مطمئنی؟ خوب پیش میاد دیگه :31:نقل قول:
نرو همچینم ضعیف نیست! فقط یکمی از دانته ضعیفتره.نقل قول:
سازنده ها گفتن دانته خیلی بیش از حد قوی بود و ما به یه شخصیت ضعیف نیاز داشتیم که تا آخر بازی قوی تر بشه
Printable View
مطمئنی؟ خوب پیش میاد دیگه :31:نقل قول:
نرو همچینم ضعیف نیست! فقط یکمی از دانته ضعیفتره.نقل قول:
سازنده ها گفتن دانته خیلی بیش از حد قوی بود و ما به یه شخصیت ضعیف نیاز داشتیم که تا آخر بازی قوی تر بشه
دست شیطانی نرو از کجا اومده؟نقل قول:
نرو همچینم ضعیف نیست! فقط یکمی از دانته ضعیفتره.
اتفاقا من این عکسو دوست داشتم اون موقع برداشتم خیلی خوشگلهنقل قول:
مطمئنی؟ خوب پیش میاد دیگه
هرکی با دانته بازی کنه به نظر من با نرو خیلی جاها کم میارهنقل قول:
نرو همچینم ضعیف نیست! فقط یکمی از دانته ضعیفتره.
خوب تابلوه بچه دستشو از باباش به ارث میبره من به بابای دانته مشکوکم احتمالا قسمت پنجم کشف میکنن اینا باهم داداش بودننقل قول:
دست شیطانی نرو از کجا اومده؟
و اسپارتا یه زن دیگه داشته کاپکومه دیگه داستان میزنه برا خودش ورجیلم زنده میکنن حالا ببین کی گفتم
موافقم داستان این شماره هم سرهم بندی بودنقل قول:
کاپکومه دیگه داستان میزنه برا خودش ورجیلم زنده میکنن حالا ببین کی گفتم
یکی نیست بگه اگه شمشیر ورجیل به تنهایی می تونه دنیا رو به آشوب بکشه پس چرا این همه زحمت کشید نیمه دوم گردنبندو بدست بیاره؟
فکر کنم اون شمشیر فقط باعث این میشه که نیرو بتون به حالت deamon برهنقل قول:
البته یه استایل خفن هم واسه دانته میشه که باهاش میشه باسهای بازی رو کشت بدون اینکه از خط سلامتیت کم بشه
اولاي بازي نرو از يك روز خاص صحبت مي كنهنقل قول:
يه روزي كه اتفاقي براش مي افته و Kyrie صدمه مي بينه و دستش اينطوري مي شه
ولي چيز ديگه اي راجع به اون اتفاقه گفته نمي شه
کدوم دمو همونی که دختره تو کلیسا میخونه و نرو میره برسه به کلیسا ؟نقل قول:
اولاي بازي نرو از يك روز خاص صحبت مي كنه
يه روزي كه اتفاقي براش مي افته و Kyrie صدمه مي بينه و دستش اينطوري مي شه
ولي چيز ديگه اي راجع به اون اتفاقه گفته نمي شه
داره جالب میشه ....
ای کاپکوم این بازیشم رفت تو آرشیو ولی بازم وقت کنم بعضی از مراحلشو میرم خیلی حال داد به خاطره ها پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی چیز جدیدی ازش کشف کرد بگه چون هنوز رو سیستمم نصبه حرکت جدیدی مرحله ای چیزی
مرسی
ولی من با اساسینز بیشتر حال کردم شمشیر زنی تو اون بازی خیلی طبیعی پیاده شده بود!نقل قول:
ای کاپکوم این بازیشم رفت تو آرشیو ولی بازم وقت کنم بعضی از مراحلشو میرم خیلی حال داد به خاطره ها پیوست
کسی چیز جدیدی ازش کشف کرد بگه چون هنوز رو سیستمم نصبه حرکت جدیدی مرحله ای چیزی
حرکت جدید : اون دفه هم گفتم یه جور پرش افقی ابداع کردم که به نظر نمی رسه کسی غیر خودم بلد باشه!
خودتم داری میگی بازی! طبیعی بودن که حال نمیده.سرعت مهمتر از واقعی ضربه زدنه.اساسینر که صحنه آهسته بود شمشمیر زنیش!نقل قول:
آره ولی من واقع گرایانه شو بیشتر دوس دارم!نقل قول:
خودتم داری میگی بازی! طبیعی بودن که حال نمیده.سرعت مهمتر از واقعی ضربه زدنه.اساسینر که صحنه آهسته بود شمشمیر زنیش!
یه شمشیر 30 کیلویی که عین پر قو حرکت می کنه و دشمنای مثل کیسه بوکس به درد تخلیه انرژی میخورن
شمشیر زنی واقعی اساسینز بود
منم دوس دارم برم یه جایی ییاد بگیرم اما اون شمشیرزنی رو جایی نیست ادم یاد بگیره!