کی این اخبارها را پخش میکنه ؟! همه الان از ناسا توقع دارن تا بیاد و این قضایا را تموم کنه ولی هیچکاری نمیکنهنقل قول:
من چندروزی این اخبار را دنبال نکردم و الان نمیدونم ساعت 14:41 قراره تاریک بشه یا نابود ؟!
Printable View
کی این اخبارها را پخش میکنه ؟! همه الان از ناسا توقع دارن تا بیاد و این قضایا را تموم کنه ولی هیچکاری نمیکنهنقل قول:
من چندروزی این اخبار را دنبال نکردم و الان نمیدونم ساعت 14:41 قراره تاریک بشه یا نابود ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
===========
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (28 کاربر عضو شده و 0 مهمان)
شما مثه اینکه شایعه رو یه جورایی باور کردی. ناسا گفته این واقعه رخ نخواهد داد. تکذیبش کرده. اما یه عده بیکار خبر ناسا رو وارونه ترجمه کردن.نقل قول:
چرا پست من حذف شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟:n23:
مثلا سوال پرسیدم ها !!!!! گفتم ساعت 14:41 نابود میشه یا تاریک ؟!
نه ناظر عزیز من باور نکردم و نمیکنم و نخواهم کرد چون مطمئنم هیچکدوم از اینها اتفاق نخواهد افتادنقل قول:
فقط منتظرم ببینم آخرش چی میشه ؟! انقدر خودشونو کشتن و ج.... دادن که چی ؟!
مفهوم واژه مردم همیشه در صحنه رو میشه به وضوح اینجا دید :n09:نقل قول:
تصاوير مربوط به تاريخ 17 تا 21 دسامبر از همون ماهواره اي كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن!
محتوای مخفی: تصاوير
كسي مي تونه توضيحي درموردشون بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا 38 دقیقه دیگه هم پای همین لینک میشینم و بعد میرم بیرون ببینم واقعا چی میشه :n02:
دوستان لینک را باز کنید و مثل من منتظر بشینید تا آخرش !
واقعاً چه IQ ای داشتن اینایی که از این سایت های روزشمار 21 دسامبر زدن ! کاش ما هم یه شعبه وطنی از این سایت ها میزدیم و ملت همین طور میریختن نگاه میکردن و تبلیغات میگرفتیم و ...
تاریکی به زمین هجوم آورده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تلسکوپ مورد اشاره، از تلسکوپ های Heliospheric Imager از مجموعه مورد استفاده در مأموریت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن که اهداف کلیشون، تصویربرداری از جو خورشید و ناحیه بین سطح خورشید تا مدار زمین، به صورت سه بعدی هستش (جلو و عقب در نام هاشون به خاطر موقعیتشون نسبت به خورشیده برای ثبت تصاویر سه بعدی)
تصاویر مورد نظر شما، در طول موج فرابنفش گرفته شده و قسمت سیاه، یک تاج خورشیدی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. در تصاویر 21ـم دیگر اثری ازش نیست.
این سری تلسکوپ ها، در نقاطی در مدار خورشید قرار دارند نه در پشت و جلوی زمین...!
قبل از اشاعه افکار و شایعات و خزعبلات، از مغز خود بهره ببرید و تحقیق کنید.
اگر چنانچه اطلاعاتی در زمینه "علم" ندارید، پس اصولاً از مغز خود بهره نبرده و چیزی هم نگید...