آقای گل محمدی عزیز با وای فای (wi-fi) ویواز به اینترنت وصل شدی؟ اگه اطلاعی داری لطفا در اختیار ما قرار بدید.
چون من همه ی امکاناتشو دارم ولی نمی تونم وصل بشم اگه بشه با اینترنت پرسرعت عالی میشه!!!:11:
Printable View
آقای گل محمدی عزیز با وای فای (wi-fi) ویواز به اینترنت وصل شدی؟ اگه اطلاعی داری لطفا در اختیار ما قرار بدید.
چون من همه ی امکاناتشو دارم ولی نمی تونم وصل بشم اگه بشه با اینترنت پرسرعت عالی میشه!!!:11:
ممنون آقای گلمحمدی
از یه چند جای مختلفش مثل منو و گالری تصاویر و ایجاد پیامک و ... به طور کلی چند جای مختلف اگه زحمتی نیست
کلا میخوام ببینم که سرعت گوشی و کارکردش چجوریه چون چشممو گرفته
دوست عزیز چه اطلاعاتی؟نقل قول:
وایرلس گوشی را روشن میکنی
بعد سرچ میکنه
بعد اینترنتهای اطراف را پیدا میکنه
بعد یکی را انتخاب میکنی (مال خودت)
بعد از انتخاب اگه پسورد گذاشتی باید پسورد را بزنی
اگه نه همینطوری کانکت میشه
بعد از کانکت یه آیکونی شبیه دکل در بالای گوشی ظاهر میشه
خلاصه یه چیزی در بالای گوشی میاد که قبلا دیده نمیشد
حالا میتونی بری و استفاده کنی
به همین راحتی
من با گوشیهای زیادی کار کرده امنقل قول:
از همشون سرعتش زیاده
با این حال باشه فیلمشو میذارم
البته اگه فردا بتونم اینترنتمو شارژ کنم
چون الان متاسفانه فقط 10 مگ شارژم مونده .... :41:
جناب گلمحمدی میدونم شاید این سوال تکراری باشه و بارها تو این تاپیک پرسیده شده باشه ولی باور کنید اینقدر حرف های ضد و نقیض شنیدم که نمیتونم تصمیم بگیرم . فقط یک سوال . صدای اسپیکر ویواز موقع زنگ خوردن در حدی هست که مثلا وقتی تو اتاق نیستین و گوشی رو توی اتاق گذاشتین صداشو بشنوین ؟ ( امیدوارم منظورم رو رسونده باشم )
ممنون آقای گلمحمدی
ولی من نمیخواستم که شما توی زحمت بیفتید و خودتون هم فیلم بگیرید
منظورم این بود که مثل کلوپ n8 که فیلمایی رو که خود شرکت برای دانلود پر میکنه رو بزارید ولی همین که به خواسته ی ما اهمیت دادید و گفتید که انجامش میدید هم از سرمون زیاده
حالا فرقی نداره هرطور که راحت هستید بزارید حالا چه خودتون پر کنید یا لینک دانلود بدید
فقط میخواستم که فیلمی از کار کرد و سرعت و عملکرد صفحه و ... این گوشی رو ببینم
راستی اگه خودتون فیلم میگیرید میشه یه لطف دیگه هم کنید و از اون بازی ماشینش هم کمی فیلم بگیرید؟ میخوام ببینم گرافیکش چطوره
یک دنیا ممنون:40::46:
اگه گوشی تو اتاق باشهنقل قول:
شما هم تو حال یا اونورتر
در صورتی که خونه شلوغ نباشه صداشو میتونین بشنوین
دوستان ورژن فیرمور گوشی من R2AA029 هستش. میدونم که باید آپدیت بشه.
ولی فعلا یه چندتا سوال داشتم که میخواستم بدونم با آپدیت حل میشن یا نه...
1) گوشیم گاهی تو مسیج ها یا بعد از انداختن عکس میگه low memory... و میره که رو فون مموری سیو کنه...
