09369446711نقل قول:
همه برنامه ها رو نصب کن اگر اینترنت پر سرعت داری درایور کارت گرافیکت را دانلود کن و مجدد نصب کن اخه توسی دی ورزن قدیمی هست مال 4 ماه پیشه ولی جدیدش مال 1 هفته پیش هست
Printable View
09369446711نقل قول:
همه برنامه ها رو نصب کن اگر اینترنت پر سرعت داری درایور کارت گرافیکت را دانلود کن و مجدد نصب کن اخه توسی دی ورزن قدیمی هست مال 4 ماه پیشه ولی جدیدش مال 1 هفته پیش هست
درایور گرافیک اینتل رو هم نصب کن. اگه تو دی وی دی نبود از سایت اینتل می تونی دانلودش کنی.نقل قول:
نقل قول:
من که دارم همینو میگم یک بار تتمام درایو رهای گرافیکت را نصب کن مشکل از نصب بوده ، یا ناقص نصب شده، ممکنه داخل نصب ریستارت شده، خلاصه مشکل از نصب میتونه باشه یکبار نصب کن ببینم چی میشه، دوستمونم خوب اشاره کرد درایور اولی برای گرافیک اینتل هست دومی برای انویدیا هست
اینو باید نصب کنی
Intel VGA Chip UMA
دوستان یادتونهگفته بودم درایو نوری لپتاپ من خراب بود کار نمی کرد.
دیروز دادم دوسم برد گاررانتی بعد ار اونجا زنگید گفت درایو سالمه کار میکنه:18:
بعد با طرف حرف زدم گفتم کار نمی کرد فلان و بهمان که گفت چند بارمتست می کنم خدایی شاخ در اوردم.
الانم دستمه کار میکنه خیلی خوب کار میکنه عجبا ...
به این میگن قاعده مورفی. بدتر از این هم می تونست باشه. یعنی وقتی دستت می رسید دوباره کار نمی کرد!نقل قول:
بعدش روت نمی شد دوباره ببری برای گارانتی :)
نقل قول:
دوست من لپ تاپ یه قانونی داره اگر تا ماه دوم خراب نشد دیگه خراب نمیشه البته به شرطی که ضربه نخوره البته یعضی ها اینو میگن 6 ماه ولی با تست زیاد وکار کشیدت ازش تا دوماه خراب نشه دیگه مرگشم نمیزنه مگر خسته بشی ازش تاحالا هر چی ما گرفتیم که خراب نشد دیگه شمارو نمیدونم تازه من دیروز این 5742 را اورکلاک کردم ببینم چه جور کار میده بابا اتیش گرفت بدبخت ، گرم کرده بود در حد تیم ملی خدایی تست سنگینی ازش گرفتم اونم برای 1 ساعت ، بچه ها بزارید یکبار دیگه اورش میکنم و با عکس براتون میزارم در حد تیم ملی اورکلاک میشه خیلی راحت جواب میده دیروز برای اولین بار بود بهش فشار نیوردم برای با درم باید تست سنگینتر بشه ببینم چه جوری کار میکنه ولی خدایی خیلی راحت تو اور جواب میده اصلان کم نمیاره هرچی ضریب را ببری بالا تر اونم مثل این دخترای تازه عروس درخواست فرکانس بیشتر میکنه من که کفم برده بود،
دوستان منهم تازه گرفتم..هنوز وقت نکردمWin بریزم روش..
میشه driver ها را از روinstall, cdکرد بعدش آپدیت کرد..?
حجم کلی دانلود چقدر میشه حدودا..?
چهdriver ها را دقیقا بایدdownload کنم..؟
آدرس دانلودها را هم بدین ممنون میشم
با تشکر
نقل قول:
ویندوز را حتما سون 64 بیتی نصب کن
اره درایورهای خودش مال 21/1/1011 هست میدونی بعضی از اونا ابدیت شده حالا هرکدومو خواستی برو دانلود کن
من که همه رو دانلود کردم
سایت همن سایت ایسر
کد:www.acer.com
من فایل 275.33-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe رو ازنقل قول:دانلود کردم.کد:http://bpomponio.fyels.com/cab
دوستا ن به دلیل شلوغ شدن این تایپک من تصمیم به ایجاد تایپک جدید درباهی این مدل گرفتم خوشحال میشم همه شما رو اونجا بینم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6176473#post6176473