فیلمهای جدید تا ترجمه بشن یه مقدار طول میکشه.. فکر کنم فقط از این فیلمها بتونید استفاده کنید
ولی همه فیلمها را به محض اکران میشه تکست زبان اصلیش را پیدا کرد!!!!
Printable View
فیلمهای جدید تا ترجمه بشن یه مقدار طول میکشه.. فکر کنم فقط از این فیلمها بتونید استفاده کنید
ولی همه فیلمها را به محض اکران میشه تکست زبان اصلیش را پیدا کرد!!!!
اینا همش حرفه استاد چی بگه! برای ما هم همینو گفتن ولی من اون موقع king's speech رو بردم که زیرنویسش تو نت پر بود. یه فیلم ناشناخته بردار ببر که استاد اسمشو نشنیده باشه.نقل قول:
ولی استاد گفته میره سرچ میکنه ....!! اگه بخام یه برنامه مستند یا یه مصاحبه ببرم چطوره ؟؟!!
خوب همونو نگه چی بگه؟! :31:نقل قول:
فرض کن توی کلاس شما ۲۰ نفر باشن و استاد شما ۳ تا کلاس تدریس کنه... ایشون میره پروژهی ۶۰ نفر رو هر ترم (= سالی ۲ ترم، ۱۲۰ پروژه!) توی اینترنت سرچ میکنه؟
حالا شاید هم randomی سرچ کرد... زیرنویس مستند هم توی اینترنت هست... مصاحبه هم من میتونم پیدا کنم...
حتی پادکست هم با متنه و اخبار و پیام بازرگانی و آهنگ هم متنشون هست!
به نظرم برو مشکل رو به استاد بگو بپرس پیشنهاد خودش چیه...
بابا استاد ما هم همینو گفت :دی do not believe it
منم یه عنوان نفر سوم به شما اطمینان میدم که هیچ استادی همچین کاری نمیکنه - همشون این رو میگن ولی عملا انجام نمیدن
من خودم تو ترجمه نوار فیلم همین کار رو کردم اونم اصلا متوجه نشد
من خودم تو ترجمه نوار فیلم همین کار رو کردم اونم اصلا متوجه نشد[/QUOTE]
چکار کردید ؟! فیلم ناشناخته بردید ؟
مرسی از جواباتون
چکار کردید ؟! فیلم ناشناخته بردید ؟نقل قول:
مرسی از جواباتون[/QUOTE]
یه مستند بردم که توسط سی ان ان ساخته شده بود. اسمش الان یادم نیست در مورد پس گرفتن خونه ها تو آمریکا توسط بانکها بود متنش هم خیلی راحت میشد گیر آورد. استادمون هم قبول کرد. منم ترجمه نوار فیلممم رو شدم19
میشه سایت روزنامه که توی اخبار روز دنیا باشه و البته متنش هم زیاد سخت و پیچیده نباشه معرفی کنید؟
سایت خبری که زیاده.. بهترینشون اینا هستن.نقل قول:
محتوای مخفی: the best of News sites