آبونمان adsl؟؟؟؟:18::18::18::18:نقل قول:
Printable View
آبونمان adsl؟؟؟؟:18::18::18::18:نقل قول:
به نظر من که خیلی نامردیه:31:نقل قول:
چون اگه اکانت اون بنده خدا تموم بشه دستش به هیچ جا بند نیست :13:فکر کردی isp زیر بار میره که بگه مشکل از من بوده
وقتی شاتل که مثلا یه isp بزرگه تو روز روشن اینقدر دروغ میگه و حاضر نیست مسئولیت کاراش رو به عهده بگیره وای به حالا بقیه
راستی این قضیه ترافیک دزدی هم انگار داره همه گیر میشه :41:
دوستم 170 مگ داشته که همش پریده:18:
با سلام
از اکو 128 خسته شده ام (دیگه تحمل ناز کشی شاتل ندارم) هر بلایی دارند سرمان می آورند حیف چه تغییر شرکت وقت گیر است به همین دلیل تصمیم گرفتم که اکو 512 کنم حالا من چه دانشجو نیستم به من می دهند یا نه
(چون در سایت دادند نمی دهند)
بیخود کردند یه پرینت از فاکتور شاتل رو بگیر بهشون نشون بده بگو آبنومان مخابرات رو هر ماه واریز میکنیم...نقل قول:
آقا بیخودی خودتو تو دردسر ننداز فکر میکنی تو 512 خبریه؟؟؟نقل قول:
اگه شرکت داشته باشی یا دانشجو باشی فقط میدننقل قول:
چه قدر هزینه آبونمان انداختند ؟پرا چه مدت ؟؟من قبلا داشتم هزینه آبونمان نداشت
2- این راسته که میگند جدیدا باید در گواهی قید بشه که برا کار تحقیقاتی میخواد؟قبلا والا اینم نبود با یه گواهی خشکو خالی میدادند-البته من این حرفو از یکی از صبانتیا که رفته بود بگیره شنیدم
یا شاتل یا دولت میخوان ریشه اینترنت رو در این مملکت بکنند ولی کور خوندند مگه اینترنت ماهواره ای مرده
نقل قول:حالا نمیدونم آبنومان مخابرات بود یا ADSL یارو گفت آبنومانه از اردیبهشت جمع شده حساب کردم تقزیباً ماهی 2 تومن!!!!نقل قول:
بیخود کردند یه پرینت از فاکتور شاتل رو بگیر بهشون نشون بده بگو آبنومان مخابرات رو هر ماه واریز میکنیم...
من الان توی فاکتور شاتل نگاه کردم دیدم آبنومان نداره فقط عوارض شهرداری زده!!!!! اصلاً ADSL چه ربطی داره به شهرداری؟؟؟
نقل قول:
اگه 1 تومن باشه طبیعیه --1 تومن ماله آبونمان خطه اما 2 تومن نیست
منم قبظم نیومد یه بار دفه بعد 2 تومن اومد با دفه قبلش
من پرسیدم گفتند برا 1 تومن قبض صادر نمیکنیم و با سری بعد جمع میکنیم