اینو گرفتم ولی تبدیل نمیکنه ... فکر کنم Try جواب نمیده باید خریدشنقل قول:
Printable View
اینو گرفتم ولی تبدیل نمیکنه ... فکر کنم Try جواب نمیده باید خریدشنقل قول:
PdfGrabber نرم افزاری عالی برای تبدیل فایل های فارسی PDF متون و تصاویر به فرمت های معروف آفیس با ساپورت فونت فارسی بطور کامل است. این نرم افزار قدرتمند بخوبی و بسرعت می تواند متون ، عکس و دیگر محتویات فایل های PDF فارسی را به راحتی به صورت یک فایل متنی به فرمت های معروف مانند Word , Excel , AutoCAD / DXF , Powerpoint , Images , XML , Text , RTF تبدیل کند .
کد:http://dl.----------.com/Hosein/January%202010/27/PDFG%206.0.0.2%20(www.----------.com).zip
کد:pass:www.----------.com
منبعwww.----------.com
سلام من در بدر دنبال نرم افزاری هستم که در محیط PDFبتونم نوشته های انگلیسی رو deleteکنم و بجاش فارسی بنویسم با نرم افزارهای Nitro pdf و .. کار کردم ولی میشه تایپ انگلیسی کرد(ورژن 6.0) وفونت فارسی در محیط نمیشناسه.اگر نرم افزار دیگری یا نسخه فارسی نویس nitro pdf رو میشناسین معرفی کنید ممنون
من دنبال یه نرم افزار سبک می گردم که بتونم برای فایل های pdf فارسی bookmark درست کنم
adobe acrobat pro رو امتحان کردین؟ حجمش خیلی بالاست. بالاتر از یک سی دی.نقل قول:
سلام من دنبال نرم افزاری هستم که بشه باهاش ، فایلی بسازم که بصورت PDF در بیاد و بتونم روی فایل های PDF کار کنم خوشحال میشم کمکم کنین :)
از Adobe Acrobat Professional استفاده کنید .نقل قول:
موفق باشی ... :11:
با Microsoft word هم میتونید فایلتون رو طراحی و بعد به راحتی با فرمت PDF ذخیره کنید
سلام دوستان
برای حذف watermark و آرم که بصورت عکس هستش از نرم افزار PDF Watermark Revmoer استفاده میکنم و خیلی عالی watermark و آرم که بصورت عکس هست را از فایل pdf حذف میکنه
اما یه مشکلی هست اونم اینکه برای حذف watermark یا نوشته ای ثابت در تمام صفحات یک فایل pdf باید چیکار کرد چون این برنامه فقط برای حذف watermark و آرم که بصورت عکس جواب میده و برای watermark بصورت text متاسفانه کارایی نداره
اگر کسی اطلاعی داره و برنامه ای میشناسه و با اون کار کرده اینجا بزاره که خیلی لازم دارم