سایت گل تو قسمت نقل و انتقال ها رفتن شوچنکو به میلان رو ثبت کرده ...عجب خالی بندیهنقل قول:
نه قضیه انتقالش به میلان منتفی شد چون میلان میخواست قرضی بگیردش اما چلسی میخواست به طور قطعی بفروشه!
Printable View
سایت گل تو قسمت نقل و انتقال ها رفتن شوچنکو به میلان رو ثبت کرده ...عجب خالی بندیهنقل قول:
نه قضیه انتقالش به میلان منتفی شد چون میلان میخواست قرضی بگیردش اما چلسی میخواست به طور قطعی بفروشه!
نه بابا ...نقل قول:
رفته ...
انگاری جمعه شب آبراموویچ فروختتش میلان ...
از جزئیات قرارداد هنوز معلوم نشده ...
حالا دیگه بد بختیه ...
حالا روبینیو نیاد که احتمالش زیاده بیاد:46: پیزارو که رفت وردربرمن:13: شوچنکو هم میلان:41: دروگبا هم که یه ماه و نیم مصدوم :13:...می خواد آنلکا رو بزاره نوک ...دقیقا میشه عین پارسال...:13:
شوچنکو رسماً به تیم سابقش میلان ایتالیا پیوست .
چلسی و میلان روی سایت های رسمیشون از توافق و انتقال شوچنکو خبر دادن . جزئیات بیشتری منتشر نشده و طبق گفته چلسی به صورت محرمانه باقی خواهد موند .
شوستر : روبینیو به چلسی نخواهد پیوست .
شوستر گفت : اون به من نگفته که بازی نمیکنه و اینو باید شخصاً به من بگه نه هیچکس دیگه . اون به من هیچی نگفته و اگه آماده باشه بدون شک وظیفه دارم که اونو بیارم .
من از اظهار نظرهای او شگفت زده نشدم بلکه از پیش انتظارشون رو داشتم .
چیز عجیبی وجود نداره و من اطمینان دارم که اون با ما خواهد موند .
هر چیزی که اتفاق افتاده برای من اصلاً اهمیت نداره برای اینکه می دونم این تصمیم از سمت اون نبوده . بلکه از سوی وکیل او ریبریو وگنر اظهار شده .
این تصمیم اون نیست . این معامله به سود او نیست من می دونم اون مناسب چه چیزیه . اون می تونه اینجا عالی باشه همونطور که همیشه بوده .
شوچنکو که بود و نبودش برای چلسی فرقی نمیکرد پس همون بهتر که رفت!
اینم میخواد یه چیزی گفته باشه!:27:نقل قول:
شوستر : روبینیو به چلسی نخواهد پیوست .
البته کالو رو هم داریم!نقل قول:
حالا روبینیو نیاد که احتمالش زیاده بیاد پیزارو که رفت وردربرمن شوچنکو هم میلان دروگبا هم که یه ماه و نیم مصدوم ...می خواد آنلکا رو بزاره نوک ...دقیقا میشه عین پارسال...
دقیقاً . و راضی نگه داشتن این همه ستاره ممکنه مشکل جدی در آینده برای چلسی ایجاد کنه ! 2 سال کافی بود براش تا بتونه خودشو نشون بده . الان چلسی به بازیکنان آماده نیاز داره بر فتح هر دو جام :46:نقل قول:
Wigan 0 - 1 Chelsea
Deco 4
:40::40::40::40::40::40::40::40:
مبروک !!!!!!نقل قول:
بازی بعدی:
یکشنبه هفته آینده با تاتنهام در خانه .