نه.........................................:41:نقل قول:
Printable View
نه.........................................:41:نقل قول:
مشکل شما فکر کنم سخت افزاری باشه.مگه خود گوشی کلا چند سانته که 2 سانت بالاتر بزنه.:31:نقل قول:
بهتره ببرین گارانتی.پیشنهاد هم میکنم که قبل از بردن فیرم ویر فارسی روش بزنین که نگن خودت گوشی رو فلش کردی خراب شده.
سلام بچه ها یه سوال فوق آماتوری بپرسم!!!!
من دیروز این jet8003 رو خریدم 290 تومن که خیلی حال می ده ولی این گدجت ها رو که باز می کنی حالا باید چجوری ببندیشون چون باتری رو هم که درمی یارم بازم توی صفحه باز می مونن خلاصه اعصابم رو خورد کردن مثلا رادیو رو روشن می کنم ولی هرکاری می کنم که بسته بشه دکمه ای پیدا نمی کنم
می دونم هنوز خیلی باید باهاش کار کنم تا دستم بیاد ولی این مورد رو کمک کنید
سلام بايد با دست بكشيشيون و بندازي توي همون نوار كناري هميننقل قول:
نقل قول:
آقا چرا الکی اطلاعات غلط میدی؟ دوستان همگی خودشون جت دارن و میتونن امتحان کنن. اصلا همچین چیزی که ایشون میگن نیست.هر عکسی رو که میخواین باز کنین و وقتی برگردین درست روی همونی هستین که بازش کرده بودین . چه توی گالری عکس و چه توی موزیک :8:
سلام دوستان-من رفتم تو ماه 4 جت داشتن-واقعا راضی هستم-1ماه پیش رفتم مایکروتل تهران فلش کردم-ازون موقع گوشی قاطی کرد-دیروز رفتم مایکرمتل رشت فلش کرد jpjb2 تازه اومده-گوشی نرمال شده -فعلان فرقی با jp1 ندیدم ولی شارژ خیلی بهتر نگه میداره
منم واقعا از خریدم راضی هستم :31:نقل قول:
من jpil1 دارم و ازش خیلی راضی هستم فریم ویر باحالیه فقط اول که گرفتم باتری سریع خالی میکرد بعد از مدتی آب بندی الان خیلی بهتر شده حدود 2.5 روز شارژ نگه میداره ( با استفاده معمولی یعنی اس ام اس و صحبت و استفاده کمی از wifi دیدن فیلم و .....) برای آب بندی هم جند بار گذاشتم خالی کنه بعد شارژ فولش کردم و تو سری بعذی میرسید به 3 پله میزدم به شارژ تا حسابی باز پر بشه این کار خیلی تاثیر داشت.
حالا شما میگید شارژ بهتر نگه میداره می خوام بدونم چند درصد بالاتره؟
اگه فرقی هم تو فریم ویر جدید با فبلی دیدید ممنون میشم بگید.
دوستان؟ من یه مشکلی دارم . این قسمت search هست که توی phonebook هست . وقتی اسامی از روی نام فامیل مرتب شده باشند برای من کار نمیکنه و اگه مثلا حرف k رو بزنم یه contact واسه من میاره که اصلا توش k نداره!
اما وقتی از روی اسم کوچک مرتبش میکنم به درستی کار میکنه . کسی میدونه مشکل کجاست؟!
اسامی هم تماما به انگلیسی نوشته شده .
آقا نمایندگی پارس ماکروتل جواب تلقن رو نمیده کسی میدونه کجاست میخوام برم ورژن جدید رو فلش کنم در ضمن اونایی که jpjb2 رو دارن بگن چه فرقی با jpl4 میکنه
حق با دوستمونه وقتی تو قسمت موزیک پلیر بری که یه اهنگی در حال پخشه برمیگردی عقب از اول لیست آهنگها نشون داده میشه شاید این مشکل مربوط به فریم ویر بشه.مال من jpih1 هست.یکیم اینکه چرا هر کی قیمت این گوشی رو میده بالا است من این گوشیرو 5 ماه پیش خریدم 315.گارنتی پارس ماکروتل !!!نقل قول:
یه مورد دیگه اینکه من قبلا نوکیا n 73 داشتم درمورد قسمت موزیک پلیرش باید بگم که واقعا ازش خوشم میومد که این کاملا یه چیز سلیقه ایه اما خواب دسترسی راحتو همه میپسندن.
من همین جا از همه دوستانی که لطف میکنند و ایرادات این گوشی رو میگیرند ممنونم و از بقیه هم میخوام کمی واقع بینانه تر باشن و مشکلات این گوشی رو قبول کنند.من خودم جت دارم و صراحتا بگم این یه مشکله!