تایید میشه!نقل قول:
90 کجا بود عزیز 60 هست!
Printable View
تایید میشه!نقل قول:
90 کجا بود عزیز 60 هست!
اینترنت 512 برنزی ثابت 60 رو میده؟تو سرور داخل و خارج تفاوت داره؟در کل از مخابرات بهتره یا نه؟
باز دوباره پینگم رفت بالای 1500 دیروز همین موقع ها هم همین جوری شد یک ساعتی
2 ماهه که 2 مگ محدود دارم و حتی یک شب هم بیشتر از 2.5 گیگ دانلود نکردم !!
برم واسه کی بگم آخه !! :n28:
دوستان یه سوال
من الان 20 گیگ از شارژم مونده و یک ماه هم از اینترنتم مونده، می تونم تاریخ اینترنت رو تمدید کنم که هرچی از شارژم بمونه رو بتونم در ماه بعد استفاده کنم ؟
حرف شما درست اقای اندروید.ولی خوب کارشون رو قانونی توجیح میکنن دیگه نمیشه کاری کرد ولی خوب از زمانی که سرعت های اینترنت نامحدود رو کم کردن من پینگم از صبح تا شب به 4.2.2.4 زیر 160 ms هست.و این خودش یک نتیجه بوده از شرکت پرسیدم چند نفر از مشترکین شما اینترنت نامحدود برونزی دارن گفت نزدیک به 70 درصد این یعنی کل پهنای باند شبکه رو میخوردن.میرفت.همه هم دانلود میکردن ماشالله واسه همین گفت پینگ ما زیر 400 نمیومد گفت الان با محدود شدن سرعت گفت بیشتر رو اوردن به محدود و گفت تعداد مشترکین نامحدود داره کم میشه و کیفیت و خدمات قربانی افراد پر مصرف نمیشه.یکی مثل من پول میده خدمات نمیگیره یکی هم ماهی 160 گیگ به صورت معمولی دانلود داره تا حد 500 گیگ هم بوده.پس من راضیم :n02:.همینجوری بهتره:n09:.اصلا نامحدود رو وردارن من از خدامه :n10:.الان همه دارین تو دلتون بهم فحش میدین :n08:.نه ارزوی من اینه که همه بتونن با سرعت 100 مگ دانلود کنن که کسی هر چی دوست دارن دانلود کنن و کسی هم به کسی گیر نده ولی در شرایط فعلی کشور ما این امکان وجود نداره.مگر با اینرانت 1 گیگ و اینترنت 128 :n08:نقل قول:
این سرویس رو کسی استفاده کرده ؟
- (512) - شبکه ملي 512 كيلو بيت ( اينترانت ) (261750 ريال + آبونمان)
سرعتش چطوریه ؟ با سرور داخلی هم اندازه همین 512 برنزی میده یا 300-400 ه ؟
دوستان سرعت و کیفیت ای دی اس ال اسیاتک خوبه ؟
من داتک دارم اما واقعا ناراضی ام با اینترنت 512 سرعت دانلودم رو 30-40 می خوام عوضش کنم 1mb اسیاتک بگیرم
نگیرم این رو هم پشیمون شم ؟
60??تا 1 ماه پیش بین 60 تا 70 بود الان بین 30-40 میتابه!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات خیلی بهتره
قبلا خوب بود ، ۵۱۲ برنزی ۶۰ میداد، الان خیلی که خوب باشه ۴۰ میده،
اگر شهرتون مخابرات نامحدود داره بهتر از این هست.
نقل قول:
پشیمون میشی! نگیر! سرعتش افتضاحه...
دوستمون که میاد میگه ینگ خوب شده! کجا خوب شده؟؟؟ حتی سرور ایرانیم لگه