نقل قول:
باید دنبل ریسوری های دیگری باشید برای درایورها
اما اگر بلوتوث نصب شده باشه با کلیک راست و انتخاب گزینه Send to... روی فایل و گزینه بلوتوث میتونید فایلها رو بفرستید
و اگر این گزینه نبود یا کار نداد پس نصب درایور بلوتوث هم مشکل داره
Printable View
نقل قول:
باید دنبل ریسوری های دیگری باشید برای درایورها
اما اگر بلوتوث نصب شده باشه با کلیک راست و انتخاب گزینه Send to... روی فایل و گزینه بلوتوث میتونید فایلها رو بفرستید
و اگر این گزینه نبود یا کار نداد پس نصب درایور بلوتوث هم مشکل داره
1- خیر ... نهایت دو تا هارد 250 گیگابایتی 7200 دور که لپ تاپ شما جای یک هارد رو داره ... اینجور مواقع هارد Extenal یا پاسپورتی اکسترنال بهترهنقل قول:
2- هارد های اکسترنال پاسپورتی کمی گران هستند چون ظریف اندازه یک کارت عابر بانک هستند و پاور هم نیازی ندارند... اما مثلا وسترین دیجیتال160 گیگ حدود 70 ت هست !
3- بله حتی ویندوز ... کافیه اتصال بدید و از روی آن بوت کنید. برنامه های معمولی هم میشه نصب کرد چون وقتی اتصالش می دید پارتیشن های اون در my computer ظاهر می شوند
نقل قول:
1- به این بخش برید و مطالعه کنید .. .بک آپ یعنی همون نسخه پشتیبان فارسی :
2- بله ... غیر از اینکه بعد نصب بک اپ گرفته باشید. قاعدتا زمان ریکاوری بک آپتان نیز برنامه ها همان برنامه های تاریخ بک اپ هستندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
3- قبل از نصب از اون پوشه پشتیبان بگیرید و بعد نصب فقط همان ها را مثلا با Ghost explorer برگردانید
لینک درایور های بلوتوث و ethernet این مدل تو سایت hp نبود تو پیدا کردن دارایور هاش راهنماییم میکنید؟نقل قول:
با سپاس فراوان
من برای پارتیشن بندی هارد لپ تاپـــم (Vostro 1510) خواستم از برنامه Partition Magic (Bootable) استفاده کنم اما پیغام داد که هارد مشکل داره!
مشکل از این برنامه است؟
با Partition Manager می تونم این کار رو انجام بدم؟ یا اینکه برنامه دیگه ای وجود داره؟!!!
ممنون
من شخصا از این برنامه خوشم نمیادنقل قول:
چرا با خود ویندور پارپیشن بندی نمی کنی؟ چه ویندوزی میخوای نصب کنب
آخه من شخصا از این نرم افزار خیلی خوشم میاد : دی
همیشه واسه pc از اون استفاده میکردم.
می خوام دو تا پارتیشن c بسازم بعد توی یکی ویستا و توی اون یکی xp نصب کنم.
خوب چرا این کارا رو با خود ویندوز نمی کنین خیلی هم راحت تر و سریع تر احتمال خطر هم کمنرنقل قول:
سلام به همه.میدونم سوالم به شدت تکراری هست ولی خوب...
میخواستم بدونم که لبتاپهایی که به صورت default روی اونها ویندوز ویستا نصب هست ,میشه به کل بیخیال ویستا شد و بدون هسچ مشکل XP ریخت؟آخه من هیچ رقم با این ویستا حال نمیکنم.
مدل لبتاپ:Sony cr290
پیشاپیش ممنون از جواب.
اوه ه ه ه ه ه هنقل قول:
سونی برای اکس پی دردسره بیخیالش شو