ولی مثل اینکه سرعت اکو 128 هم تو شیراز با یک روشی سرعتش میره بالا یعنی تو تهران که اینه وگرنه باید 250-300 مگ دانلود داشته باشی.نقل قول:
Printable View
ولی مثل اینکه سرعت اکو 128 هم تو شیراز با یک روشی سرعتش میره بالا یعنی تو تهران که اینه وگرنه باید 250-300 مگ دانلود داشته باشی.نقل قول:
فکر کنم توی تهران به خاطر بالا بودن بیش از حد ترافیک در مراکز مخابراتی مختلف بین ساعات 1 تا 7، خود ISP سرعتهارو میاره پایین که 15-16 کیلوبایت به همه برسه :27:نقل قول:
به هر حال من که از سیاست های این ISPها سر در نمیارم ...
سلام دوستان یه سوال این ارور 768 چیه که خود شرکت هم سر در نمیاره مشکل از کجاست
هر دفعه یه جوابی میدن. دوستان گفته بودن مشکل از خط که نویز می ندازه اگه اونتوری پس چرا خودبخود دوباره وصل میشه
کسی به این مشکل برنخورده
خواهشاً F1:13:
ارور 768 مربوط عدم سازگاری یوزر کاربری و پسورد با اطلاعات داخل سرور هست!!نقل قول:
معمولا وقتی سرور رو ریست می کنند این مشکل پیش میاد!!
فقط امیدوارم مشترک فن آوا نباشید
بهتون پیشنهادمی کنم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرین!! مشکل از سرویس دهنده هست نه از شما!
سلام.
بچهها برای سرویس 128 اکوی شاتل چه مودمی رو پیشنهاد میکنید. چند تا از بچهها پورشه گرفتن راضین. نمی خوام خیلی قیمتش بالا باشه وایرلس هم نباشه مشکلی نیست.
سلامنقل قول:
همین الان من از ارانیک میام یه مودم ZyXEL وایرلس گرفتم که 4 گیگ هم ترافیک هدیه میدن!
به نظر من همین زاکسل بگیر 2 گیگ هم ترافیک رایگان برای مودم معمولی میدن!
برای عید هم ترافیک رایگان در نظر گرفتن!
نقل قول:
هديه نوروزي شاتل به اعضاي خانوادهي گروه شركتهاي شاتل
با تبريك فرارسيدن سال نو، علاقهمنديم به اطلاع برسانيم به مناسبت عيد نوروز و آغاز سال جديد، هديهي نوروزي در قالب ترافيك رايگان از سوي گروه شركتهاي شاتل به سرويس شما اختصاص خواهد يافت كه با توجه به نوع سرويس خود ميتوانيد مطابق جدول زير از آن بهره گيريد.
گفتنيست، از آن جايي كه بررسی آمار پشتیبانی فنی شاتل نشان می دهد دارندگان مودم ZyXEL با اختلاف بسیار زیاد، کم ترین تماس تلفنی را با بخش فنی ما داشته اند. بر اين اساس و به پاس این موضوع، كليهي دوستانی که از مودم ZyXEL استفاده ميكنند، در بستهي هديهي نوروزي خود، از ترافيك رايگان بيشتري نسبت به سايرين بهرهمند خواهند بود. اين ترافيك رايگان كه به صورت جدول زير براي مشتركين سرويسهاي مختلف اعمال ميشود، در تاريخ ياد شده در اين جدول به سرويس شما اختصاص خواهد يافت.
شرح هديه نوروزي شاتل زمان اختصاص دوره قابل استفاده
دارندگان سرويسهاي ويژه آرت با مودم زاكسل 5 گيگ ترافيك رايگان فروردين1389* فروردين1389
دارندگان سرويسهاي ويژه آرت با مودم غير زاكسل 2 گيگ ترافيك رايگان فروردين1389* فروردين1389
دارندگان سرويسهاي اقتصادي اكو با مودم زاكسل 3 گيگ ترافيك رايگان 1388/12/24 دوره جاري**
دارندگان سرويسهاي اقتصادي اكو با مودم غير زاكسل 1 گيگ ترافيك رايگان 1388/12/24 دوره جاري**
*: مطابق قوانين تجاري شاتل، بازهي استفاده از ترافيك سرويسهاي آرت، ماههاي شمسيست.
**: منظور از دوره جاري دوره ايست كه شروع آن قبل از تاريخ 24/12/1388 و پايان آن پس از تاريخ
1388/12/24 باشد.
***: هداياي ياد شده، به مشتركيني اختصاص خواهد يافت كه در زمان تخصيص هديه، در حال استفاده و يا قطع به علت اتمام ترافيك باشند. گفتنيست، مشتريان كه درخواست تغيير سرويس ايشان در سيستم ثبت و فعال شده است، مشمول اين طرح نخواهند بود.
****: اين هدايا شامل مشتريان شهرهاي اراک، اردبیل، اصفهان، اهواز، آمل، بابل، بافت، بم، بیرجند، تبریز، تهران، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساری، ساوه، سمنان، شاهرود، شهرضا، شیراز، فولادشهر، فیروزکوه، قزوین، قم، کاشان، کرج، کرمان، کوهپایه، مراغه، مرند، مشهد، میبد و ورامین خواهد بود.
برايتان ايامي به كام، نوروزي پيروز و سالي سرشار از موفقيت آرزومنديم.
گروه شركتهاي شاتل
من اکو 128 گرفتم مودمم هم smcواز خود شاتل گرفتم ولی هنوز سرویسم فعال نشده شامل خواهد شد یا نه؟؟؟؟
میشه فایلی آموزشی تحت عنوان نصب مودم آماده دانلود نمایید ؟؟؟؟نقل قول:
اره اگه تا قبل از 24/12 سرویست وصل بشه!نقل قول:
نقل قول:
دارندگان سرويسهاي اقتصادي اكو با مودم غير زاكسل 1 گيگ ترافيك رايگان 1388/12/24 دوره جاري**
نقل قول:یا از اینجا بگیر..کد:http://www.maxnet.ir/fa/Modem_SMC.pdf
کد:http://www.sakhtesystem.com/spsakht/default.aspx?page=download&app=downloads&docid=12050&docparid=11460&catparid=-12050
بر حسب مودمتون می تونید بگردید نحوه نصب رو پیدا کنید ... من مودمم Linksys بود چندتا آموزش خیلی خوب بود ، گرفتم و طبق تجربیات خودم نصب کردم ...نقل قول:
در ضمن دوستانی که Linksys دارن آپدیت فیرم جدید هم اومده ، فکر کنم 019 بود ...