بله جای 4 تا کابل LAN دارهنقل قول:
Printable View
بله جای 4 تا کابل LAN دارهنقل قول:
اقا کامی ....از تمام ویژگی های مودم usb بگو....واقعا راسته که میگه تقویت کننده ی امواجه؟
یعنی اگه جایی انتن دهی ضعیف باشه...واقعا یه کاری میکنه که انتن دهی به صورت مطلوب کارشو انجام بده ؟
مرسی...توضیح بده
دقیقا میخوام از کیفیتش بدونم. نحوه استفاده اش که مشخصه. کیفیتش مثل اون مودمش هست که مشکی و دو تا آنتن داره؟؟؟ آخه اون مودمش برای من خیلی با کیفیت میگیره؟؟؟نقل قول:
درمورد مودم usb من استفاده نکردم اما کاملا واضح که یه usb نمیتونه بدونه تقویت کنندش خیلی خوب جواب بده . همون مودم WIFI از این usb بهتره . اگر دقت کرده باشید تو خودت سایت ایرانسل نوشته که با تقویت کنندش استفاده کنید تا بهتر باشهنقل قول:
---------- Post added 03-11-2010 at 12:03 AM ---------- Previous post was 02-11-2010 at 11:59 PM ----------
دوست من همچین چیزی نیست . با وایمکس کل پهنای باند ام پر باشه پینگ یاهو حدود 483 میشه و در مورد شرینگ همینطوره . اما adsl این حوری نیست . من خودم از شاتل داشتم پهنای باند که پر میشد پینگ یاهو حدود 900 میشد ! در مورد نوسان اگه مودم جای مناسب باشه نه نوسانی هست نه افت سرعت . بستگی داره شما از چه سایتی و در چه ساعتی دانلود میکنی و ترافیک اون سایت . در مورد نوسان باید بگم که adsl چون روی خط تلفن نویز و نوسانش بیشتر از وایمکس . اما کلا اینم بگم من خودم جایی هستم که دکل وایمکس 200 متر باهم فاصله داره و طبقه 3 هستم :king: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
کسی در محدوده مجیدیه شمالی (لاهیجانی) از ایرانسل سرویس داره ؟!
این مناطق سرویسش خوبه؟!
سلام.اتفاقا من در مجیدیه شمالی(نزدیک پله برقی تمام اتوماتیک) هستم و از سرویس وایمکس ایرانسل استفاده میکنم با سرعت 128 و سرعت دانلودش هم بین 13 تا 18 کیلو بایت هست و برای وبگردی و خوبه یعنی سرعت باز کردن صفحاتش خوبه و نسبت به دیال آپ عالی.من با حجم 3 گیگا بایت در ماه رو گرفتم و راضیم البته از (مودم usb ) استفاده میکنم .نقل قول:
وقتی پول رو به حساب واریز کردیم فرداش اومدن نسب کردن و به نظر من که خوبه و به همه توصیه .میکنم بگیرن.....
ممنون دوست عزیزنقل قول:
می دونی تو همین منطقه ما دکل ایرانسل دقیقا کجاست؟
نه اطلاع ندارم ولی میتونی از پشتیبانی بپرسی.شاید بهت جواب بدننقل قول:
نقل قول:
اتفاقا منم میخواستم بفهمم که دکل ایرانسل دقیقا کجاست توی محله ی ما...جواب میدن...زنگ بزن به :
707
09377070000
اکی ؟
سلام
من وایمکس 128 نامحدود دارم
میخواستم بدونم ماهانه تا حد میتونم دانلود کنم و محدودم نکن
حداقل یه عدد تقریبی بدین