سلام
اگه تعصبی روی برند خاصی نداری، یه نگاه یه نوکیا 603 بنداز. من خودم لایو دارم وازش راضیم.
Oops!
حواسم نبود تاپیک آندرویده. ولی حالا یه نگاه بنداز.
Printable View
سلام
اگه تعصبی روی برند خاصی نداری، یه نگاه یه نوکیا 603 بنداز. من خودم لایو دارم وازش راضیم.
Oops!
حواسم نبود تاپیک آندرویده. ولی حالا یه نگاه بنداز.
آخه 603 در حد Xperia Mini هم نیست!
سلام
به نظرتون کدوم گوشی بهتره؟ لطفا با دلیل
Xperia Neo or Galaxy SL
سپاس
سلام
من تو چند تا سایت های خارجی دیدم نوشته حافظله برای samsung w 4 گیگ !
آیا واقعا 4 گیگه ؟
با اینکه میدونم تو سایت هایی مثل جی اس ام آرینا اینا 1.7 نوشته !
Neo ! سخت افزار و دوربین بهترنقل قول:
و این که جدید تره
این مقدار در دسترس شماستنقل قول:
بقیش نیست
sl بهتره:19:
Reasons to buy the Samsung Galaxy SL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Long talk time 15 hours
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lots of internal storage 16 GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vivid screen Super LCD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Better bluetooth support 3.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Long standby time 25.4 days
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Large screen 4.0"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Large battery capacity 1,650 mAh
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Average download speed 4.05 mbps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Average upload speed 0.96 mbps
و اما نئو:13::41:
Reasons to buy the Sony Xperia neo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video output Display pictures and video on TVs or other devices
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wifi hotspot Share your phone's Internet connection with wifi devices
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] High resolution 8.1 MP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Very sharp screen 263 PPI
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Average weight 126 g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Average amount of memory (RAM) 512 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Average resolution screen 854x480
اگه یه galaxy s معمولی بخری خیلی بهتره:12:
این سایت ها رو از کجا گیر میارید خودا میدونه :دینقل قول:
عزیز من سخت افزار Sl در حد x10 هست! سخت افزار نئو و همینطور دوربینش خیلی قوی تره
حتی رمش هم 512 نیست! چطور میتونه بهتر باشه؟
بابا جواب منم بدید:19:نقل قول:
نیومده
ولی چرا منتظرشی؟
S Advance هست دیگه
S advance طراحیش به دلم نمیشینه. گوشه هاش زیادی زاویه دار هست.
Ace 2 به نظرم خوش دست تره .
ماندگاری شارژ Ace 2 بهتر از Advance هست.
قیمت Advance حدود 680 تومنه. Ace 2 قیمتش باید مناسب تر باشه.
الآن حدود 4 ماهه منتظرشم. والا از بس صبر کردم دارم می پوکم!:44: