حالا ( مشاوره برای خرید خودرو) با (مشاوره برای خرید اتومبیل) چه فرقی میکنه که یه تاپیک دیگه ایجاد کردی؟؟ تاپیک که بود!؟نقل قول:
حالا ( مشاوره برای خرید خودرو) با (مشاوره برای خرید اتومبیل) چه فرقی میکنه که یه تاپیک دیگه ایجاد کردی؟؟ تاپیک که بود!؟نقل قول:
باید توی تاپیک مشاوره خرید اتومبیل درخواست میکردی حتما" به پاسخ بهتری میرسیدی
دوست من شما یکبار دیگه هم پیش از این یک تاپیک با همین سوژه ایجاد کردی که من بهت گفتم اگه دوست داری بیا با هم تاپیک مشاوره برای خرید اتومبیل رو دوتایی بچرخونیم شما هم بجای اینکه فکر کنی دوباره اومدی یکی دیگه زدی !!!!
تندر ترمز هاش از 206 تیپ 5 قویتر استنقل قول:
منبع هم به زودی می ذارم
glx مدل 84 نسبتا تمیز تقریبی چند قیمته رنگ بژ ایا ارزش خریدن داره و مصرفش صدی چنده؟با تشکر
سلام دوست عزیز شما اگر خانواده ای پرجمعیت هستید فقط ارزش داره 405 بخرید در غیر این صورت بنظر من فکرتون رو معطوف یک خودروی دیگه کنید ( که اگه دوست داشته باشید میتونم یک خودروی مناسب بهتون معرفی کنم ).نقل قول:
ببینید 405 یک خودروی از رده خارجه که هم ایمنی پایینی داره و هم کیفیت مونتاژ ضعیف .
امکانات و تجهیزات خاصی هم روی این خودرو نیست و ایران خودرو با قیمت کاذبی که روی این خودرو آورده سعی در سرکیسه کردن مردم داشته . قیمت صفر 5/14 شده !!
مصرف این ماشین بالاست بالای صدی 10 میسوزونه . همچنین این موتورهای XU7 که روی 405 و پارس و سمند هست دیگه فرسوده شده و استاندارهای لازم هم نداره و درضمن استارت و دینام این خودرو هم از چین وارد میشه و کلا قطعت این خودرو عمر مفیدی ندارن .
مدل 84 میتونی با 11 الی 12 گیر بیاری بسته به سلامت بدنه و فنی ماشین .
اگه سوال دیگه بود در خدمتم .
موفق باشید
سلام
لطف میکنید و من رو راهنمایی کنید که کدوم یکی از این ماشینا رو بخرم؟
برای من ایمنی _ نرمی _ ترمز _ شتاب _ قدرت موتور و مصرف سوخت مهمه
در ضمن لطفا قیمت روز انواع مگان رو هم بگید.
عزیزان من شما برای حمایت از صنایع داخلی:2::2::2: باید.......را پاره کنید.مگر برای این مملکت چه کرده اید که حالا توقع دارید ماشین سر وقت تحویل بگیرید.اون آقای استاد دانشگاه هست که هست.برای خودشان است.حالا شما چه انتظاری دارید.بر فرض مثال اون آقا تو عید میرفتند به مسافرت و خدای ناکرده زبانمان لال اتفاقی برایشان می افتاد چه کسی پاسخگو بود؟جواب جامعه علمی کشور را چه کسی می داددددددد.الهی درد و بلای اینا بخورد به سر ما.مسئولان ما خالصانه آمدند پای کار(خداییش جمله رو داشته باش.خالصانه یعنی اینکه با جیب خالی:21:)تلاش می کنند.ایران خودرو تولیدات خود را صادر می کند افغانیها و عربها لیاقتش را دارند اما من و شمای ایرانی لابد نداریم.اونها بخرند2 میلیون ما باید بخریم 9 میلیون چون صنایع ماله ماست باید تا نهایتش در حد فی خاد.... حمایت کنیم.خواهش می کنم انتظار نا بجا نداشته باشیداگر خودرو ساز خارجی به خاطر ایرادی کوچک در سیستم چراغ خطر عقب تمام اتومبیل های دست مشتریهایش را پس می گیرد و حتی خسارت هم می دهد به خاطر این است که آنها کافرند و ما مسلمانیم.انها ایمان ندارند و ما داریم.آنها نون حرام خورند و ما حلال خور.:18::18::18:شما وقتی نام ایران خودرو را می شنوید باید به خودتان ببالید که در کشوری زندگی می کنین که ایران خودرو اتومبیل می سازد.عزیزان من در انتها همه شما را به صبر و بردباری دعوت می کنم و از خداوند منان خالصانه(مثل همون مسئولان)خواستارم که کاری بکند که ان شاءالله اتومبیل های بنز و بی ام و بترکند تا دیگخه کسی از ایران خوردووو(خورد و رفت (پولا مردمو))ایرادی نگیرد.
