اینترنتم مشکل داره یه ساعته میخواد یه پست بده.
امیر جان من قیمت در برابر کاراییی مد نظرم هست..من کا 750 رو مقایسه نکردم دوستمون در مورد دوربین کا 750 صحبت کردند و با 5700 مقایسش کردن و من گفتم این بی انصافیه؟!
w810 رو نام بردم چون شما خودتون استادید و باید بدونید که این گوشی جز lcd هیچ ضعف دیگه ای نداره حتی با وجود درایورهای جدید مشکل اسپیکرش هم تا حدودی حل شده و سری واکمن هستش رم فابریک 512 هم روشه که البته تازگیها میبینم تو بازار میان رمهای 256 روش میذارند و یه جورایی دارن کلاهبرداری تو روز زوشتن میکنند.
کا 800 هم که خودم تو اون پست گفتم مقایسشون اشتباهه ولی باز هم میگم با اینکه میگیم اشتباهه وباید با ان 73
مقایسه بشه ولی چه قیمتی داره ؟
ببخشید من در این مورد حرف شما رو قبول ندارم گفتم این گوشی ها با این کارایی وجود دارند که قیمتشون از همون ورودشون در حد متعادل بودند و وقتی انقدر شباهت در کارایی وجود داره چرا نباید مقایسه کنیم ! در حالی که نوکیا در همون رده گوشیهاش قیمت بالاتری دارند یه چیز کلی در مورد کارایی و قیمت رو بیان کردم ... همین و بس .... از آخر حرفتون متوجه شدم که تقریبا هم عقیده ایم
در مورد شرکت سونی من چیز دیگه ای شنیده بودم ولی خواب با این صحبتهایی که شما کردید اطلاعاتم به روز شد و از شما ممنونم ( قبول دارم که نسنجیده حرف زدم در این مورد ولی خواب به من چیز دیگه ای گفته بودند شک داشتم که شما من رو مطمئن کردی)
.