من سراغ eset اومدم مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چجوری آپدیتش کنم و فروم پی سی ورلد را هم اجازه عبور نمیده و مجبورم آنتی ویروس را غیرفعال کنم
Printable View
من سراغ eset اومدم مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چجوری آپدیتش کنم و فروم پی سی ورلد را هم اجازه عبور نمیده و مجبورم آنتی ویروس را غیرفعال کنم
شما میخوای در تمام تاپیکها اینو بگی؟نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نورتون رو هم تست کن ببین چطوره؟
شاید جز کسپر - اکثرا همون مطلب رو بگی
خصوصی ارسال شدنقل قول:
دوستان اگه زحمتی نیست از این لایسنسهای EAV برای من هم بفرستید پیشاپیش ممنون:n16:
Norton خوبه ولی بازم من میگم کسپر بهتره (البته این نظر شخصیه منه)نقل قول:
نورتونو تست کردم کارایی خوبه..
ESET هم خوبه ولی نظر منه اینه که خوب نیست!!!
این نظر شخصیه !
ممکنه نظر عمومی یه چیز دیگرو بگه و از اون حرفم(مف نمی ارزه) معذرت می خوام یه مقدار تند بود.
حلال کن داداش
حذف کلمه عبور (Password) مربوط به کنسول مدیریتی ضد ویروس nod
به منظور حذف کلمه عبور مربوط به کنسول مدیریتی ضد ویروس مراحل زیر را دنبال نمایید:
1- به مسیر "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Remote Administrator\Server\configuration" مراجعه نموده و فایل "era_private.xml" را با کلیک راست و انتخاب گزینه "Open With Wordpad" آنرا باز نمایید.
2- پاراگراف مربوط به اطلاعات کلمه عبور را مطابق تصویر حذف نموده و تغییرات را ذخیره نموده و برنامه "Wordpad" را ببندید.
3- پس از انجام مراحل فوق سرور ضد ویروس را راه اندازی مجدد (Restart) نمایید.
ارسال شد ....نقل قول:
وقتی درایو یا پوشه ای را اسکن می کنید و نود آن را شناسایی نموده ولی فایل ویروسی را حذف (Delete) نمی کند
نرم افزارهای امنیتی شرکت "ESET" در حین اسکن و مواجهه با فایلهای آلوده ممکن است پیام فوق را برای کاربر به نمایش در آورند. این پیغام دلایل مختلفی می تواند داشته باشد:
1- فایل آلوده جزء یکی از فایلهای در حال اجرا سیستم عامل بوده و یا اینکه در حال حاضر در اختیار نرم افزار دیگری می باشد که این امر سبب می گردد اسکنر نرم افزار نتواند اقدام به پاکسازی آن نماید. در این حالت بهتر است رایانه موردنظر را در حالت "Safe Mode" که اکثر سرویسهای سیستم عامل به حالت غیر فعال می باشند اسکن نمود .
2- ممکن است نحوه اسکن را به درستی انجام نداده و یا از حالت "Scan without cleaning" استفاده کرده باشید. ل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممکن است کاربران با فایلهای آلوده ای مواجه گردند که نرم افزارهای امنیتی مذکور در حالت معمول ویندوز قادر به پاکسازی آنها نباشد و لازم است تا با استفاده از این روش اینگونه آلودگی ها نیز مرتفع گردند.