درود:
دوستان نظرتون درباره اين مدل چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
Printable View
درود:
دوستان نظرتون درباره اين مدل چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
منظورم مدل پنج تیغه جدید لمدش پاناسونیکنقل قول:
سلام
واسه ته ریش زدن تا 200 تومان کدوم مدلارو پیشنهاد می کنید ؟
یه چیز عمری و خوب م کاردرست می خوام
ممنون
منم هر دومدلشو گفتمنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما، چند روزی مسافرت بودم بخاطر همین با تاخیر جوابتون رو میخونم.نقل قول:
پس به نظر شما پاناسونیک بهتر از فیلیپس هست و من از مدلهای پاناسونیک انتخاب کنم.
می فرمایید کیفیت اصلاح 4 تیغه با 5 تیغه مشهود نیست. آیا ارزش هزینه کردن دو برابر برای خرید 81 بجای 51 وجود داره؟
پایه شستسو کارش چیه؟ به چه دردی میخوره؟
باز هم ممنون
سلامنقل قول:
منم مدتیه دنبال همچین چیزی میگردم
نهایتا رمینگتون 4110 رو انتخاب کردم ، تا هفته آینده میگیرمش .....
قیمتش هم بین 180 تا 220
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من دیگه نمیخوام صورتم رو با تیغ بزنم ماشین ریش تراشی معرفی کنید که راحت بتونم صورتم رو بزنم و به قول معروف سه تیغ بزنم
نظرتون درباره این دو مدل چی هست qs6140 &qs6160
دوستان من یدونه از این ریش تراش چینی ها داشتم که سریش کوچیک بود و راحت میتونستم باهاش خط ریشم رو تنظیم کنم و ریش هامو کوتاه کنم و چون من سیبیل هام موهاش نازکه با موزر نمیتونم بزنم ولی با این ریش تراش چینیه راحت میزد ! خلاصه اینکه این ریش تراشه خیلی سریع خراب شد !یه خوبیه دیگه ایی هم که داشت این بود که یه اندازه کمی از ریش رو میذاشت بمونه که خیلی به صورتم میومد حالا الان میخواهم یک ریش تراشی بگیرم که مثل همین ریش و سیبیل رو کوتاه کنه و بتونم راحت باهاش سیبیل هارو هم بزنم و خط ریش رو هم تنظیم کنم خلاصه دنبال یه جنس خوب میگردم که به درد من که مو های صورتم اونطور ضخیم نیست بخوره گاهی اوقات هم مو های بدنم رو باهاش میزنم D:
فروشنده این دو مدل رو معرفی کرد که قیمتی حول 250 280 داشتن : براون 330 و پاناسونیک 6016 از طرفی نمیدونم این دو مدل به درد کا من میخوره یا نه ! ولی فروشنده میگفت پاناسونیکه بهتره چون تیغش نقره است و مالزیه و کاربردی تره ! ولی براونه آلمانیه و تیغش استیله به نظرتون کدوم بهتره ؟ یا اگه خودتون مدل بهتری رو سراغ دارید که تو همین رنج قیمتیه لطفا بهم بگید (من تهرن هستم)
دوستان راهنمایی بیشتری نمی کنند؟!نقل قول:
دوستان ریش تراشی ترجیحا با قیمت پایین سراغ ندارید که ته ریش رو بزاره بدون اعصاب خوردی و درد سر ؟! :n02:
+
یک عدد فیلیپس ( ازین 3 تیغه ها :دی ) ( مدلش الان یادم نیست ) خریداری کردیم چند ماه پیش نزدیک 380 تومن :n29:... اما از اونجایی که مثه تیغ عمل میکنه ( البته با درد سر بیشتر و اعصاب خوردی):n27: اصلا ازش استفاده نمیکنم مگر جشنی مهمونی چیزی :n15::n21:
+
برا همون خیلی خیلی دنبال یه ریش تراش ترجیحا ارزون قیمت میگردم که ته ریشو بزاره و به قول دوستان عمری باشه :n01:
+
ممنون میشم راهنمایی کنید ...:n16: