نقل قول:
آقا ما این همه گل و بلبل تقدیم کردیم ، دو صفحه کامل تاپیک از روی پست ما رد شد دریغ از یک علیک خشک و خالی :n27:
Printable View
نقل قول:
آقا ما این همه گل و بلبل تقدیم کردیم ، دو صفحه کامل تاپیک از روی پست ما رد شد دریغ از یک علیک خشک و خالی :n27:
این مشکل رو همه دارن.توی فروم اصلی کسپر هم مطرح بود.مشکل از ما نیست از کسپرهنقل قول:
مگه میشه قابل ارتقا نباشه.شما داری لایسنس رو میخری نه خود اون محصول رو.شاید 4 ماه از محصول فعلی استفاده کنی و 8 ماه از محصول بعدی.نقل قول:
-----------------
----------------
---------------
یکی هم جواب سوال من رو لطف کنه:
1.در قسمت network traffic آمار ورودی و خروجی حدود 4 ساعت جلوتر از ساعت سیستمه.مثلا من ساعت 2 بامداد یک فایل 20 مگی دانلود کردم توی اون قسمت در ساعت 6 ثبت شده.ساعت سیستم مشکلی نداره.این رو چجوری ست کنم؟
2.من طبق پستهایی که در همین تاپیک آموزش داده شده بود دسترسی برخی برنامه ها به اینترنت رو کاملا قطع کردم.ولی بعضی از اونها هنوز در لیست network traffic امروز دیده میشن.مثلا cyberlink media server service رو من چند روز پیش بلوکش کردم ولی در لیست استفاده امروز هم هست با اینکه مصرفش از اینترنت کم شده ولی هنوز متصله.چرا؟
سلامنقل قول:
1. ببینید این سوال شما یه مبحث در سطح شبکه هست که بحث در این مورد احتیاج به دانش شبکه داره
کسی که می خواد این تغییرات انجام بده باید از نیازهای خودش کاملا اگاه باشه تا با مسدود کردن بی مورد این پروتکل ها دچار مشکل نشه
این پروتکل کارش انتقال و کنترل فرمانها بین سیستمها در شبکه و گزارش خطاها و سرعت انتقال بسته ها در سطح شبکه است
تا اونجایی که من استفاده کردم مشکلی برای چیز پی ان هابوجو نیاورده حالا خودتون میتونید تست کنید بهتر متوجه میشید
در مورد icmp نگاهی به این پستها بندازین توضیحاتی در این زمینه داده شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره شما اطلاعات خودتون رو در این زمینه ها بالا ببرید اون وقت خودتون بهتر متوجه میشید چکار کنید
2. اگه بگم تیک اون قسمت بزار باشه ممکنه فردا با مخربی روبرو بشی که داری امضای دیجیتالیه و مسنقیم بره تو لیست امن اونوقت...:n24:
و اگه کسپر در مد تعاملی باشه برای اجرای برنامه های سالم هم سوال میپرسه خوب اگه حوصله سوال و جواب داری میتونی تیک این قسمت رو برداری با برداشتن این تیک طبیعتا اگر مخربی هم که امضا داره بر روی سیستم شما اجرا بشه از شما سوال پرسیده میشه و یا اگر در حالت مد اتوماتیک باشید و فایل داری امضا باشه اما در پایگاه داده کسپر به ثبت نرسیده باشه طبق انالیزهای کسپر وارد یکی از گروهای low ,high, untrusted میشه کلا بستگی به تنظیمات شما و شناخت شما از پیامهای کسپر و نحوه کار با برنامه ها داره
به قول دوستان حدود 99 درصد مخربها امضا ندارن حالا دیگه شما تصمیم گیرنده هستین طبیعتا با بر داشتن این تیک برنامه ها بیشتر تحت کنترل قرار میگیرن
3. در این مورد نظر خاصی ندارم چون من اصولا کاراین سایتها رو قبول ندارم .
اگر سوال دیگه ای داشتید و بلد بودم در خدمتم
:n16:نقل قول:
با تشکر قبلی
نه دوست عزیز زدن چیه؟شرمنده اگه لحنم تند بود.بازم اگه راهی به ذهنم رسید بهت میگمنقل قول:
نوکرم داداش.چشم اگه فهمیدم حتما بهت میگمنقل قول:
اینا هاتفیکس هسنتد.وقتی شما کسپر رو نصب میکنی و آپدیت میکنی بعد یه مدت اگه کسپر ایراد و اشکالی داشته باشه شرکت کسپر یه هاتفیکس ارائه میده.آخرین حرف همیشه جدیدترینه (طبق حروف الفبای انگلسیی)نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون از بابت پاسخنقل قول:
فقط در مورد Echo دقیقا متوجه منظورت نشدم، یعنی در واقع شما شخصا بلاک کردی و دچار مشکل نشدید دیگه ؟ :n13:
در مورد امضاهای دیجیتالی میخواستم ازت بپرسم که شما خودت شخصا اون گزینه رو علامت زدی یا نزدی ؟:n02:
شاید سوالم یکم عجیب باشه اما ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه :
دوستان اگه یک پ ر ا ک س ی نسبتا مشهور در ایران بعد از اجرا (در حالی که کسپرسکی تقریبا روی بالاترین درجه هوش مصنوعی قرار داره) توسط کسپر در فهرست trust قرار بگیره یعنی 100 در 100 اوکیه ؟
این سوال رو بیشتر به این دلیل پرسیدم که زمانی که من سیستمم بی کاره ولی به شبکه وصلم این پ ر ا ک س ی کذایی هر چند ثانیه یک بار دائماً درحال آپلودهایی به حجم تقریبی 10 kB هست (و گاهی هم دانلود)
البته دلیل منطقیش اینه که در حال حفظ ارتباط خودش با سرورهاست ولی نکنه یه وقت از اون عقبها چیزی از سیستم کف بره بفرسته ؟ :n02:
خلاصه قرض اینکه کسپر چقدر میتونه هوای این داستانها رو داشته باشه (اون هم در حالی که طرف رو گذاشته توی فهرست سفید)
خواهش میکنمنقل قول:
بله من Echo رو بلاک کردم مشکلی پیش نیومد.
در مورد تیک امضای دیجیتالی باید بگم که من از تنظیمات پیش فرض استفاده میکنم (یعنی تیک زده شده)
10 کیلوبایت حجم زیادی نیست ولی اگه توی لیست سفید قرار میگیره یعنی مشکلی نداره.من فقط میخوام اینو بگم که هیچ وقت امنیت 100 درصد وجود نداره.حالا ببینیم دوستانی که از پ ر ا ک س ی استفاده میکنن نظرشون چیه؟بعد کسپر تا حدود زیادی رو ورود و خزوج اطلاعات نظارت داره که شما میتونی با یه سری تنظیمات خاص این امنیت رو بالاتر ببرینقل قول:
اون پ ر ا ک س ی نسبتا مشهور در ایران اگر اول اسمش u باشه باید بگم یکی از امنترین ها در نوع خودش هست. با خیال راحت استفاده کنید. آپلودهایی هم که میکنه کاملا طبیعی هست.نقل قول:
سلام.من اينترنت سكوريتي 2012رو نصب كردم و ديروز آپديت آفلاينشم كردم.ودر قسمت databases
نوشته شده:have not been updated for a long timeيعني چي؟
يه سوال ديگه
براي اينكه از اين به بعد روزانه آپديت بشه بايد تيك kaspersky lab update serverرو در قسمت apdate sourceرو بردارم؟
:n13: