آره گیر میاد ولی دیجی کالا هم تا هفته پیش یک مدل حراج گذاشته بود که امکلناتش خوب بودنقل قول:
کلا مودم وایرلس تی پی به ای دی اس ال باید وصل شه تا کار کنه
ولی مودم های هواوی که دوستان گفتن هم خوبه
البته درستش هواوی huawei هست نه هاوایی hawai
Printable View
آره گیر میاد ولی دیجی کالا هم تا هفته پیش یک مدل حراج گذاشته بود که امکلناتش خوب بودنقل قول:
کلا مودم وایرلس تی پی به ای دی اس ال باید وصل شه تا کار کنه
ولی مودم های هواوی که دوستان گفتن هم خوبه
البته درستش هواوی huawei هست نه هاوایی hawai
بهترین مارک مودم asus am604g هست که حدود 65 تومن قیمتشه . وایرلس هم هست. عمری کار میکنه. برای من asus am 602 الان که راضیم.
در مورد کارت شبکه سخت افزار!!!!!!!!!!!!!! .منظورتون مودم های چندین پورته؟؟؟. برای شیر کردش نیاز نیست از این سخت افزار استفاده کنید. چون مودم ها معمولا یه خروجی LAN و یه خروجیUSB دارن. که اگه مودم رو رو حالات ppoe باشه همزمان از دو کامپیوتر میشه استفاده کرد. اگه وایرلس هم باشه یه گیرده usb هم داره که میشه به لبتاپ وصل کرد.
این مودمهای huawei کیفیتش چطوریه؟ با adsl مخابرات اینطور که میگن خوب مچ میشه با سرویسهای شرکتهای دیگه هم خوب کار میکنه؟نقل قول:
سلام.
دوستانی که از مخابرات سرویس دارن، برای گرفتن ADSL حتماً خود صاحب خط تلفن باید اقدام کنه برای ثبت نام یا فرقی نمیکنه؟!
هر کسی میتونه بره ولی باید کارت ملی و کپی کارت ملی صاحب خط رو حتما داشته باشهنقل قول:
مطمئنید ؟ یعنی خودتون امتحان کردید ؟نقل قول:
مدیر عزیز ببخشید که دیر ج میدم چون رفتم سر کار!نقل قول:
با این حساب الان باید مودم رو خریده باشین به سلامتی
برای share کردن که اگه دو پورت گرفته باشین یکی پورت lan ethernet هست که اینه و به PC وصل کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یکی دیگه هم همون USB هست که میدونین
و اما اگه مودم چهار پورت رو که گفتین که خوب هم هست بسیار عالی ، که دو تا کابل ازونا که بالا نشون دادم LAN Ethernet میگیرین و به آسونی بین دو تا سیستم share میکنین
اصلا مسئله ای نیست خیالت از مودمی هم که گفتین راحت
Take Care:40:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
این فایل رو هم لطفا مطالعه فرمایین روش شبکه کردن دو تا سیستم هست که بعدا شاید به کارتون بیاد به زبان ساده :نقل قول:
کد:http://s2.picofile.com/file/7152964622/Network_PC_2_PC.pdf.html
Take Care:40:
بیشتر از اونی که اینجا به بحث و گفتگو در مورد سرویس مخابرات باشه در مورد سخت افزار و مودم هست
یکی پیدا نمیشه از این سرویس دهنده راضی یا ناراضی باشه؟
دوستان، این پینگش چطوره؟ به درد بازی میخوره؟ قط و وصل نداره وسط بازی دی سی بشی حالت گرفته بشه؟
اگه بد شانس باشید سرعت اپلودتون رو 32 کیلوبیت میبندن . تا فقط اتاری بتونید بازی کنید :دی خوش شانش باشید 79 میبندن تا یه
کانتر با فیفا بتونی بازی کنید.
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
من اصلا راضی نیستم سرعت سندم 64 کیلوبیته .
زنگ زدم 1899 گفتم این چه وضعشه . 10 بار زنگ زدم درست نکردید. زنه گفت . اعلام خرابی بده تا پورت رو عوض کنم برات :دی