داش اشكي فكر نكنين اينجا كسي از تو خسته شده ها . نه عزيز جان
با اين كلمه ها يم جمله بساز
كافي نت
پلنگ
سعيد رونالدو
سربازي
تك تير انداز
اب غوره
Printable View
كافي نت
پلنگ
سعيد رونالدو
سربازي
تك تير انداز
اب غوره
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
داداش دمت گرم کجا بری :)
این داداش بهروز یه سوال ازم پرسید گفت اگه گفتی سعید کجا رفته...
منم گفتم حتما از پی سی دل زده شده... :sad:
انگار درست حدس زده بودم...
بازم جای شکرش باقیه که پشیمون شدی...
موفق باشی ;)
یه سوال سعید جان چرا کچلی و اینقدر اضافه وزن داری که رییس جمهور برزیل بهت بگه چقدر چاقی...بعدم یه سوال از داش اشکی چرا اینقدر با مرامی... :) :happy:
امسال که نه؟ واحد برداشتم واسه تابستون :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
ولی خوب ما خودمون شمالیم پس مسافرت میریم شمال :happy: جالب بود نه ;)
خوب...گفتم شاید صندلی نشین باعث شده مجریا داغ کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بفرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی که وقت به تندی میگزره و بایستی پولت رو حروم کنی...نقل قول:
كافي نت
به وقتش آروم ولی درنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پلنگ
سعید رونالدو ...رونالدوی اصلی رو ترور میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشو به جای اون قرار میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعيد رونالدو
سربازی سربازی سر سرسره بازی سرسربازی را شکست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سربازي
بزرگترین آرزوش اینه که هدفشو با همون شلیک اول شکار کنه که اگه نکنه شکار میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تك تير انداز
بزرگترین سد دفاعی بعضی از ....در مقابل آ... برای فرار از زیر بار گناه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اب غوره
موفق باشی :داش اشکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
ای ناقلا ... :)
با مرامی از خودته داداش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه چوب کاری نفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه خودمو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم...
خودم این کار رو نمیکنم دوستان رو صندلی داغ میخوان کار رو واسم راحت کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر :داش اشکی ;)
اگر هنوز داغه اينا رو هم برو :
اولين كلمه اي يا حسي كه بعد اينكه بشنوي بهترين دوستت چه پسر چه دختر خودشو از زندگي كردن خلاص كرده ؟
سر ميدون شهر داري ميري رفتي تو فكر صدا جيغ مي شنوي به نظرت صدا چي مي تونه باشه ؟
تو خيابون تو پياده روش يه نوزاد كنارشم يه خردسال دوميش هم خيلي ناز هست اون لحظه دوست داري چي كار كني ؟
تا حالا تو چاله بزرگ افتادی که نتونی بیای بیرون ؟ اگه آره حست در اون لحظه چی بود ؟
موقعي كه مرام ميزاري دوست داري از اوني كه براش مرام گذاشتي چي بشنوي...خيلي مخلصيم... ;)
سلام همولایتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Arfo
چه عجب یه مازندرانی دیگه تو پی سی دیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم از نوع طبرستانیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
........................................
دوست ندارم عزیزانم یا دوستانم زودتر از من برند
به احتمال زیاد یه سکته بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم از زندگی شایدم سیر شم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
......................................
صدای یکی از این ماشینها که از این جور بوق های دل ریش گزاشتند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
................................................
به بدبختی خودم و جامعه ام فکر میکنم...
و اشک تو چشمام حلقه میزنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........................
سعی میکنم تو چاله نیفتمنقل قول:
نوشته شده توسط Arfo
ولی آره تو چاله که افتادیم ... نه به اون صورت بزرگ...
خوب برا مثال بعضی از درس های دانشگاه فاز نمیده...منم حس خوندنشو تو طول ترم ندارم ...
میزارم شبه امتحان...
تو اون لحظات حال و حوصله هیچکی رو ندارم :rolleye:
.................................................. ...............................
ممنون همولایتی از سوالات داغت..
سبک سوالاتت با بقیه فرق میکرد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برار هر جا دری خدا ته پشتو پناه باشه...
بازم از این ورا بروو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیروز باشی: داش اشکی ;)