سلامنقل قول:
شما اگه هاردت سی گیت هست با نرم افزار مخصوص ویندوز سی گیت هاردترو فرمت یا بدسکتور هاشو بگیر .اول یه تست کوتاه انجام بده.
Printable View
سلامنقل قول:
شما اگه هاردت سی گیت هست با نرم افزار مخصوص ویندوز سی گیت هاردترو فرمت یا بدسکتور هاشو بگیر .اول یه تست کوتاه انجام بده.
سلام
به اطلاع می رسانیم , مدار رفع مشکل شناسایی و ظرفیت صفر در بایوس هاردهای سیگیت و مکستور،
علاوه بر مدل RS232 To TTL به صورت مدل USB To TTL هم برای سفارش موجود هست.
ضمناً فایل آموزشی نسخه جدید که شامل تغییرات مدل USB To TTL و ... میباشد هم میتونید از لینک های زیر دانلود کنید.
(بزودی از پست اول همین تاپیک هم امکان دانلود مهیا میشه).
لینک فایل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
عزیزانی که مایل به خرید هستند، برای اطلاع از شرایط کامل، قیمت و شماره حساب، فقط از طریق همین ایمیل اعلام نمایند.
سلامنقل قول:
هاردم مکستوره اما برای سیگیت هم حساب میشه خوب
تیو برنامه see tools چیزه خاصی نداره ها
منظرت کدوم برنامشه؟
شما برای فرمت سطح پایین هاردت از همین sea tools استفاده کن ببین فرمت تا آخر انجام میشه یا نه(گزینه advanced testو بعد 'گزینه full erase رو انجام بده.بعد که تمام شد یه short test انجام بده.در ضمن برای هارد مکستور و سیگیت برای گرفتن بد سکتور از گزینه long genericاستفاده کن.بهتره برنامه تحت داس رو اجرا کنید.نقل قول:
آیا این روش برای هارد
seagate barracuda green st1000dl002 با ظرفیت یک ترا و فیرمور cc32 جواب میده؟
چون مال من هم دیگه در بایوس دیتکت نمیشه
خیر , استفاده از این روش برای هارد دیسک شما (ST1000DL002) مقدور نیست.به مراکز دارای pc3000 مراجعه نمایید.نقل قول:
سلام دوستان من هارد1tB WD دارم که این مشکل براش پیش اومده تو بایوس شناخته میشه با ظرفیت صفر ولی نه تو XP نه seven شناخته نمیشه!!! ممکنه از فرمویرش باشه؟ البته هنوز گارانتی داره اطلاعاتش برام مهمه آیا احتمال اینکه اطلاعات پریده باشه هست ؟ بهترین راه چی پیشنهاد میدید؟ ممنون
سلام من دوتا هارد seagate دارم که هردو مشکل دارن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی seagate barracuda 7200.12 1t که چند روز پیش ارور داد که بک اپ بگیرید حالا هم که کلا خراب شده و فقط 20 mb از اون نمایش داده میشه بوسیله هارد به هارد با نرم افزار های hd tune و paragon partion هم امتحان کردم ولی همون 20 mg نشون داده میشه ضمنا اطلاعاتش برام مهمه میشه کاریش کرد؟
دومی seagate barracuda 7200.12 500g که الن دارم استفاده میکنم ولی یه خرده صدا میده و اینم screen shot برنامه hd tune لطفا راهنمایی کنید
جوابتون رو تو اون تاپیگ دادمنقل قول:
سلام آقا حامد
آی سی ای که واسه مدار یو اس بی به تی تی ال استفاده میکنید رو میشه بگید چی هستش؟ چه شماره ای؟