کلا به حرف های امور مشترکین نمیشه حساب کرد میگی نه دوباره زنگ بزن شاید اپراتور دیگش بگه نه شبانه رایگان داره. حالا قصه اینکه 3 ماهه یا 6 ماهه بگیری که شبانه رایگان داشته باشه که یک مکافاتی شده .
Printable View
کلا به حرف های امور مشترکین نمیشه حساب کرد میگی نه دوباره زنگ بزن شاید اپراتور دیگش بگه نه شبانه رایگان داره. حالا قصه اینکه 3 ماهه یا 6 ماهه بگیری که شبانه رایگان داشته باشه که یک مکافاتی شده .
خودشونم نمیدونن داره یا نداره شما کلا بیا از مخابرات بیرون بورو ی شرکت دیگه بگیرمن که تموم شه این بعثت میر اسیا تک!
میخواستم دست به کار شم که دیدم شما گذاشتی ، دمت گرم ! :n02:نقل قول:
جالبه از ساعت 12:09 تا 4:49 رو 54 ساعت و 39 دقیقه حساب کردن....نقل قول:
قصد جسارت نباشه ولی من این عکس رو صرفا جهت اطلاع دوستمون بابک گذاشتم .
این همه توهین کردین ولی بنده نه تو کار فتوشاپ هستم نه دست کاری....حداکثر دانلودم رو عکس گرفتم و گذاشتم.
در رابطه با سرعت دانلودم هم از 12 تا 4 سرعت رو 125 هست و از 4 به بعد بین 135-140 .
من هم دل خوشی از مخابرات ندارم که بخوام جو بدم یا ....
دلیلی هم نداره که مثلا بخوام دروغ بگم ... واسه چی باید( خالی ببندم )
در ضمن یه سری توهین هایی کردین ولی ما در نظر نمیگیریم واسه اینکه از بحث اصلی خارج نشیم و تاپیک به هم نریزه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چرا نمیرین اینجا اعتراض کنید؟؟:n27::n27:
کارتون شده شاررژ کنید بیاین اینجا به سرعت دانلود هم گیر دادن و ....:n13:
یکی از شماا رفت اینجا اعتراض کنه؟:n29:
اینی که میگم واقعیته . واقعا خودشون هم نمیدونن . از اون طرف که وصل میکنن فقط خودشون خبر دارن . اینایی که واست ثبت نام میکنن هیچ نمیدونن خودشون . من بدجوری از این عوضی ها خوردم . الان دانلود شبانه ندارم در حالی که اولش گفتن داره و بعدا فهمیدم شش ماهه ها فقط دارن . یه قضیه دیگه هم هست که بعدا باید بگم .نقل قول:
دوستان به جایه اینکه اینجا الکی اعتراض کنید که صداتون به هیجا نمیرسه بیان تو فروم خود مخابرات پست بدید .....
من طرح 5 نوروزی طلایی 6 ماهه گرفتم 135سرعت دانلود 250 و شبانه هم میخوام امشب امتحان کنم ببینم داره یا نه:n13:
نقل قول:
شما هنوز نرفتی خدمت مقدس سربازی؟
والا چرا رفتیم ... 15 ساعت تا خاش رفتیم لباس دادن گفتن 20 روز مرخصی :Dنقل قول:
آره مگه قرار نبود بره خدمت !؟
الان من چه طرحی بگیرم که شبانه داشته باشه ؟ قیمتا چنده؟
آقا شما یه لطفی بکن با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست بگیر بذار اینجا ببنم پینگش چجوریه !( اگه از سرورهای آمریکا تونستی بگیری خیلی بهتره.سرور Los Angeles )نقل قول:
.
اینم مال خودمه