به علت نبود سرویس دوگیگ یکهفته تمدید نکردم امروز خطم تخلیه شد اینم از مشتری مداری های وب نه تماسی و....فقط به فکر درامدن و کلا مردم رو خل کردن با این فشفشه هاشون که اکثر شرکت ها دارن حجم خوری هم داره این هوا اینم از های وب فقط تبلیغات بلدن
Printable View
به علت نبود سرویس دوگیگ یکهفته تمدید نکردم امروز خطم تخلیه شد اینم از مشتری مداری های وب نه تماسی و....فقط به فکر درامدن و کلا مردم رو خل کردن با این فشفشه هاشون که اکثر شرکت ها دارن حجم خوری هم داره این هوا اینم از های وب فقط تبلیغات بلدن
منم تخلیه میکنم ده روز مونده، میرم پارس آنلاین طرح های جشنواره عالی گذاشتهنقل قول:
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
منم یک ماهه درخواست دادم میگن باید با خطی که سرویس روشه درخواست بدی! منم خط ول کردم فعلا.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز برای تمام شرکت ها همینگونه هست چون بخت تعریف شده همه خط های خونه شما یکی هست مگر مرکز مخابراتی نزدیک داشته باشید بتونید مرکز رو تغییر بدید .مثلا منطقه ما دو تا مرکز داره که نزدیک هستند تقریبا و میشه درخواست انتقال به اون مرکز رو هم داد چون این کار رو از دوستام انجام دادن.
اره این مورد پریز کشدن رو حتما چک کنید احتمالا مشکلی از داخل منزل باشه مثل نویز وسایل برقی کخ خودم عیننا مشاهده کردم.
نه دوسع عزیز این حرف ها واقعا تبلیغات هست من خودم با وسایل معمولی مودمم وصله و حتی پرینتر چهار کاره با فکس دارم که یکسره وصله به همون پریز مودم ولی کوچکترین مشکل ندارم ، فقط مشکل من کم شدن حجم زیاد از نتم هست که دارم پیگیری میکنم و گزارش تهیه میکنم و برای 195 و های وب میفرستم. الان 373 مگ دانلود کردم برام 498 مگ زده. همه رو دارم با ساعت و مدرک و سایت خود های وب آماده میکنم تا تحویل 195 بدم
یعنی فقط میتونم بگم لعنت به های وب، انصافاُ پینگ و پکت لاست رو ببینید بازی آنلاین رو اصلا باز نمیکنه، این ده روزم تموم بشه میرم یه شرکت دیگه, فورجی ایرانسل شرف داره به این ADSL های وب آشغال.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس نامحدود داره؟ تا50 تومن درماه میخوام هزینه کنم..شاتل هستم و دانلودی ب اون صورت ندارم اما محدودم میکنه
نامحدود داره ولی زیرش تعداد گیگ که میتونی در اون مدت مصرف کنی رو هم نوشته:n02:نقل قول:
کی همچین حرفی زده اون گیگ حداقل تبادل اطلاعات هست نه اون مقدر حجمی که میتونی مصرف کنینقل قول:
شما وقتی مثلا سرویس 256 بگیری و حداقل تبادل 10گیگ باشه با سرعت 200 تا مثلا دانلود میکنی بعد هم سرعتت از 30کی تا 200کی متغیر میمونه و تا مدت ایان سرویس نامحدود هست
سلام
دوستان من سرویس 16 مگ دارم اما تا حالا 16 رو ندیدم ! بیشترین زمانش دیگه نهایت روی 8 مگ میاد ! زنگ زدم مطرح کردم میگن خطت کشش نداره و باقی بحث ها !
همه چیز رو بررسی کردم. هر دستگاهی تو خونه نویز گیر داره. سیم هارو هم حتی تعویض کردم. کل سیم کشی ساختمون رو بررسی کردم. همه دستگاه هارو جدا کردم و ... بازهم روی 8 میاد نهایت !(قالبا هم کمتر)!
کسی هم این مشکل رو داره ؟! از چی میتونه باشه ؟! از طرف isp هستش یا ...؟!
خود ispاینکارو میکنه بیشتر از 10مگ بسته نشهنقل قول: