اگاهی از کالبد انرژی و رویا بینی
نوشته شده توسط ذولقرنین
خوان اول رویا دیدن استانه ای است که با اگاه شدن از حسی خواص قبل از خوابی عمیق از ان می گزریم احساسی که بسان سنگینی مطبوعی است که نمی گذارد چشممان را باز کنیم در لححظه ای که قوطه ور در سنگینی و تاریکی هستیم متوجه می شویم داریم به خواب می رویم به این خوان می رسیم در این مرحله باید قصد کنید که وقتی دارید به خواب می روید از ان با خبر باشید ساخران قصد هر چیزی را می کنن که می خواهند قصد کنند ; صرقا به ان طریق که قصد ان را می کنند .
ساحران یقین دارندکه اگر کسی قصد گفتن جمله ای را به کالبد انرژی کند کالبد انرژی ان را به زبانی کاملا متفاوت از ذهن می رباید . باید با کالبد انرژی رسید و برای اینکار به انرژی نیاز است. تنها را قصد کردن تمر کز قصدت بر چیزی است که می خواهی قصد کنی. هدف رویا دیدن این است که قصد کالبد انرژی را بکنیم قصد کردن به این معناست که کالبد انرژی از به خواب رفتن اگاه شود . نباید سعی کنیم خودمان را در انجام اینکار مجبور کنیم که از به خواب رفتن اگاه باشیم باید اجازه دهیم کالبد انرژی این کار را انجام دهد . قصد کردن یعنی ارزو کردن بدون داشتن ارزو عمل کردن بدون انجام دادن .
مبارزه طلبی قصد کردن را بپذیر عزم خاموشت را بدون کمتری فکری برای اینکخه خودت را متقاعد کنی به کار ببر که تو هم به کالبد انرژیت رسیده ای و هم اینکه رویا بینی. با انجام اینکار خود به خود در حالتی قرار می گیریم که از به خواب رفتن خودمان اگاه می شویم .
قصد کردن یعنی اینکه خودمان را متقاهد کنیم که براستی رویا بین هستیم هرچند که قبلا نبوده ایم و دیگر عمل متقاعد شدن در این مورد.
منظور این نیست که بهخودمان بگوییم که رویا بین هستیم و تلاش کنیم که باور کنیم.
قصد کردن بهمراتب ساده تر و همزمان بی نهایت پیچیده تر است . قوه تصور انظباط و هدف لازم دارد. قصد کردن در این مورد یعنی اینکه دانش بی چون و چرایی بدست اوریم که رویا بین هستیم باید با تمام سلولهای بدن حس کرد که رویا بین هستیم.
بچه ها این مطالب را از کمتاب کارلوس به طور خلاصه گفتم من که دیدم خیلی موثر و مفید و تجربه هم کسب کردم و واقع دیدم جواب می ده تصمیم گرفتم برای شما هم تایپش کنم امیدوارم مفید باشه فقط یادتون نره با توم وجود قبول کنید اینکاره بوده و هستید بی چون و چرا باور کنید. مثل کسی که هیپنوتیزور مطلبی را بهش قبولونده که طرف فلان کاره است.