دوستان پیام نوری که از طریق کنکور سراسری وارد این دانشگاه شدن
ازتون سوالی دارم
ایا در دانشگاه پیام نور در درس های مدیریت بازارگانی و مدیریت صنعتی استاد سر کلاس داریم در هفته حدودی چقدر میشه؟؟؟
خیلی برام مهمه که استاد سر کلاس باشه؟
Printable View
دوستان پیام نوری که از طریق کنکور سراسری وارد این دانشگاه شدن
ازتون سوالی دارم
ایا در دانشگاه پیام نور در درس های مدیریت بازارگانی و مدیریت صنعتی استاد سر کلاس داریم در هفته حدودی چقدر میشه؟؟؟
خیلی برام مهمه که استاد سر کلاس باشه؟
در دروس مهندسی چی؟ چند بار در هفته کلاساش برگزار میشه؟ مهندسی که اگه استاد درس نده مگه میشه خودمون بخونیم؟؟ چجوریاس؟نقل قول:
اگه کسی مهندسی آی تی و گرایش های پی سی رو خیلی دوست داشته باشه به نظرتون اولویت رو بعد از مهندسی های غیر انتفاعی به مدیریت های غیر انتفاعی بده یا به مهندسی های آی تی و گرایش های پی سی پیام نور؟؟
من تا به حال کلاسهای مدیریت نرفتم .نقل قول:
اما توی دانشگاه پیام نور تنها رشته ای که خیلی سخت براش میشه استاد گیر اورد رشته کامپیوتر هستش . به خاطر همین خیلی از درسهای کامپیوتر خودخوان ارائه میشه .
بقیه رشته های پیام نور تا جایی که من میدونم براشون استاد وجود داره و کلاس هم برگزار میشه .
در ضمن توی پیام نور نباید به استاد تکیه کنی باید خودت بشینی و درس بخونی .
اکثر دانشجوها از ترم های 5 به بالا اصلا توی هیچ کلاسی شرکت نمی کنند و فقط انتخاب واحد میکنند و موقع امتحان میرن امتحان میدن .
تعداد کلاس ها در هفته هم بستگی داره که شما چه طور انتخاب واحد کرده باشی .
یعنی موقع انتخاب واحد توی برد زده میشه که این درس چه روزهایی کلاس داره . اکثر درسهای ترم های 6 به بالا روزهای 5 شنبه و جمعه برگزار می شه . بقیه ترم ها هم توی طول هفته برگزار میشن .
هر درسی هم فقط یکبار توی هفته کلاس داره .
موفق باشی :)
نقل قول:
خب پس چرا اسم دانشگاه گذاشتن روش؟ بشینیم تو خونه درس بخونیم؟افسردگی میگیریم که....:41:
ای خداااااااا:19:
هر درسی توی هفته فقط یکبار کلاس داره .نقل قول:
بله خودتون هم میتونید بخونید اما یه مقدار سخت هستش .
اکثر دوستام که هم IT و هم مهندسی نرم افزار و هم علوم کامپیوتر میخونند حتی یک جلسه هم کلاس نمیرن و درسها را هم پاس می کنند .
در ضمن توی کلاس چیز خیلی خاصی هم گفته نمی شه . استاد میاد از هر فصل یک مقدار سمبل میکنه و میره .
مثلا ما یک ترم درس سیستم عامل داشتیم که 12 فصل بود . استاد فقط تونست 3 فصل را توی طول ترم به ما درس بده . بقیه فصلها را باید خودت می نشستی و میخوندی .
من همیشه به بچه ها اینا میگم :نقل قول:
اگه کسی مهندسی آی تی و گرایش های پی سی رو خیلی دوست داشته باشه به نظرتون اولویت رو بعد از مهندسی های غیر انتفاعی به مدیریت های غیر انتفاعی بده یا به مهندسی های آی تی و گرایش های پی سی پیام نور؟؟
خوندن رشته مهندسی نرم افزار توی پیام نور ارزشش خیلی زیادتر از خوندن رشته هایی مثل ریاضی محض و ریاضی کاربردی و مدیریت توی دانشگاه دولتی هستش .
به نظر من علاقه شرط اول هستش . اگه به IT علاقه دارید پیام نور میتونه اولویتش بیشتر از مدیریت غیر انتفاعی باشه .
البته اینا هم بگم رشته نرم افزار توی پیام نور خوندن از بقیه رشته ها خیلی سخت تر هستش .
و یه موقع رقتید پیام نور و توی خوندن درسها دچار مشکل شدید به من فش ندید .
اما ارزش خوندن رشته مهندسی توی پیام نور را داره .
99 درصد دخترهایی که من توی دانشگاه پیام نور دیدم و رشته نرم افزار یا IT خوندن خیلی بهتر از پسرها تونستند درسهاشون را پاس کنند .
پیام نور ماهیت اصلیش یا هدف از به وجود اومدنش اموزش از راه دور بود .نقل قول:
دخترها که خدا زیادشون کنه هر روز خدا توی دانشگاه هستند .:31:
هر درسی هم براش کلاس هست و شما اگه دوست داشتید و دیدید براتون مفیده برید و سرکلاس بشینید و اگه دیدید مفید نیست نرید سر کلاس .
من فقط میترسم افسردگی بگیرم برم پیام نور....همش بشینی تو خونه و درس بخونی..خوبه یعنی؟؟نقل قول:
البته با این رتبه ی افتضاحی که گرفتم چاره ای ندارم....:41::41:
آقااااااااااا یکی به من روحیه بده.......یعنی اینقد ضایعس پیام نور؟:19::41:
یعنی میشه خودمون بریم بشینیم سر کلاس؟:20:نقل قول:
آقا حسابداری توی پیام نور سخته؟
چند واحد ریاضی داره؟
میشه واحد های درسیش رو یکی اینجا بگه؟
ممنون