symbian اجرا میکنه؟
Printable View
symbian اجرا میکنه؟
سیمبین سری 60 اگه منطورته نه اجرا نمیکنه
سلام بالاخره بعد از مدتها دوری از فروم اومدم :20:نقل قول:
اینم صدا های 960 که خواسته بودید ببخشید لینک مستقیم نتونستم بدم اگه مشکل داشت بگو یه جا دیگه آپ کنم
کد:http://www.4shared.com/file/136993119/776ef90f/W960_Sounds.html
سلام
من از یه تم خوشم میاد اما از والپیپرش نه
میخوام یه والپیپر دیگه بزارم اما تمام صفحه نمیشه یعنی از بالا و پایین بک گراند خود تم هست
میشه کاری کرد؟
بلاخره دبیلو 960 رو یک ماهه پیش فروختم
به سلامتینقل قول:
اگه میشه سوال بالاییمو جواب بدین لطفا
5530 نوکیا به نظر شما میتونه جایگزین خوبی با W960 باشه ؟
اقا میشه یا نمیشه ؟نقل قول:
سلام
این هندفری بلوتوث 960 رو می شه توی ایران خرید؟! قیمتش چنده؟!
یه سوال دیگه، من توی عکس های 960 یه نوع هندزفری دیگه هم دیدم که کنترل play/pause داره، اون قیمتش چطوریه و چطور می شه تهیه ش کرد؟!
آخرین سوال که کلی تر هست، می خواستم بدونم که قلم فانتزی هم هست واسه موبایل؟! آخه از قلم خودش خوشم نمیاد، دنبال قلم فانتزی می گردم، حالا اگه مثل جاسوییچی یا... باشه هم خوبه! (شرمنده یه سوال دیگه هم پیش اومد برام، برای چی به این قلم ها می گن نوری؟!!!!!!!!!! نورش کجاست؟!)
سلامنقل قول:
میشه کاری کرد به شرطی که خودت یه تم به دلخواه بسازی...
برنامه تم ساز رو هم برات آپلود میکنم
بله میتونه چون همه امکاناتشو داره بجز 8 گیگ که اونم با مموری قابل جبرانه...نقل قول:
5530 نوکیا به نظر شما میتونه جایگزین خوبی با W960 باشه ؟
سلامنقل قول:
سلام
این هندفری بلوتوث 960 رو می شه توی ایران خرید؟! قیمتش چنده؟!
یه سوال دیگه، من توی عکس های 960 یه نوع هندزفری دیگه هم دیدم که کنترل play/pause داره، اون قیمتش چطوریه و چطور می شه تهیه ش کرد؟!
آخرین سوال که کلی تر هست، می خواستم بدونم که قلم فانتزی هم هست واسه موبایل؟! آخه از قلم خودش خوشم نمیاد، دنبال قلم فانتزی می گردم، حالا اگه مثل جاسوییچی یا... باشه هم خوبه! (شرمنده یه سوال دیگه هم پیش اومد برام، برای چی به این قلم ها می گن نوری؟!!!!!!!!!! نورش کجاست؟!)
1- مدل اون هندزفری رو بگید.. حتما" هست:20: اون دومی هم مدلش HPM-90 که خودم هر چی گشتم پیدا نکردم اون موقع(6 ماه پیش) الان شاید اومده باشه...
2- قلم فانتزی رو نمیدونم ولی من از قلم خودش خیلی خوشم اومد:46:
3- به اینا نمیگن نوری هر کی گفته اشتباه کرده به جای قلم از هر چیز دیگه ای میتونی استفاده کنی..
آخرین ورژن نرم افزار رو آپلود کردم
کد:http://www.4shared.com/file/166838588/c8af986d/ThemesCreator.html