سلام دوستان من دانشگاه آزاد رشته حسابداری تهران شمال قبول شدم میخاستم بدونم شهریش چقدر میشه
ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان من دانشگاه آزاد رشته حسابداری تهران شمال قبول شدم میخاستم بدونم شهریش چقدر میشه
ممنون میشم
سلام
دوستان در مورد شهریه ثابت و ... مهندسی نفت(مرودشت) کسی چیزی میدونه؟(برای کسی میپرسم)
1347200 ریالنقل قول:
میگم اگه برای ثبتنام مدرک پیش دانشگاهی رو نبریم ثبت نام نمی کنن؟
چجوریاست؟
مشکلی پیش نمیاد؟
آخه تو خود سایت دانشگاه آزاد نوشته مدارک لازم: اصل گواهی دیپلم یا گواهی پیش یا اصل گواهی دیپلم نظام قدیم.
آخه بین همشون نوشته یا, یعنی یکیشو ببریم کافیه؟
مثل اصل دیپلم؟
مهندسی نفت شهریه ثابتش 380000 تومان
خیلی اجبار نیس که حتما همشون با هم باشن شما هرچی داری ببر ثبت نام میکنننقل قول:
میگم اگه برای ثبتنام مدرک پیش دانشگاهی رو نبریم ثبت نام نمی کنن؟
چجوریاست؟
مشکلی پیش نمیاد؟
آخه تو خود سایت دانشگاه آزاد نوشته مدارک لازم: اصل گواهی دیپلم یا گواهی پیش یا اصل گواهی دیپلم نظام قدیم.
آخه بین همشون نوشته یا, یعنی یکیشو ببریم کافیه؟
مثل اصل دیپلم؟
در این مورد سختگیر نیستن
منظورت از ول کردن چیه؟نقل قول:
سوال حیاتی بچه ها!
من میتونم برم ازاد ثبت نام کنم و یه ترم هم برم و بعدش ول کنم برم برای سال بعدبخونم؟
یعنی مرخص بگیری؟
خب میتونی ترم اول بری
ترم دوم مرخصی بگیری که باد شهریه ثابت رو بدیا
بعدشم واسه کنکور داادن سال بعد مشکلی نیس
بچه ها براي دانشگاه آزاد ميشه دو ترم مرخصي گرقت ؟ براي كسي كه مرخصي گرفته معافيت از خدمت ميدن ؟
مرسي!نقل قول:
هر ترمي مگه چند ماه هست؟
هر ترمی حدودا 4 ماه و ...
بله میتونید... ولی حتما از دانشگاه بپرسید... قانونی هست که میگه بعد از انصراف از دانشگاه آزاد باید پول چهارسال را بدی، ولی فکر میکنم برای سال دومی ها به بالاست...حتما بپرسید اگه اینکار را خواستید بکنید...نقل قول:
اینجا نوشته:نقل قول:
کد:http://www.azmoon.net/
شما فقط باید یکی از مدارک را ببری...اصل گواهی نظام قدیم که اصلا برا شما نیست... اصل گواهی دیپلم هم فک نمیکنم آماده باشه...شما گواهی پیش را ببرنقل قول: