خدا کنه امشب بارسلون بیاد بالا تا بزنیم سوراخ سوراخشون کنیم با اون مربی ...
چه حالی میده مثل چلسی پارسال گریه اینا رو هم دربیاریم
فکرش رو کنید انری ،مسی و اتو و... در حال گریه کردن
اووووووف چه حالی میده
خدا کنه امشب بارسلون بیاد بالا تا بزنیم سوراخ سوراخشون کنیم با اون مربی ...
چه حالی میده مثل چلسی پارسال گریه اینا رو هم دربیاریم
فکرش رو کنید انری ،مسی و اتو و... در حال گریه کردن
اووووووف چه حالی میده
من که از الان منتظر 6 خردادم
امیدوارم با بارسا بازی داشته باشیم اونوقت 90 دقیقه از بهترین 90 دقیقه های عمرمو میبینم
به امید تکرار قهرمانی
فكر نميكنم بتونيم بارسا رو ببريم
پس همون بهتر كه امشب حذف شه
جالبه توي هر تاپيک بدون ذکر علت ميگي اين بره اون بره ! ميخواي خودت بري جايگزين کريس يا محسن بشي ؟! تعارف نکنانقل قول:
دم کریس گرم دیشب خوب بازی کرد ولی باید بره دیگه!!!:biggrin:
خوب راست میگم دیگه...
کریس الان دیگه بدرد منچستر نمیخوره ریبری خیلی بهتر از کریس میتونه به منچستر کمک کنه
قضیه محسن هم که جداست...
من اول برد دیشب رو تبریک میگم و واقعا با بازی زیبای بود و منچستر خیلی قشنگ بازی کرد و از صحنه ای که ارسنالی ها داشتن ورزشگاه رو ترک میکردن خیلی حال کردمنقل قول:
کجا به درد منچستر نمیخوره؟؟؟ :18: دیشب 2 تا گل زد و یه پاس گل داد. به نظر شما یه بازیکن دیگه باید چی کار کنه که به درد تیمش بخوره ؟؟؟گل اولش بی نظیر بود وبا حرکاتش تو زمین ارسنالی ها رو کلافه کرده بود من نمیدونم باید چی کار کنه دیگه؟؟؟ :41:
ریبری بازیکن خوبیه ولی اصلا نمیتونه جای کریس رو بگیره
موافقم ، واقعا حیف میشه چنین بازیکنی رو از دست بدیمنقل قول:
کجا به درد منچستر نمیخوره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب 2 تا گل زد و یه پاس گل داد. به نظر شما یه بازیکن دیگه باید چی کار کنه که به درد تیمش بخوره ؟؟؟گل اولش بی نظیر بود وبا حرکاتش تو زمین ارسنالی ها رو کلافه کرده بود من نمیدونم باید چی کار کنه دیگه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریبری بازیکن خوبیه ولی اصلا نمیتونه جای کریس رو بگیره
عیب نداره رئال و منچستر نداره که ! :31: میاد رئال و به اسطوره هایی مثل رونالدو و زیدان و کارلوس فیگو و.... تبدیل میشه !
1-منچستر تو بازي ديشب عالي بازي كرد،تبريك مي گم.
2-اول يكم فكر كنيد بعد حرف بزنيد:: كريس رونالدو بهترين بازيكن جهان و به هيچ قيمتي نبايد از منچستر بره، در ضمن ريبري 2 سال ديگه با بايرن قرار داد داره و عمرآ به پاي كريس نميره سه!
3- قابل توجه اون دوستي كه گفته بودن ، ما نميتونيم بارسا رو بزنيم، مگه بازي ديشب رو نديد؟؟ ديدي كه دفاع منچستر چقدر منظم كار كرد،بازيكناي آرسنال خودشون رو كشتن نتونستن وارد محوطه جريمه بشن!
4- =>منچستر يونايتد تنها تيم قابل احترام در جهان، هر كس كه بدرد منچستر بخوره ميمونه و هر كسي كه نه، از اين تيم ميره بيرون<=
بابا تو رو خدا اينقدر نگين:40: كريس:40: بره بره آخه بره من چه خاكي تو سرم كنم واييييييييييييي:41::41:
فكر كن بخواد بره رئال مادريد ... اه حالم از اين رئال بهم ميخوره :2:
انشالله امشب بارسا بزنه كه بياد بالا ما خودمون سوراخش كنيم اما اگه بياد يادتون باشه كارمونم سختر ميشه اما باز قهرمانيم :11::11::11: