بچه ها my computeram دي وي دي رامم رو نشون نميده! يعني چي شده!؟
Printable View
بچه ها my computeram دي وي دي رامم رو نشون نميده! يعني چي شده!؟
write?????نقل قول:
مطمئنید؟؟
کسی این مدل رو داره؟ ببینیم واقعا بلوری رایت میکنه ؟
در مورد DirectX اطلاعی ندارم.نقل قول:
آقا محمد ممنون! فقط دو تا مساله يكي اينكه تو اورست كجا سرعت هارد رو نشو ن ميده و اينكه directx واسه من زده 10.1 مگه نبايد 11 باشه؟
برای سرعت هارد 2 راه وجود داره :
توی همون عکسی که گذاشتم ، با استفاده از اسکرول موس ، به پایین صحفه برین و میتونین سرعت هارد رو ببینید.
راه دیگه این هست که در قسمت منو ، روی Windows Storage کلیک کنید و مشخصات کامل رو ببینید.
نقل قول:
write?????
مطمئنید؟؟
کسی این مدل رو داره؟ ببینیم واقعا بلوری رایت میکنه ؟
البته من یه اشتباه کردم ، مدل 061 هم قابلیت رایت رو داره.کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=410952&page=136
چرا کسی جواب منو نمیده؟!
بیخیال!!!نقل قول:
همشون؟؟!!!؟؟؟چرا تا حالا نشنیده بودم؟
کسی بلوری رایت کرده؟
نمیدونم چرا باورم نمیشه
سلامنقل قول:
دوست عزیز برنامه EVEREST فکر نمی کنم سرعت هارد رو به شما بده. شما از اونجا یا از دیوایس منیجر ابتدا مدل هارد خودتون رو کپی کنید و در گوگل سرچ کنید. از سایتهای معتبر راحت سرعت هارد خودتون رو پیدا می کنید.
البته نکته ای که من برخوردم برنامه EVEREST هارد من رو میزنه SATA II اما سایت شرکت western digital این مدل رو میزنه SATA III !!
در ضمن شما در قسمت run بزنید dxdiag و بعد اینتر بزنید در صفحه ای که باز میشه همون تب اول باید veraion رو زده باشه 11. اگر 10 باشه ورژن دایرکت ایکس شما برگشته حالا به دلایل مختلف...
مدل لپ تاپ من هم 061V هست و اصلا چنین نیست که بلو ری رایت هم بکنه و فقط میخونه. حالا از کسایی که رایت میکنه کلا مدل بلو ری فرق میکنه و احتمالاهم بیشتر پول دادند. اگر هم به همون میزان پول داده باشند باید برای شرکتهای گارنتی متاسف بود با این کیفیت وارداتشان!!!! از متاسف هم بدتر....
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
موافقم بهتر هست بحث رو ادامه ندیم. اما روی سونی که من ریکاوری کردمنقل قول:
چرا خوش شانس باشم؟ مگه ریکاوری چه کاری انجام میدهد که خوش شانس باشم؟ ریکاوری فقط اطلاعات پارتیشن C رو سکتور به سکتور بر میگردونه. اگر DVD و هارد سالم باشند خوش شانس بودن معنی ندارد. من معنی این حرف شما رو اصلا درک نمی کنم!
هرگز اینطور نیست که اگر زمان بک آپ گرفتن حجم 200 باشه بعد شده باشه 100 در زمان ریکاوری دوباره برگرده و 200 بشه یا ارور بده!!.
من قبل از هر کاری بک آپ گرفتم و بعد هارد رو پارتیشن بندی کردم و تا کنون حداقل 7 یا 8 بار ریکاوری کردم به طوری که ویندوز و نرم افزارها کاملا به روز اول برگشته. یعنی پارتیشن C رو کلا ریکاوری کردم و هرگز حجم پارتیشن به روز اول تغییر نکرده و هیچ پارتیشن دیگرم هم به هم نریخته....
در زمان ریکاوری گزینه های متعددی وجود داره که هر کدام کار خاصی می کنند . شما احتمالا گزینه مناسب را انتخاب نمی کنید. البته باز هم می گم من هنوز با ایسوس ریکاوری نکردم و لی خیلی شک دارم که مانند سونی نباشد و نتوان پارتیشن C را بدون تغییر ساز ریکاوری کرد.
موفق باشید
فکر کنم شما یا از نسخه TRIAL اورست استفاده میکنید یا اصلا"از اورست استفاده نمیکنید.:27:نقل قول:
چون اورست دور هارد را نشون میده.
ورژن دایرکت ایکس را هم همیینطور.
من از ورژن کرک شده استفاده میکنم.
طبق عکس زیر باید این گزینه باشه:
اما برای من در هر سه نسخه زیر این گزینه فرق داره. شاید منوی اون رو دقیق نمی دونم
EVEREST Ultimate Edition 5.50.2100
EVEREST Corporate Edition 5.50.2100
EVEREST home Edition 2.20.405
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه نیست.
دوست عزیز فکر کردی اینقدر سرم نمیشه از یک برنامه دیگه استفاده کنم بعد بگم برنامه من اورست هست؟؟ با این حرف می خواین چی رو ثابت کنید؟!!
درضمن من مگه گفتم ورژن دایرکت ایکس رو نشون نمیده؟! من اگر جای شما بودم به جای اینکه مسخره کنم و یک پست اسپم بزنم مسیر نشان دادن قسمتهای فوق رو به اون فرد می گفتم!
اولا" که من نگفتم میخواهم چیزی را ثابت کنم.مسیر دقیق را دوست عزیزمونMOHAMMAD-ASUSگفت.شما پستها را دقیق بخوان بعد بگو مسیر دقیقش چیه.نقل قول:
من تا 15 صفحه قبل چیزی پیدا نکردم. شما که بلدی آدرس رو بده چکار پستهای قبلی داری؟؟ دو تا پست زدی یک خط هم آدرسم میدادی!!
اگر منظورتون چندتا پست قبلی هست که عکس گذاشتن من هم عکس گذاشتم و این گزینه برای من فرق داره. تو چندجا خوندم که برای ویندوزهای 7 و 64بیت ممکنه فرق کنه. نمی دونم چقدر درست بود اما این گزینها در اورست من یا نیست یا اگه هست من پیداش نمیکنم....
در report هم باید در زیر مجموعه Windows Storage باشه مانند مثال زیر ولی برای من نیست... پس حتما مشکلی این وسط هست....
--------[ Windows Storage ]---------------------------------------------------------------------------------------------اما این قسمت برا من اینجوریه:
[ FUJITSU MHZ2320BH G2 ATA Device ]
Device Properties:
Driver Description FUJITSU MHZ2320BH G2 ATA Device
Driver Date 6/21/2006
Driver Version 6.0.6001.18000
Driver Provider Microsoft
INF File disk.inf
Disk Device Physical Info:
Manufacturer Fujitsu
Form Factor 2.5"
Formatted Capacity 320 GB
Disks 2