کاری رو به زور اجبار کردننقل قول:
Printable View
کاری رو به زور اجبار کردننقل قول:
خوب چطور اين كار رو بكنم؟نقل قول:
با تشکر از جناب Дttractive ζ من در مورد الطائر و زمان زندگیش و اتفاقات اون زمان دوست دارم اطلاعاتتون رو بشنوم .
اوه یا حضرت عباس!!!:18:نقل قول:
- حین بازی اشیایی از صندوقچه های گنج و بدن راهزن ها و دشمن ها و انجام تعدادی از ماموریتهای بخصوص آدمکشی در اروپا بدست میارین که وجود تعدادی از اونها, برای خریدن یه سری تجهیزات و اسلحه ها از مغازه های اطراف مخفیگاه اتزیو لازمه. (Shop Quest بعد از پایان سکانس چهارم باز میشه)
من هر چی پیدا کردم یا دزدیدم همرو فروختم که..!!!!:دی
ای باوو..شانس ما رو
روی شورتکاتش راست کلیک کنید تب Compatibility رو انتخاب کن بعد تیک گزینه run in 640x480 screen resolution رو بزننقل قول:
در مورد زندگی الطایر میخوای بدونی ؟نقل قول:
الطایر رو که تو چندین پست اخیر گفتم بیشتر از اون اطلاعاتی ازش نیست متاسفانه اما جایی سوالی برات پیش اومده بپرس تا جاییکه میدونم بهت میگم
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
خسته نباشی :دینقل قول:
من پدرم دراومد این shrunken head از کجا گیر میاد اخه یه دونه دیگه میخوام تا اون کوئست زره تموم بشه
الان هیچ راهی نیست برم به زور ازشون پس بگیرم!؟:نه دیگه خودم میدونم نیست..بدبخت شدیم رف!:دینقل قول:
خسته نباشی :31:
من پدرم دراومد این shrunken head از کجا گیر میاد اخه یه دونه دیگه میخوام تا اون کوئست زره تموم بشه
حالا بهترین زره و شمشیر هم داشته باشی می خوای باهاش چیکار کنی وقتی مآموریتی نیست ازش استفاده کنی!:دی
پس بدین شکل ac:bh هم به آرشیو میپیوندد!
این Shrunken Head ها فقط دو جا موجوده; داخل یکی از صندوقچه های گنج تو منطقه Antico + داخل یه صندوقچه گنج دیگه تو مموری The Sixth Day (یکی از لوکیشن های مخفی)نقل قول:
بیشتر در مورد حال و هوای اون زمان و اینکه آیا به این راحتی میتونست به تمام مناطق نفوذ کنه و اصلا ثبات تاریخی داره ؟!
اونجایی که اتزیو
چزاره را تعقیب میکنه بعد از اینکه چزاره پاپ را میکشه و 4 دقیقه هم وقت دارین چکار باید کرد من به محلی که علامت زده میرسم ولی هر کار میکنم نمیتونم ناشناس بمونم یعنی از لحظه ای که 4 دقیقه شروع میشه این سربازها تعقیبم میکنن تا دم در اونجایی که باید برم
چاره چیه؟
خود ربکا اینو میگه اما ما دقت نکرده بودیم . من فکر میکردم باگ Animus بود . نگو اولش میگه Mario Auditore Led Me here آخرش میگه apple led me here . این دو تا رو ربط بدیم میشه همونی که شما گفتی .نقل قول:
حالا با کی ازدواج میکنه ؟ آشناس؟ :دی
از رو پشت بوما بریدنقل قول:
اونجایی که اتزیو
چزاره را تعقیب میکنه بعد از اینکه چزاره پاپ را میکشه و 4 دقیقه هم وقت دارین چکار باید کرد من به محلی که علامت زده میرسم ولی هر کار میکنم نمیتونم ناشناس بمونم یعنی از لحظه ای که 4 دقیقه شروع میشه این سربازها تعقیبم میکنن تا دم در اونجایی که باید برم
چاره چیه؟
----------
خفن ترین زره که همون زره گرگی هستش ولی من ازش خوشم نمیاد . خیلی بی ریخته
و خفن ترین شمشیر یه Heavy Weapon هست به نام stolo یا همچین چیزی . اگه از Heavy ها خوشتون نمیاد برید assassins Challenge رو تموم کنید و شمشیر الطائر رو بگیرید