دوستان نقشه شهر آمل وجود نداره ؟
چطوری میشه خودمون نقشه شهر آمل رو درست کنیم ؟ از طریق گوگل مپ امکانش هست ؟
اگه هست , چطوری ؟
Printable View
دوستان نقشه شهر آمل وجود نداره ؟
چطوری میشه خودمون نقشه شهر آمل رو درست کنیم ؟ از طریق گوگل مپ امکانش هست ؟
اگه هست , چطوری ؟
با سلام :
می خواستم خواهش کنم که اگه ممکنه نقشه شهرستان خواف از خراسان رضوی رو هم برای smartcom تو سایت بذارین .
ممنون
pao
بچه ها می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی دیدم اینجا بپرسم پون بیشتر سر میزنید و شاید بتونید کمکم کنید برای gprs گوشی jet سامسونگ که جاوا هستش باید چیکار کنم؟برنامه ایی نقشه ایی هست برای دانلود؟از برنامه trekbuddy استفاده کردم ولی نقشه هام کار نمیکنن و نمی دونم اصلآ نقشه ها باید کجا بریزم
ممنون میشم کمکم کنید
دوستان این نرم افزار روی گوشی های سونی اریکسون کار میکنه ؟ مدل k800
نه متاسفانه اکثر گوشی های سونی مثله کی 800 سیستم عامل ندارند. واسه همین قابلیت اجرای این نرم افزار رو ندارند.نقل قول:
ضمنا گوشی شما از GPS هم پشتیبانی نمیکنه...
درخواست نقشه :
اگه امکان داره نقشه شهر آکسارای ترکیه رو برام پیدا کنید .
من خودم نمیدونم دنبال چی باید گشت .
سلام . به نظرتون بهترین نقشه تهران و ایران تو این نقشه هایی که اینجا واسه دانلود هست کدومه ؟
دوست عزیز برای نقشه ایران این کامله :نقل قول:
برای تهران :کد:http://rapidshare.com/files/113120002/iran_2.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!:40:
سلام ...... من این برنامه رو نصب کردم .... اول خیلی خوب و سریع وصل میشد ولی الان کار نمی کنه .... بعنی وصل نمیشه .....
چیکار کنم ؟
فکر کنم طبیعیه. واسه منم 2-3 روزه نمیتونه ماهواره ها رو پیدا کنه.نقل قول:
فکر کنم واسه این پارازیت ها و ...