کنسرت بزرگ مجید خراطها در تهران ..... سالن اریکه ایرانیان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کنسرت بزرگ مجید خراطها در تهران ..... سالن اریکه ایرانیان
«مجید خراطها» امشب و ساعاتی پس از برنامه اش در سالن اریکه ایرانیان، در هنگام خروج از سالن ، با نوازنده دوره گردی رو به رو شد که در مقابل تالار اریکه در حال نواختن گیتار بود. خراطها گیتار را از دست آن نفرگرفته و در وسط پیاده رو نشسته و شروع کرده به گیتار زدن و خواندن که این حرکت با استقبال فوق العاده تیفوسی های این خواننده رو به رو شده است.
گزارش و عکس های اختصاصی این اتفاق ویژه را یعد از ظهر شنبه در «موسیقی ما» مشاهده کنید
فقط بگم یه شب رویایی از دست کسانی که نبودن از دست رفت ...
قربون معرفت سلطان احساس
رامین جان از اون لحظه ویدئویی نداری؟
[HTML]http://dl.musicema.com/video/kharatha.mp4[/HTML]نقل قول:
سلام این لینک هست .... من از دیشب نمیتونم پست بزارم چون هیچکدوم از تنظیمات راست چین و اینتر و ...... انجمن کار نمیکنه ..... انشالله امشب یه گزارش کامل میزارم از اجرای بینظیر مجید خراطها :n16:
با سلام خدمت دوستان عزیز دیشب کنسرت با شکوه و زیبای مجید خراطها در سالن اریکه ایرانیان برگزار شد
شروع اجرا با آهنگ مسافر بود که کل سالن در حالت ایستاده اوایل آهنگ رو با خود مجید خراطها همخوانی کردند
بعد از پایان آهنگ و بعد از سلام و خوش آمدگویی مجید خراطها آهنگ منو ببخش اجرا شد
آهنگ بعدی حلقه بود که بسیار زیبا و بازهم با هنرمندی مجید خراطها در تغییر شعر این آهنگ حدود 11 دقیقه اجرا شد که سالن رو منفجر کرد
اگه این گوشه میخندم ..... واسه حفظ آبرومه
داره سهم یکی دیگه میشه .... اون کسی که آرزومه
من نبودم که ببینم تو این روزها چی کشیدی .... یه روزم که من نبودم به سرو وضعت رسیدی
حالا دیگه واسه اونی،من ندارم سهمی از تو ... اون بهت یه حلقه میده،من هزار تا حلقه اشکو
خوش سلیقه هم که بودی،آره با این انتخابت ... وقتی پرسیدن وکیلم؟بگو نه! چون من میخوامت
بله رو گفتی تموم شد .......
آهنگ بعدی که اجرا شد ترک بلاتکلیف و سپس آهنگ آواره بود
بعد از این اجرا ها مجید خراطها به پشت پیانو رفت و آهنگ دیگه میرم رو اجرا کرد و به خاطر درخواست زیاد مردم قسمتی از آهنگ کنسل رو اجرا کرد که مدیر برنامه های مجید از پایین سن اشاره میکرد نخون! در کنسرت قبل هم مردم خیلی اصرار به اجرای این ترک داشنتد که مجید خراطها اعلام کرد اگه بخونم دیگه کنسرت هام کنسل میشه .
آهنگ بعدی قطعه بی انصاف بود و بعد از اون آهنگی مجید خراطها اعلام کرد میخوام ترکی رو بخونم که خودم ، خودم رو با این ترک میشناسم .... لحظه آخر به شکل بسیار فوق العاده ای اجرا شد .
بعد از این ترک مجید خراطها ویالون رو برداشته و شروع کرد به نواختن ترم تو آزادی که این ویالون زدن مجید خراطها شدیدا جو سالن رو عوض کرد ... و همچون کنسرت قبل این ترکی بود که مجید شدیدا احساساتی شد و .. اشک از چشمانش جاری شد .
آهنگ بعد بی وفا بود که قسمتی از اون به صورت ترکی اجرا شد ....
آخرین آهنگ اجرا شده دیشب ترک خدانگهدار بود که به شیوه جدیدی اجرا شد .... اول گروه ارکستر مجید یکی یکی خداحافظی کردند و سپس مجید موند و طرفداران .... گیتار و آهنگ خدانگهدار
مهدی یغمایی که در سالن حضور داشت به شدت مجید خراطها رو مورد تشویق قرار میداد ...
در پایان و هنگام خروج از مجموعه اریکه ایرانیان چشم مجید خراطها به گیتار زنی افتاد که همیشه در مقابل اریکه ایرانیان نشسته میخونه .... مجید به سمت این جوون رفت و گیتارش رو گرفت و با هم یه آهنگ خوندن که برای دقایقی خیابان اریکه ایرانیان بسته شد .... از طرفداران تا ماشین هایی که نگه داشتند و اجرای سلطان احساس رو تماشا کردند ..... این کارهای مجید باعث شده من به شخصه عاشق ادب و معرفتش بشم.
در کل این گزارش رو من خودم برای طرفداران مجید در سایت بزرگ پی سی ورلد تهیه کردم .
2 تا خبر خوب دارم که در پست بعدی امشب میگم ....
فردا شب .........
وحید خراطها با ترک ای خدا ( ترانه ، آهنگ ، تنظیم ) مجید خراطها
خبر دوم .......
حلقه روایت داستانی واقعی است ... حلقه ادامه دارد
منتظر باشید !!!
آقا لینک این ویدئو رو میزاری کار نمیکنه اینی که الان هست
چهاردهم تیرماه «مجید خراطها» دومین کنسرت رسمی خود در تهران را در سالن«اریکه ایرانیان» برگزار کرد.
این کنسرت به همت شرکت«سل فا» به مدیریت«مجید طوسی» برگزار شد که استقبال خوبی را در پی داشت هر دو سانس این کنسرت پایان بندی جالبی داشت....در حین اجرای آهنگ آخر یعنی«خداحافظی» گیتاریست گروه ابتدا گیتار خود را به مجید خراطها دادو پس از آن سایر اعضا یک به یک سازهای خود را رها کردند و به کنار خراطها آمدند واو بخش آخر قطعه خداحافظی را فقط با گیتار خواند و برنامه را به اتمام رساند.
مهدی یغمایی ، امیر طبری ، عماد لاریجانی ، مسعود محمدنبی و وحید خراطها مهمانان این کنسرت بودند.
عکسهایی از این کنسرت زیبا که توسط عکاس و خبرنگار رسانه فرهنگی و هنری گانجا تهیه شده به صورت اختصاصی تقدیم شما عزیزان میگردد
محتوای مخفی: عکس ها
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی وحید خراطها با نام ای خدا
شعر ، آهنگ ، تنظیم .... مجید خراطها
دانلود آهنگ : 128
[HTML]http://www.dl.faza2music159.com/1392/4/Vahid%20Kharatha%20-%20Ey%20Khoda%20%5B128%5D.mp3[/HTML]