بانک تات رو کلا بیخیال شو فدات شم از ساری تا رامسر 200km فاصلست ، خرجی که باید بکنم که برم و بیام هزینه 2 ماه سود بانک میشه برادرنقل قول:
Printable View
بانک تات رو کلا بیخیال شو فدات شم از ساری تا رامسر 200km فاصلست ، خرجی که باید بکنم که برم و بیام هزینه 2 ماه سود بانک میشه برادرنقل قول:
با این حساب می تونید به موسسه مالی اعتباری مهر فکر کنید که تو ساری هم شعبه داره و حساب رویان داره که با توجه به میزان سپرده سودش فرق میکنه : زیر 10 میلیون 17 درصد سود میده بالای 10 میلیون 18 درصد. فقط بدیش اینه که عضو شتاب نیست. البته با بانک ملت سازگاری داره و میتونید از pos بانک ملت و ATM بانک ملت با کارتش خرید کنید. آدرس سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید.
میگم اگه کسی حساب روزشمار باز کنه فقط خودش میتونه افزایش موجودی بده یا هر کس دیگه ای میتونه به اون موسسه مراجعه کنه و به حسابش پول واریز کنه.
ببخشید که خیلی ابتدایی بود.
راستی کسی اطلاع نداره بلاخره بانک آینده کارتاش به شتاب متصل شده یا نه؟
آخه یکی از دوستام که یک ماه پیش رفته بود حساب باز کنه بهش دفنرچه موسسه صالحینو داده بودن
یا حق
من یک حساب روزشمار تو موسسه مهر باز کردم اما چون عضو شتاب نیست ازش ناامید شدم . یک موسسه قابل اعتماد با سود روز شمار بالا که عضو شتاب باشه و باهاش بشه خرید اینترنتی انجام داد و از مغازه ها هم به خرید کرد وجود داره؟
بانک تات و بانک شهر سود روز شمار 17 تا 19 درصد دارند و هر دو عضو شتاب هستند البته کارتهای موسسه مهر هم قابل برداشت از عابر بانکهای ملت رو دارند.نقل قول:
منظور حساب کوتاه مدت هست؟نقل قول:
نقل قول:
بله.روز شمار
ببخشید غیر از این دو موسسه موسسه دیگه ای رو می شناسید . من الان تو سایت تات رو دیدم برای روز شما نوشته 7 درصد بانک شهرم درصداشو ننوشته بود. برای من هم عضو شتاب بودن مهمه هم سود بالای روزشمار. ممنوننقل قول:
سلام.موسسه کو ثر روزشمارش 20% هست.خودش هم خودپرداز داره تا سقف 400 تومن در روز .از بانکهای سپه و ملت هم میشه تا 200 تومن در روز برداشت کرد یا خرید کرد .اگر هم از این مبلغ بیشتر نیاز داشتین بريد یه حساب تو سپه یا ملت باز کنین با حداقل موجودی که فکر کنم پنج هزار تومن باشه بعدش هر جا پول بیشتر نیاز داشتین یا نزدیک شعبه کو ثر نبودین خیلی راحت از خودپرداز سپه یا ملت تا سه میلیون تومن از حسابِ کو ثر میریزین تو کارت سپه یا ملت و بعد برداشت میکنید .دیگه گمان نکنم فعلاً بهتر از این باشه :20:نقل قول:
نقل قول:
نه متاسفانه. بانک تات 19 درصده بانک شهر 17 درصده دقیقا نمیدونم سایتهای این بانکها ملاک نیستن باید حضورا سوال کنید.