پست بالا دقیقا تایید میشه
واقعا Cod یه چیز دیگست !!
Printable View
پست بالا دقیقا تایید میشه
واقعا Cod یه چیز دیگست !!
سلام
منم تازه این بازی معرکه رو تموم کردم
یکمی از غافله عقب هستم....
واقعا بازی زیبایی بود
از همه مرحله هاش خیلی خوشم اومد..... بهترین نوع شبیه سازی بود که تا حالا دیدم + موضوع و داستان عالی + موزیک عالی
یه جنگ واقعی بود !!
فقط آخر بازی خیلی حیف شد که کاپیتان price و بقیه افراد مردن ( بازی خیلی موفق بوده که تونسته کاربر رو اینقدر درگیر موضوع کنه ... فکر کنم خیلی ها این حس رو داشتن! )
که البته همین هم جزو تراژدی بازی هست و همچنین تاثیر گذار
امیدوارم نسخه war at world با نوآوری هایی که داره بتونه خوب عمل کنه...
پ.ن. دوستان من نسخه های 1،2،3 رو بازی نکردم... ارزشش رو داره که برم دنبالش و اونارو هم بازی کنم؟... خودم که فکر میکنم که ارزشش رو داره ، هر چند که یکم دیر شده ولی فکر میکنم بازی هایی از این دست تاریخ انقضا ندارن !!
موفق باشید
نقل قول:
خوب این بازی جزو شاهکارهای دنیای گیم محصوب میشه در سبک خودش شکی نیست ....
نسخهای قبلی هم برای پی سی فقط 1 و 2 داره که نسخه 3 برای پی سی منتشر نشد !
100٪ ارزش داره ...
اقا کسی جواب ما رونداد؟:19:
آقا یعنی شما تا حالا این بازی رو تجربه نکردی ؟ عجیبا و غریبا !!!!!!نقل قول:
بابا جدی نصف عمرت بر فنا رفته رفیق عزیز !
در این مورد اصلا جوابی بهت نمیدم فقط و فقط این شاهکار رو هرچه زودتر تهیه کن و خودت اون رو تجربه کن تا معنی یک بازی زیبا از هر نظر رو بفهمی ....
در مورد اون چیزهایی هم که گفتی همش منفی هست ! این بازی کلا فرق داره .
نقل قول:
از راهنماییتون خیلی ممنون ولی به خاطر همین تجربه ای که با deadly dozen داشتم از این نوع سبک بازی اصلا خوشم نیومد و اون بازی اولین واخرین بازی بود که توی این دسته بازی ها انجام دادم ولی با این تعاریفی که شما از call of duty می کنی حتما میگرمش.
بازم ممنون:40:
. بازی Call of Duty: World at War توسط استودیوی Treyarch در حال ساخت میباشد و همانطور که قبلا گفته شده بود بر خلاف شمارهی قبلی، باز به دوران جنگ جهانی دوم باز خواهد گشت. بازی World at War جنگ میان سربازان آمریکایی و ژاپنی را در اقیانوس آرام به تصویر میکشد. همچنین یکی از بخشهای بازی، به جنگهای آلمان و شوروی میپردازد. رئیس استودیوی Treyarch یعنی Mark Lamir بیان کرد هدف تیم، ساخت بهترین بازیایست که میتوانند خلق کنند.
وووووووی جون من کلا بازی خور نیستم وخیلی کم پیش میاد که بازی کنم ولی بی صبرانه منتظر اینم که بازم این بازی رو بازی کنم نوکرم
ببخشيد براي آنلاين زدن اين بازي پچ بايد بگيريم؟؟؟؟؟؟؟؟