عزیزان من شما برای حمایت از صنایع داخلی:2::2::2: باید.......را پاره کنید.مگر برای این مملکت چه کرده اید که حالا توقع دارید ماشین سر وقت تحویل بگیرید.اون آقای استاد دانشگاه هست که هست.برای خودشان است.حالا شما چه انتظاری دارید.بر فرض مثال اون آقا تو عید میرفتند به مسافرت و خدای ناکرده زبانمان لال اتفاقی برایشان می افتاد چه کسی پاسخگو بود؟جواب جامعه علمی کشور را چه کسی می داددددددد.الهی درد و بلای اینا بخورد به سر ما.مسئولان ما خالصانه آمدند پای کار(خداییش جمله رو داشته باش.خالصانه یعنی اینکه با جیب خالی:21:)تلاش می کنند.ایران خودرو تولیدات خود را صادر می کند افغانیها و عربها لیاقتش را دارند اما من و شمای ایرانی لابد نداریم.اونها بخرند2 میلیون ما باید بخریم 9 میلیون چون صنایع ماله ماست باید تا نهایتش در حد فی خاد.... حمایت کنیم.خواهش می کنم انتظار نا بجا نداشته باشیداگر خودرو ساز خارجی به خاطر ایرادی کوچک در سیستم چراغ خطر عقب تمام اتومبیل های دست مشتریهایش را پس می گیرد و حتی خسارت هم می دهد به خاطر این است که آنها کافرند و ما مسلمانیم.انها ایمان ندارند و ما داریم.آنها نون حرام خورند و ما حلال خور.:18::18::18:شما وقتی نام ایران خودرو را می شنوید باید به خودتان ببالید که در کشوری زندگی می کنین که ایران خودرو اتومبیل می سازد.عزیزان من در انتها همه شما را به صبر و بردباری دعوت می کنم و از خداوند منان خالصانه(مثل همون مسئولان)خواستارم که کاری بکند که ان شاءالله اتومبیل های بنز و بی ام و بترکند تا دیگخه کسی از ایران خوردووو(خورد و رفت (پولا مردمو))ایرادی نگیرد.
سلام دوست عزیز
ایمنی : زانتیا ماشین فوق العاده بی ایمنی هست و کاملا چهره غلط اندازی داره از 5 ستاره تست تصادف فقط 5/1 ستاره کسب کرده ولی مگان هر 5 ستاره رو کسب کرده و از جهت فاکتورهای ایمنی واقعا خودروی تمام عیاری هست .
اینم تصویری از تست تصادف زانتیا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرمی : زانتیا بدلیل سیستم تعلیق فوق العاده ای که داره ( این سیستم تعیلق خاص فقط مختص سیتروئن هست ) بسیار نرم و
آرام ولی به موقع خود اسپرتی و قوی کار میکنه البته مگان هم تعلیق و فنربندی نرم و آرامی داره ولی به پای زانتیا نمیرسه .
ترمز : مگان دارای ترمز بسیار قوی و تقریبا بی نقصیه ABS+EBV+EBA و اگه در در موقع ترمز گیری ABS خودرو اکتیو شد این دوتا سیستم هم کمکی ABS هستن درصورتی که زانتیا فقط از ترمز ABS بهره میبره که با این حال ترمز قوی داره ولی فاقد سیستم کمکی ترمزه .
شتاب : شتاب مگان بطور نامحسوسی بیشتره ! یعنی زانتیا 2000 شتاب 0 تا 100 : 9/11 و مگان 2000 شتاب 0 الی 100 : 1/11 و هردو مجموعا شتاب قابل قبولی دارن .
مصرف سوخت : زانتیا توشهر صدی 14 میسوزونه ! مگان رو درست اطلاع ندارم ولی قطعا زیر صدی 12 میسوزونه .
قیمت : مگان 1600 : 32 تا 34 . مگان 2000 : 36 تا 38 و زانتیا : 32
نظر خودم : نظر من صد در صد روی مگان هست
چون :
1- تکنولوژی بسیار بالاتره
2- چهره و اتاق زیباتر و بروزتر
3- ایمنی مگان ( ترمز که صحبت شد + 6 کیسه هوا ) ولی زانتیا (2 کیسه هوا)
4- مگان کلیدش کارتیه ولی زانتیا بدلیل اینکه خب قدیمی تره فاقد این سیستمه .
5- مصرف مگان کمتره
6- آلایندگی مگان یورو 2 ولی زانتیا یورو 3
و ...
کلا زانتیا برتری خاصی نسبت به زانتیا نداره . موفق باشید