2) وقتی شارژ باتری گوشی قرمز رنگ باشه، نه میزاره عکس بندازی و نه تماس بگیری... فقط تماسهای اضطراری مجازه...
3) عکسهایی که با گوشی میگیرم تو آلبوم هوم اسکرین دیفالت ( کنار فلش flow ) نمیاد! فقط چندتا از اون اولین عکسها دیده میشن. در ضمن تو گالری هم عکسها رو پیدا نمیکنم! مجبور میشم برم با یه فایل منیجر بازشون کنم.
4) وقتی دکمه منو رو میزنم، برای چند لحظه در حد نیم ثانیه آیکون ها رو کوچیک نشون میده و بعدش رفرش میشه و منو درست دیده میشه...
دوستان دیگه هم با این مشکلات مواجه بودن؟ کسایی که آپدیت کردن این مشکلاتشون برطرف شده یا نه؟
در کل با آپدیت چه تغییراتی پیش میاد؟
خوب با توجه به اینکه در مورد صدای ویواز مسائل زیادی مطرح بود و اینکه ممکنه با آپدیت بهتر بشه یا نه من دیروز ایمیل فارسی شرکت سونی اریکسون رو پیدا کردم ( از فروم جی اس ام آریا ) دیشب بهشون میل زدم و الان جواب دادن . جملات خیلی مفهوم نیست مشخصه کسی که جواب داده آشنایی کمی با فارسی داشته ولی جواب امیدوار کننده ای زده :
ایشون گفتن که ممکنه مثل ساتیو که با آپدیت صداش بهتر شد ویواز هم بهتر بشه . منتظریم سونی اریکسوننقل قول:
آقای محترم
.باعرض سلام وخسته نباشید
.به مرکز خدماتی اینترنتی وپشتیبانی سونی اریکسون خوش آمدید
به استحضارتان اطلاع می رسانیم که درخصوص امکان بلندی صدای گوشی vivaz در اسبيكر با آپدیت است مشل گوشی satio بس مي خواهيم شما راخبر بدهیم که آپدیت امکان دارد اشکال صدای کمی در گوشی حل بشود ولی اگر این اشکال حل نشود باید به جای خریدار گوشی برای کمک خودتان در حل این اشکال است
.متآسفانه که تا اکنون هیچ نمایندگی ونمایندگان رسمی متبوع به شرکت سونی ارکسون تعیین و مشخص نشده وبه همین دلیل نمایندگی رسمی هنوز در ایران وجود ندارد
از حسن انتخاب و توجه شما سپاس گزاریم
سپاس بگزاریم
الشیماء طلعت
1- تا حالا چنین مشکلی ندیدم احتمالا بعد از اپدیت بهتر بشهنقل قول:
2- فکر کنم مال منم اینطور باشه باید یه بار یادم باشه تست کنم
3- خب باید بیاد نمیدونم چه مشکلی داره
4- عادیه
قبلا یکی از دوستان (حمید) تست کرده بود و به نظر اسپیکری که خود گوشی دار کیفیت خوبی دارهنقل قول:
و مشکلات نرم افزاری باعث کاهش صدا شده
پس شاید بعد از اپدیت بهتر بشه
خلاصه چنین احتمالی هست
گلمحمدی جان معلوم هست که چه زمانی آپدیت جدید میاد ؟ من موندم اگه مشکلش حل بشه بگیرم وگرنه مجبورم به گزینه های دیگه فکر کنمنقل قول:
قبلا یکی از دوستان (حمید) تست کرده بود و به نظر اسپیکری که خود گوشی دار کیفیت خوبی داره
و مشکلات نرم افزاری باعث کاهش صدا شده
پس شاید بعد از اپدیت بهتر بشه
خلاصه چنین احتمالی هست
راستی گلمحمدی جان اگه اشتباه نکنم گوشی شما بین درب باتری و lcd باز بود که شما عکشو هم گذاشتید . از اونجا گرد و خاک وارد گوشی نشده که روی lcd کثیف بشه ؟