اینم منبع خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا من نصب کردم الان یه samygo و channel info اومده بعدش چه بکنم؟؟؟؟نقل قول:
ترجمه خیلی نامفهومه
silverbios from familybios
Xperia team
good luck
سلام من یه تلویزیون سامسونگ دیجیتال دارم تنها مشکل من با این تلویزیون اینه که جون ساعتش بر اساس ساعت صداو سیما تنظیم میشه و اونا ساعتی رو که باید تنظیم کنن ساعت ایران گداشتن یعنی +3:30 ساعتش 3:30 جلوتره اینم به خاطره اینه که تنظیمات تایم زون تلویزیون هم به ساعتی که دریافت میکنه 3:30اضافه میکنه وقتی هم که دستی تنظیمش میکنی ساعت نمایش برنامه ها با همون EPG رو اشتباه نشون میده تماس گرفتم با مرکز سام سرویس یارو چرت و پرت میگفت اصلا نمیدونست من چی میگم لطفا راهنمایی فرمائید
تا به حال راه حلی براش کشف نشده. من به سامسونگ درخواست فرستادم تو فرمویر جدید اصلاحش کنند ولی کو گوش شنوا.نقل قول:
سلام به همه
دوستان من كلوپ دارم وتعدادي ال سي دي 32 سامسونگ
ميخام ببينم چجوري ميشه فهميد دستگاه چند ساعت كار كرده؟
از منوي مخفي ميشه فهميد يا جاي ديگه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
يه نكته ديگه هم اينكه من رو بعضي بازيها كه تو تنظيمات روشنايي صفحه رو بيشتر ميكنم
اما بعد از 30 دقيقه خودش به حالت اوليه برميگرده
اينم اگه توضيح بدين
تشكر
در مورد سوال اول تا جایی که می دونم تو مدل های جدید راهی نداره.نقل قول:
در مورد سوال دوم احتمالا حالت نمایش در مغازه انتخاب شده که باید دکمه Exit از رو ریموت رو 10 ثانیه نگه داری و تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونی و وقتی می پرسه نوع استفاده چی باشه بگذاری روی استفاده در منزل.
ممنون از نظرت دوست عزيزنقل قول:
اما تلويزيون ها مدل جديد نيستن
سري 1و2و3 هستن
تنظيم هم به اين صورت كه مثلا روشنايي رو از روي 45 ميبري 60 بعده 30 دقيقه دوباره برميگرده و من نميدونم جچوري ذخيره ميشه
سلام دوستان من c8000 دارم همه این کارا رو کردم جستجو میکنه ولی کانال دیجیتال پیدا نمیکنه .فلش همیشه باید وصل باشه؟ از بانه خریدیم باید کار خاص دیگه ای هم انجام بدم؟ قطعه خاصی نمیخواد؟ لطفا کمک کنید بتونم باهاش دیجیتال رو بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - چهارشنبه ,۲۶ بهمن , ۱۳۹۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد بازدید : 9798 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دسته بندی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرم افزار MKV Merge شما میتوانید زیرنویس فیلم را در کمتر از ۲۰ ثانیه به فیلم بچسبانید و یک فایل جدید با فرمت mkv یا mks بعنوان خروجی که با زیرنویس فیلم همراه شده تحویل بگیرید. چنانچه فیلم دارای زیرنویس دیگری باشد (بعنوان مثال زیرنویس عربی) شما با استفاده از این نرم افزار قادر خواهید بود زیرنویس عربی را حذف کرده و زیرنویس فارسی را به آن اضافه کنید. نکته جالب دیگری که درباره این نرم افزار باید گفت این است که کیفیت فایل خروجی هیچ تغییری نمیکند و عمل چسباندن فیلم به زیرنویس کمتر از ۱ دقیقه طول میکشد.
MKV Merge | Size: 3.5 MB | Direct Linkاز ویژگی های نرم افزار MKV Merge میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- حذف زیرنویس های خارجی که بر روی فیلم ست شده است
- اضافه کردن زیرنویس به فیلم در کمتر از ۱ دقیقه
- عدم نیاز به هرگونه کرک و یا شماره سریال
- خروجی با کیفیت و با فرمت MKV
- دارای رابط کاربری بسیار ساده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]