نه با این امتحان کردم شکلی نبودو به راحتی فایل دانلود شدنقل قول:
Printable View
نه با این امتحان کردم شکلی نبودو به راحتی فایل دانلود شدنقل قول:
شما همین که بیای شاتل کلاه رفته سرت تا زیر زانو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 eco
ساعت 2:20
هیچ قطعی سراسری در این ساعت که من با دوستام توی شهر های مختلف هستند صحبت کردم گزارش نشده . فکر کنم توی تمام ایران احتمالا یقه من رو گرفته فقط
سرعت دانلود از php.net سرور محبوب شاتلی ها 2.8 kB/s
پشتیبانی میگه مشکل از منطقه است منطقه ما میگه مشکل از ف.یلترینک هست
قربونتون یکی جواب من رو بده ؟ این وضع تا کی ادامه داره ؟؟؟؟
این رو ولش کن سرعت دانلود رو حساب کن ماله منم هیمنطوریه ولی موقع دانلود 70 کیلوبایت در ثانیه دریافت دارمنقل قول:
مثل این که نخوندی چی نوشتم عمو
سزعت دانلود من 2.8 از php.net سرور ایران هست
هزینه نصب یا همون هزینه راه اندازی یه پول زوری هست که همه باید بدن.ربطی هم به این نداره که شما خودت مودم و سرویس رو راه میندازی یا اونا بیان.نقل قول:
دوستان لطفاً يكي ديگه هم توي بحث هزينه ي نصب شركت كنه! من كه هنوز مطمئن هستم هزينه ي نصب اگه بخواي مي توني ندي.
من خودم همه کارها رو انجام دادم مودم هم خودم داشتم خودم هم نصب و راهاندازی کردم ولی اون 15000 تومن رو ازم گرفتن...
دوست عزیز شما اگه هنوز هم مطمئن نیستی که هزینه نصب اجباریه، میتونی یه تماس با شاتل بگیری و بگی من مودم دارم نصب هم بلدم، هزینه نصب باید بدم؟!نقل قول:
ولی یه چیزی رو بهت بگم که مطمئن بشی. بیشتر سود این شرکت ها از همین هزینه نصب و سود فروش مودم هاست. چون طبق گفته یکی از همین شرکت ها اکانتها رو با ضرر میفروشند. خداییش هم راست میگن، فکرشو بکن من اکانت 3 ماه 128 گرفتم 19 تومن(با 10 تومن تخفیف) یعنی ماهی حدود 6 تومن! خوب حالا اگر پول رانژه و نصب رو هم نگیرن که ظرف 1 ماه ورشکست میشن!!! البته نه اینکه از این کارشون دفاع کنم، ولی خوب، یه کم باید منصف باشیم. به نظر من حداقل برای کسانی که خودشون نصب میکنن باید نصف هزینه رو بگیرن، یعنی 5 تومن، 10 تومن واقعا زوره!
تایید میشه (قضیه کشک!) :27:نقل قول:
درباره هزینه نصب هم اینطور بگم. میشه بعدا نصفشو پس گرفت. یکی از بچه ها توی همین انجمن نوشته بود.
این پست و پستهای زیرش رو ببین:
فقط قضیه اینه که مثل بچه آدم نمیدن و همش بهانه میارن. منم میخوام گیر بدم و سعیم رو بکنم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3194565&postcount=1121
پریروز با یکیشون صحبت میکردم که هزینه نصب رو پس بدید گفت نمیشه! گفتم چطور برای دوستم شده؟! :21:
گفت تا فلان روز میشد اما الان نمیشه! گفتم چه ربطی به روزش داره؟ چطور بدهی برام حساب میکنید اما طلب رو نمیشه؟! دید من دست بردار نیستم گفت یه نامه با سربرگ و مهر شرکت بیار تا پیگیری کنیم. :21:
میبینی؟ اولش سنگ میندازن اما وقتی پیگیر میشی کم میارن. سنگ مفت گنجشک مفت. شد شد، نشد نشد.
قربونت :11:
سلام به شاتلی ها
منم eco512 3 ماهه گرفتم
3 تا سوال
1من تو speedtest که سرعتما تست میکنم ار 200 بالاتر نمیاد:41: ایا میشه به اینجور تستا اعتماد کرد یا نه
2 سرعت دانلودی که دوستان اعلام میکنن با نرم افزار هست یا نه چون من اگه یه فایلی را با dap دانلود کنم سرعت ار 59 بالاتر نمیره اما اگه با اینترت اکسپلورر دانلود کنم به 25 هم نمیرسه به نظرتون این طبیعییه و برا همه همین طوره؟
3 من مودم از خوده شاتل گرفتم (billion 5210s)بعضی مواقع خیلی داغ میشه. برا بقیه هم همین جوره یا کلن مودمهای دیگه؟
با تشکر
راستشو بخوای نهنقل قول:
نگرفتم....اخه فکر میکردم خودشون رو قبض بعدی حساب میکنن دیدم نه!!
بعد بیخیال شدم
تا اینکه یکی از بچهها گفت که باید ایمیل بزنی بهشون..
زمانی بود که وارد ماه 3وم میشدم
خوب بعد 3 ماه فکر نکنم دیگه بهم پس بدن پولو!!!!
عزیز این قانون فقط برای سرویسهای نامحدود هستش (512 و 1 مگ آرت!!) اگه بیش از اندازه در روز دانلود کنی اون اتفاق سرت میوفتهنقل قول:
برای بقیه سرویسها هرچقدر دلت خواست دانلود کن هیچ کاریت ندارن:31:
هزینه نصب اجباریهنقل قول:
موقع ثبت نام من گفتم خودم میخوام نصب کنم گفتن که باید حتما پولو پرداخت کنی :13::19:
عزیز وضعیت شما خیلی خرابه!!!نقل قول:
من تا حالا این وضعیتم نبوده
بدترین وضعیتی که داشتم سرعت دانلودم روی 40-45 میرسیده
بعدشم چرا از سرور لندن تست گرفتی؟؟ از باکو یه تست بزار!
مشکلات شما احتمالا به مشکل منزلتون بر میگرده که ممکنه از سیمکشی باشه!!!
وضعیتت تقریبا طبیعی هست...نقل قول:
سرعت دانلود با دانلود منیجر حدود 65 هست(ینی دقیقا 65:دی )