اقا من اگه حسابم رو تمدید نکنم (تا یه هفته دیگه تموم میشه) خطم چی میشه؟ اتوماتیک جمع میشه؟
Printable View
اقا من اگه حسابم رو تمدید نکنم (تا یه هفته دیگه تموم میشه) خطم چی میشه؟ اتوماتیک جمع میشه؟
یعنی نمیشه؟؟:41:نقل قول:
این فن اوا کلا بالای 512 نمیده یا نماینده هاش نمیدن؟؟
سلام
من این ماه 256 5 گیگ گرفتم 19 تومن
میرزه به نظرتون ؟
من که 256 دارم سرعت دانلودم بالای ۱۰ کیلو نمیره! (بدون دانلود منیجر)
سه بار هم تست گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوا دیگه هم دارم
من مودم رو روو 192.168.1.1 ست کردم وقتی میزنم میرم تو تنظیمات اون اعدادی رو که جلوی Line Rate - Downstream (Kbps) و Line Rate - Upstream (Kbps): زده چی هستند؟؟
یعنی اگه اون روو 2048 باشه یعنی 2 مگ هست؟؟
می تونستین یه 512 با گیگ کمتر بگیریننقل قول:
دیگه به خودتون بستگی داره که با این شرایط می ارزیده یا نه
بله.نقل قول:
ولی مهم سرعت واقعی تون هست که با دانلود منیجر مشخص میشه
اگه 2048 باشه یعنی باید حداقل 240 تا سرعت داشته باشین
امرو سرعت افتضاح بوده !
WoW!!
آقا یا IDM قاط زده ، یا من توهم زدم !!!!
من سرویس 512 دارم ، ولی الان زدم سرعت رو تست کنم ببینم چطوریاست .... سرعت رو دیدم کپ کردم !!!! سرعت من الان بین 80 تا 110 نوسان میکنه !!! درصورتی که همیشه 60 بوده !!!!!!!!!!!!!!
عکس گرفتم خودتون ببینید :
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
فکر کنم هر وقت سرعت بقیه خراب میشه سرعت من میره بالا :D
دم فن آوا و کارکنان زحمت کشش (مخصوصاً آقا افشین:11:) گرم :40:
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
وای خدای من !!!!! این عکس جدید !!!!!
من الان سکته رو میزنم !!!! خداکنه همیشه توی تهران فن آوا تعمیرات داشته باشه !!!!!!:27::21:
فن آوا جون مادرت به تعمیرات ادامه بده !!!!!!!
آقا افشین بهشون بگو تعمیرات رو ادامه بدن ، هر چند روز حتی هر چند سال هم طول بکشه اشکالی نداره !!!!:27:
الان رفتم تو status مودم دیدم down stream و up stream من شده 2 مگابایت !!!!!!!:18:
الانه که سکته کنم !!!!!
پسر چه حالی میده !!! فقط یه بدی داره ، ترافیک من داره مثل بنز میسوزه !!!!! :18: ولی اشکال نداره ، حاضرم پول بدم ترافیک اضافه بخرم ولی این سرعت رو از دست ندم :27:
تو خوبه تو کره و ژاپن و لیتوانی و ...نیستی وگرنه روزی صد بار میمردی و زنده میشدی .آخه آدم سرعت 2 مگ چیچیه که این همه ذوق زدی الان تو افغانستان سرعت 1.82 مگابیته .نقل قول: