتم
نقل قول:
این نوین نت تو شهرستان نور نمایندگی نداره؟؟؟؟
دیشب با هیتلر شکن FG درحدود5.5 گیگ دانبود کردم!
نقل قول:
جدا شما با قند شکن دانلود میکنی ؟؟؟
این دیگه از عجایب هفتگانه است!!!
یعنی با قندشکن ، دانلود سریع تره؟؟؟؟؟
نقل قول:
اینجا عزیزی هست که ساکن نور باشه؟؟؟؟
یا وضعیتش مشابه وضعیت من باشه؟؟؟؟
تا تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم
اگه سامانه مشترکین درست بود
به شما ریز دانلود رو نشون میدادم.
سلام و عرض ادبنقل قول:
همینجوریشم, قبولت داریم دوست عزیز
من که الان وضعیت سرعت مخابراتم افتضاحه, امیدوارم شب بهتر بشه.
نقل قول:
جناب کیوان خان
چرا پستت رو ادیت کردی؟
در جواب پست ادیت شده ات ، باید بگم که
بنده اگه خودم روزی چند بار سایت بالاترین رو چک نکنم، صبحم شب نمیشه
پس واسه ما دیگه جانماز آب نکش برادر من
بنده با توجه به قانون ۱۲۸ کیلوبایت برای کاربران خانگی موضوع فوق رو عرض کردم
وگرنه خودم از مخالفین سرسخت آب باریکه کردن اینترنت هستم
در ضمن، منظوره بنده این بود که با توجه به قانون فوق، شرکت های اینترنتی می تونن سرعت آپلود رو روی ۱۲۸ بذارن و در عوض سرعت دانلود ۲ مگ و یا بیشتر به ما بدن
امیدوارم از حرفام دلخور نشده باشی