*اوبونتو نه یوبونتو
Printable View
*اوبونتو نه یوبونتو
تایید میشه:31:نقل قول:
ولی من یه عادت غلط(خیلی هم غلط نیست اگه نیگاه کنی ببینی فارسی رو بیشتر دوستان غلط مینویسن تا تلفظ یه لغت آفریقایی به فارسی) هفت هشت ساله دارم.
به جاوا شما هم میگم ژاوا(این جوری راحتم)
ولی فکر میکنم تلفظ یوبونتو بشه همون اوبونتو که گفتی:31:
سلام دوستان
اول بگم که شاید پیش خودون بگید این چرا از توزیع های مختلف سوال میپرسه !!خب چون دارم همشون رو تست میکنم تا یکیشو انتخاب کنم ...
کوبونتو 8.04
رو نصبیدم توی قسمت انتخاب پارتیشن میخواستم mount point درایو های ویندوزم رو بزارم media ولی نداشت
نوع پارتیشن رو گذاشتم ntfs(ویندوزی ها رو)و بعد مونت پونت رو windows ...که اخطار داد مجبور شدم هیچی نزارم
اصلا مدیا نداشت
الان mount نشدن آیا راهی از داخل هست؟اگه هست یا نیست بگین راستی در موقع نصب باید چکار میکردم؟
خب
مشکل بعدی اینه که صدا ندارم برای این رفتم توی انجمن اوبونتو گشتم ولی مدل کارت صدای من مشکل کسی نبود
تازه هر کسی هم که صدا نداشت بالاخره نتونسته بود بنصبه!!؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
mer30
سلام دوستان.
می خواستم بدونم درایور برای کارت صدا در اوبونتو وجود داره یا نه؟
با تشکر
بلهنقل قول:
اسمش ALSA هست
درایورش در داخل هسته هست و احتیاج به نصب درایور نداره (فقط باید فعال باشه که در بیشتر توزیع ها فعاله)
همچنین می شه از داخل هسته غیر فعالش کنی و بسته alsa-driver رو نصب کنی
آقا من یه مشکل با این صدا دارم!
من وقتی که هد ست به لپتاپم وصل میکنم، اسپیکر هاش قط نمیشه. تو ۷.۱۰ میتونستم تو volume control غیر فعالش کنم ولی تو 8.04 نمیتونم. خیلی شلوغ شده این volume control ش.
دوست عزیز، در قسمت Sound حالت Auto detect رو بر دارید ببینید تغییری می کنه؟!نقل قول:
سلام
چطوري بايد تو اوبونتو به اينترنت متصل شد؟ مودمم اكترناله و بلدم نصبش كنم ولي وقتي يوزر و پسوورد رو مي زنم هيچ كاري انجام نميشه و بخش networking هم قفل شده ديگه بالا نمي ياد .
لطفا يه راهنمايي كامل بفرماييد
توی ترمینال بزن sudo network-admin ببین چی می شه
سلام
حالا networking مياد ولي باز هم وصل نميشم. وقتي تو بخش dial up connections روي connect كليك مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته . نه صدايي و نه پيغامي و نه هيچ چيز ديگر ...