دوستان روال این بازی چجوریه؟
من تا اون مرحله که همراه اون دو تا زنا از شهر میرن رفتم
بعدش میره تو یه قلعه و آموزش شمشیر بازی میده ولی بعدش دیگیه هیچی نیست و یه علامت تعجب رو نقشس که به یه جعبه خالی تو قلعه ختم میشه
اونجا چیکار باید بکنم؟
Printable View
دوستان روال این بازی چجوریه؟
من تا اون مرحله که همراه اون دو تا زنا از شهر میرن رفتم
بعدش میره تو یه قلعه و آموزش شمشیر بازی میده ولی بعدش دیگیه هیچی نیست و یه علامت تعجب رو نقشس که به یه جعبه خالی تو قلعه ختم میشه
اونجا چیکار باید بکنم؟
منظورت از جعبه خالی چیه؟ میشه واضح تر توضیح بدی؟
اونجا تو قلعه متوجه میشی که عموت به همراه افرادش رفتن برای کشتن ویری د پاتزینقل قول:
تو هم باید بری به شهر توسکانی برای کمک به اونا
:27::27::27:نقل قول:
طبقه رو اشتباهی رفتی اونجا باید بری طبقه پاین تو دفتر کار عموت بعد نیست یکی هست که میگه رفته کشتن ویری بعد هم تو میری . . .
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
اگه این نبود! باید بری پر جم کنی بیای بزاری تو صندوق البته 2 راهی که گفتم ممکنه چون بازی یکم طولانی بود از اول هاش چیز زیادی یادم نیستنقل قول:
من سکانس 13 هستم همون جا که 9 تا علامت تعجب هست همان جای که طرف داره شعر می خونه چجور باید رد کرد؟( بالا کلیسا )
سلام بچه ها :19:من كه سربازيم با تموم كردن اين بازي تموم شد ايشالله سربازي همتون تموم شه:8::10: در مورد سوال شما هم بايد بگم كه تك تك اون علامت تعجب ها يه فرد خاص هستن كه بايد همشون رو بكشي اونيم كه بالاي كليسا هست از پايين كليسا بايد از ديوار بري بالاي بالا تا آخر بعد يه جوري كه كسي نبيندت طرف رو از پشت بكشيش در ضمن چند تا مامور رو تو طبقات پايين تر بايد از بين ببري كه نبيننتنقل قول:
این هم لینک نسخه PDF راهنمای بازی :
[HTML]http://www.4shared.com/document/apsdiEND/Assassins_Creed_II_PC.html[/HTML]
با سلام خدمت همه دوستان
اقا من يه مرحله گير كردم جايي كه با يه يارو كنار رودخونه صحبت مي كنه و يارو مي گه كه من وقتي 6 سالم بود افتادم تو رودخونه و پدر تو منو نجات داد،بعد اتزيو ميگه من مي رم پيش عموم ولي هيچ اتفاقي نميفته و وقتي ميرم ويلا دوباره علامت همون مرحلرو توي فلورانس مي ده؛ چي كار بايد بكنم؟
با تشكر
با سلام
اقا من يه مرحله گير كردم جايي كه با يه يارو كنار رودخونه صحبت مي كنه و يارو مي گه كه وقتي من 6 سالم بود افتادم تو رودخونه و پدر تو منو نجات داد بعد اتزيو ميگه من بايد برم پيش عموم ولي هيچ اتفاقي نميفته و وقتي ميرم ويلا دوباره علامت همون مرحلرو تو فلورانس ميده؛چي كار بايد بكنم؟
با تشكر
یه عکس از اونجا بزار.نقل قول:
(500 دمین پستم رو اینجا دادم)